Tweede Kamer heeft nu haar eigen Peppi en Kokki ( video)

Vaak hebben wij zowel de regering als ook de Kamers vergeleken met de u ongetwijfeld belende ballenbakken bij Ikea. De Tweede Kamer heeft deze gedachte nu door getrokken en na een enige jaren durende intensieve training bij de PvdA, hetgeen gelijk een aanbeveling is voor kwaliteit, heeft de Kamer nu hun eigen Pepi en Kokki oftewel Kunuhan Kuzu en Selcuk Özturk. De twee hebben de Vereniging Politieke Beweging DENK opgericht en hopen dat met hun overtuigende teksten talloze  Nederlanders Turken a.s. jaar op hen te laten stemmen.

Want DENK is zoals wij op hun website mogen lezen een partij  voor alle ? Nederlanders, die vinden dat het anders moet met een verrechtse maatschappij. Dit betekent o.a. dat  en wij citeren de website van DENK,  ‘als er bloed vloeit, Geert Wilders daar medeverantwoordelijk voor is’ waarmee gelijk de toon is gezet. Wij tonen u de video onderaan  dit artikel.

Peppi Koetsch  zoals je zijn naam als goede Turkse Nederlander dient uit te spreken  en zijn maatje Kokki Özturk zijn echte Turken naar ons hart. Ben je het niet met hen eens als Nederlander, dan hanteren zij het “Systeem Erdogan”, hetgeen inhoudt dat je b.v. niet meer aanwezig mag zijn bij hun  partijbijeenkomsten en zeker geen discussie met ze aan mag gaan. Lees hier.  Zoals u weet hebben deze ANDERE Nederlanders een redelijk kort lontje , dat in de ‘ik voel mij altijd verongelijk”t bedrijfjes op de Anatolische Hooglanden nog in een eeuwen oude familie traditie wordt vervaardigd.

Interessante lectuur de site van DENK waar er o.a. te lezen valt dat de Overheid het Islamitische scholen praktisch onmogelijk maakt. Vreemd als er bij DENK juist van de minaretten wordt geschreeuwd dat men er is voor alle NEDERLANDERS. Wij hebben even gauw een rondvraag gehouden wie van onze Nederlandse vrienden en kennissen treurt om het feit dat hij/zij hun kinderen niet naar een Islamitische school kan sturen bij gebrek aan dit soort instellingen. Tot op dit moment en na een weekje wachten, was er niemand die enige interesse had. Maar misschien vroegen wij het aan niet aan zg. ‘Nederlanders’ die met 2 paspoorten op zak lopen en niet in hun land van herkomst in militaire dienst willen en dat vaak met geleend geld ( van wie eigenlijk ? ) afkopen. Overigens doet u uw kinderen wel tekort,  want Islamitische scholen zoals de An Noer school in Alphen a.d.R. en El Furkan ( op z’n Turks uitgesproken als El = ‘het’ Furkan = Varken ) scoren sinds jaar en dag hoog qua CITO scores. Naast de vers geïmporteerde hoog opgeleide Syrërs komen er als wij Peppi en Kokki goed begrijpen er nu nog veel meer bollebozen die volgens het dolkomische duo niet hoeven te integreren, en kunnen de Nederlanders over een jaar of tien, vijftien  maar beter in de kassen gaan werken .

De fout dat een dergelijk clubje kan ontstaan is natuurlijk in eerste instantie te wijten aan een verkeerd soort Kamer kiesstelsel. Eenmaal door je partij de Kamer binnengeschoven, kun je die partij verlaten en als splintergroep of eenmansfractie de rit van de Kamer uitzitten. Dat daarbij vaak door een soort chantage kleine partijen toch hun zin  kunnen doordrukken, voor wat hoort wat, heeft niets meer met democratie te maken. Een verhoogde kiesdrempel zou dit kunnen voorkomen, door b.v. te stellen dat een politieke partij die haar intrede in de Tweede Kamer wil doen, minimaal 5 procent stemmenaandeel moet hebben. en niet zoals momenteel door middel van de zg. ‘kiesdeler’ die zo rond de 65.000 kiezers schommelt. Onder deze 5 procent regel zouden b.v. de SGP, de CU, de Partij voor de Dieren, de drempel niet gehaald hebben. Verder zou het systeem moeten worden gewijzigd, waarbij leden die namens een bepaalde partij in de Kamer zitten en die partij verlaten, geen aanspraak meer kunnen maken voor een zetel in de Kamer, maar deze dienen te verlaten, om juist zoals het nu ook bij DENK het geval is, ruis op de lijn te voorkomen. Overigens  geldt dit b.v. ook voor VNL of ooit de eenmansfractie van Hero Brinkman. Maar …. dan  hadden wij ook niet de redder des vaderlands in ons midden gehad, die als simpel Kamerlid bij de VVD begon.

Maar wij Nederlanders houden nu eenmaal van gezellige kneuterigheid, gunnen elkaar het licht in de ogen niet en zullen het niet nalaten elkaar even dat bekende duwtje van de trap te geven, waarna wij de van de treden af stuiterende persoon verwonderd vragen waarom hij zo snel loopt.

Hier de beloofde video waarbij tekst op de site van DENK luidde : DENK-Kamerlid Kuzu pakt Wilders weer flink aan.  Maar zelf is DENK niet zo gelukkig met het kiezen van de naam, want inmiddels heeft zich al iemand aangemeld die de naam geregistreerd heeft. (Video 2) Dus van echt DENK werk kan geen sprake zijn bij deze Turkse uitvoering van Peppi en Kokki, maar vooruit ze zijn ook pas begonnen.2 Reacties

  1. only yoU zei:

    Ipv de belangen vd nNederlandse bevolking voor te staan, doen ze dat voor Turkije?
    Is bijna een coup op de regering?

Comments are closed.