Vluchtelingencrisis : een historische toespraak van de Hongaarse premier Viktor Orban (video)

Door veel van zijn collega’s verguisd,  met name in de landen die meewerken aan de migratieplannen van onze führer Merkel, hield de Hongaarse premier Viktor Orban een 12 minuten durende toespraak, die wij u hier tonen met Engelse ondertiteling.  Tijd voor een moment van bezinning en reflectie, want wat je ook van Orban denkt, hij slaat de bekende spijker op de kop. ( foto screenshot)

Dat Orban zich met zijn soms harde uitspraken t.a.v. zg. vluchtelingen bij veel Europese leiders niet geliefd gemaakt heeft, is bekend.  Zijn uitspraken staan haaks op die van de vrouw die in feite de baas is in de EU, de paar  Europese en Brusselse politici en leiders achteloos opzij schuivend,  waarmee zij  Europa in een crisis heeft gestort waarvan het einde nog lang  niet in zicht is.

Op de stranden van Libië staan inmiddels al een 200.000 sub Sahara en Noord Afrikaanse handophouders te wachten om te overtocht naar Italië te maken, nu de mogelijkheden om de EU te bereiken via de Balkan route  enigszins zijn verstoord.

De EU hoeft niet te verwachten dat de elkaar bestrijdende milities inclusief de reeds aanwezige ISIS strijders hen te hulp zullen schieten. In tegendeel, sinds het door de EU en de VS zo verfoeide regime van de Libische leider Gadaffi die met veel geweld werd verdreven is het land in een complete anarchie gestort, zoals wij die na elk optreden van de VS en haar coalitiegenoten, waaronder Nederland zien groeien. Voor 50 miljoen dollar per jaar liet hij de Libische stranden schoon vegen van potentiële handophouders die naar Europa wilden oversteken. En het blijft niet bij deze 200.000, want volgens berichten uit de internationale media worden dat er straks meer dan één miljoen.

Met in het achterhoofd dat het door Merkel voorgestelde plan om de ‘vluchtelingencrisis’ op te lossen uit de koker kwamen van een stel linkse door de agitator George Soros gestuurde ESI organisatie , wij schreven hier reeds over, dit in combinatie met ‘hogere machten en krachten’ die wat het ook moge kosten willen voorkomen dat Europa of liever gezegd de EU te machtig worden, zien wij uw en onze toekomst somber in.

Kijk en luister naar Orban :


2 Reacties

 1. Fenny zei:

  Hadden wij maar zo’n leider in Nederland dan was het niet zo ver gekomen in ons christelijk/Joods Nederland
  Er staan nu al 500 moskeeën in ons verdeelde Nederland
  Dit heeft de islam ons gebracht in Nederland, gescheiden inburgering, gescheiden zwemmen , gescheiden theatervoorstellingen, gescheiden bidden, geen hand geven, eerwraak, dwangseks, prettig voorjaar i.p.v.pasen, wintervakantie i.p.v. kerstvakantie, spaarvarken, afvalligheid waar de doodstraf op staat, beledigen van allah waar de doodstraf op staat, cartoon van mohammed waar de doodstraf op staat, islam terrorisme, pedofilie, maatschappelijke regressie, gedwongen huwelijk, vernietigen van niet islam kunst, vrouwen onderdrukking, indoctrinatie van kinderen, ontkennen holocaust, jihad zit ingebakken in de islam. Dit gebeurt allemaal in eens ons zo mooie Nederland met dank aan de super elite linkse rakkers, ook nu vandaag nog.

 2. Bosschenaartje zei:

  De nieuwe 10 geboden zouden er zo uit kunnen zien:
  1. Zonder geloof worden we allemaal als nakend hoopje mens geboren. Laat dat hoopje mens aan verschillende religieen snuiven zodat het zelf later een keuze kan maken en er geen geloof word opgedrongen.
  2. Onze ouders hebben het voorrecht ons te mogen begeleiden tot de volwassenheid.
  3. Onze leerkrachten hebben de nobele taak ons wijsheid en kennis bij te brengen die ervoor zorgen dat we onze talenten tot volle bloei kunnen laten komen.
  4. Onze leiders staan in dienst van ons het volk dat hen gekozen heeft.
  5. Goede leiders en leerkrachten zijn degene die eigenbelang en gewin doen verdwijnen en er puur voor de ander zijn.
  6. Kleur, Rang of Stand, Geloof of Geld mogen het verschil niet bepalen maar hoe men zich individueel gedraagt. Gedrag is bepalend je bent je eigen visitekaartje.
  7. Alles mag of kan zolang het maar niet ten koste van welk levend wezen dan ook gaat.
  8. Zelfbeschikkingsrecht is het hoogste recht van de mens en mag nooit geschaad of ondermijnd worden.
  9. Het geven van een eigen mening vanuit respect prima. Schelden behoort tot een geheel andere categorie.
  10. Communicatie gebruiken als lijmmiddel om dichter bij elkaar te komen ipv verwijdering. Amen Peace and understanding is my wish for every living creature.

Comments are closed.