De EU op de knieën, Duitsland neemt de macht in Europa over+UPDATE

Spreekt en leest u Duits en dan bedoelen wij niet het Rudi Carell  gebrabbel maar echt Duits ? Het zou u wel eens binnenkort van pas kunnen komen. Nadat er nu ook details boven komen van het plan B van de Berlijnse Führer t.a.v. vluchtelingen, voor het geval dat de chantage afspraken met Erdowie, Erdowa, Erdogan in het honderd lopen, hetgeen zeer waarschijnlijk is, heeft Merkel van de zelfde door George Soros gefinancierde ‘denktank’ ESI al vast een plan B ontvangen. (foto voorpagina Spiegel)

En daar wij steeds weer merken dat u onze zoekfunctie niet of nauwelijks gebruikt, het plan A werd hier beschreven. Het plan B is in feite een vervolg op plan A, met dien verstande dat Duitsland zich akkoord verklaart 250.000 Syriërs op te nemen, i.p.v. de in eerste instantie met Turkije afgesproken 500.000 maar alleen als de “opperste” George Soros het goed vind!

Er was nog een kleine kans dat de Duitse cabaretier Hans Böhmermann de gang naar de Duitse rechter bespaard zou blijven, daar het verouderde artikel dat dit mogelijk maakt, het nummertje 103 in het Duitse wet- en artikelenboek dat bij elkaar opgestapeld de Eifeltoren in hoogte moeiteloos verslaat. Oorspronkelijk zou het artikel namelijk in 2017 buiten werking gezet worden, maar de Führer heeft anders beslist, het wordt nu 2018, waardoor de kans dat Böhmermann de dans ontspringt kleiner wordt, daar het Duitse OM daarmee meer tijd krijgt de zaak panklaar bij Mutti aan te reiken om Böhmermann naar de Goelag te verbannen. En ofschoon 80% van de Duitsers weer stonden te loeien van verontwaardiging, gaat Merkel onverstoorbaar door met haar destructieve gedrag.

Inmiddels heeft ook de Duitse Minister van Financiën Wolfgang Schäuble vanuit zijn rolstoel weer van zich laten horen, en verwijt hij nu de baas van de ECB, Mario Draghi ( voormalig Goldman Sachs directeur) dat deze met zijn verkeerde financiële politiek ( rente naar nul ) de medeschuldige is, dat in Duitsland de AfD, Alternative für Deutschland, kans heeft gezien een kleine 20% van de stemmen te behalen indien er nu verkiezingen zouden zijn. In de Duitse media lazen wij dat indien Schäuble zo verder gaat met zijn confrontatie koers , de volgende Euro crisis het gevolg zal zijn.

Bleef het daarbij, dan zou je denken, ach arme gefrustreerde man, die ooit droomde de rol van Merkel te kunnen innemen, maar het gaat verder. Schäuble heeft afgelopen zaterdag in het openbaar gezegd dat het tijd wordt dat Draghi vertrekt ( reden zie boven ) en dat een Duitser de baas moet worden van de ECB.  Of Schäuble die de 70 is gepasseerd zelf op deze baan aast, de CDU zal komend jaar niet meer echt prominent in de Duitse politiek aanwezig zijn, weten wij niet.

Draghi die juist met zijn nul procent rente trachtte de economie weer wat adem te geven, het geld is goedkoop, dus mensen gaan kopen, bedrijven gaan investeren, staat met zijn koers haaks op die van Schäuble die van mening is dat er nog meer gespaard moet worden.

Maar, het zou ons niet verbazen als onze Wolfgang zijn zin krijgt, want Duitsland is wel een van de, zo niet de belangrijkste speler in ECB. Daar bij de EU in Brussel, die feitelijk slechts nog de loopjongens en dienstmeisjes van Merkel zijn, een socialistische Duitser, kapo Schulz die in 2017  Jean Claude Juncker onderuit wil halen om hem op te volgen en het plaatje is compleet. De CDU van Merkel moet de SPD als coalitiegenoot tevreden houden ( VVD – PvdA ) en door Schulz te steunen doet Merkel dat, net zo als zij er voor zorgde dat Juncker EU commissie voorzitter werd.

Zonder een schot te lossen nemen de Duitsers Europa over en wordt het tijd te bedenken waar de oude verzet code boeken liggen, deze af te stoffen en te gaan oefenen. Ongetwijfeld bevinden zich bij onze lezers nog wel wat mannen ( of vrouwen) die na wat rek en sterkoefeningen de draad weer op kunnen pakken en de jonkies het vak kunnen leren  🙂 .

Daar ligt echter ons probleem, zie die jonkies die dat nog willen maar eens bij elkaar te krijgen, misschien gaan flyeren bij PinkPop ?

PS. Update:

En zojuist bereikte ons het bericht dat Merkel samen met EU voorzitter Donald Tusk op 23 april weer naar Turkije reizen om daar weer over de vluchtelingencrisis te gaan spreken. Wie Tusk in actie gezien heeft zal beseffen, dat hij slechts als ‘verpakking ‘mee gaat en Merkel voor de zoveelste maal door de knieën gedwongen zal worden. Maar wie is Merkel en waar zijn al die flinke overbetaalde EU mannen en vrouwen? De overname van de EU door Duitsland is een feit aan het worden.  Slechts wat Vichy achtige regeringen met stadhouders blijven over.

En voorafgaande aan zijn bezoek aan Straatsburg heeft de Turkse premier weer gedreigd dat indien de EU zich niet aan de visumvrij reizen afspraak beginnend in juni dit jaar houdt, ook Turkije zich niet meer aan eerder gemaakte afspraken zal houden. Chantage van de bovenste plank en dit is nog maar het begin, waar Merkel dankzij haar “keizerin van Europa worden dromen “wel aan toe zal moeten geven.

Zet u de koffie vast klaar voor 70 miljoen Turken die even komen langs wippen ?

 

euwijs

 


13 Reacties

 1. bedonderde burger nr 16.000.001 zei:

  Bevrijding(?)

  Eindelijk is het zover
  Geen kwaadsprekers
  Geen ophitsers
  Geen cynici
  Geen tegensprekers
  Geen complotdenkers
  Geen sarcasme
  Geen eigenzinnigheid
  Geen individualisten
  Geen vrijdenkers
  Geen oppositie
  Geen hekeldichters
  Geen satire
  Niets meer van dat alles
  Dankzij onze vriendin
  Uit ons buurland
  Dankzij haar vriend
  Uit Groot Islamistan
  Eindelijk bevrijding
  Van de onderdrukking
  Van mensen
  Door vrije wil en geest
  Eindelijk eenheid
  In denken en geschrift
  Eindelijk is fascisme
  Dan toch maar bereikt

  Copyright 19 april 2016 Bedonderde Burger nr. 16.000.001

 2. Theo Hofman zei:

  Voor wie het nog niet weet, er is een serieuze poging gaande voor een referendum voor een vertrek uit de EU.

  Nexitreferendum.petities.nl

  Op dit moment 24.365 handtekeningen!

  Mocht eind deze maand, ruim voor de eindstreep het vereiste aantal al zijn behaald, dan is dat de volgende klap in het gezicht van ONZE europese voorzitter!

  Rutzooi zal worden afgemaakt door Nigel Farage!

 3. -vanderlinde- zei:

  @Bedonderde Burger:
  Het nu snel naderende einde heeft tenminste één voordeel; we gaan er achter komen hoe zwaar wij besodemieterd zijn door deze alom corrupte regering en het KH.
  Het is bizar om in deze tijd de woorden van Hermann Göring (direct na het uitspreken van het doodvonnis in Neurenberg) in herinnering te roepen:
  “Es kommt die Zeit worin man unserem Gebeine in Marmor betten wirt“!
  (ooit zal men onze botten in marmer bewaren)

  Apropos George Soros; denk maar eens aan Mabel Smit/Loss.
  Op wiens “bevel” moest Mabel Wisse Smit (Mabeltje Los)destijds koste wat kost uit Libië gehaald worden?

 4. solo zei:

  “(…) want Duitsland is wel een van de, zo niet de belangrijkste speler in ECB” (én van de EU, red.) Waarom zou hét powerhouse van Europa dan (nog steeds) genoegen moeten nemen met een stem niet groter dan die van Malta? De overheersing van de ClubMed – vooral via de ECB – heeft mijdunkt lang genoeg geduurd. Het Grote Geld moest steeds van onze oosterburen komen; mogen ze dan alsjeblieft ook een wat dikkere vinger in de kas?

 5. Sjors zei:

  Ik begrijp de Engelsen niet; ze hebben ruim 5 jaar keihard gevochten tegen de Nazis en nu is de kans groot dat ze via het referendum graag onder de laarzen van moeke Merkel willen liggen….
  Vooral de jongeren lijken liever onder Merkeliaanse knoet te willen leven.
  Krijgen ze wel geschiedenisles op school tegenwoordig?

 6. Dick zei:

  En zo is het de Dollar die de totale macht heeft laten gelden.
  BRICS?
  Kijk wat is gebeurt met de deelnemende landen.

  Alleen de Euro hebben de Amerikanen goed gekeurd als het geldelijk sletje naast de hoerenloper.
  En alle worden geneuqt!

 7. Flo zei:

  ik denk dat ik mijn spaargeld (wat ik al tijden cash thuis heb en NIET op de bank heb staan.)
  maar ga omzetten in goud.. ik voel een inflatie aankomen,,

  ik raad ieder ander aan dat ook te doen ….

 8. guy53 zei:

  Geen 70 maar 80 mio Turken, 45 mio Oekraïners, verscheidene miljoenen Moldaviërs en Georgiërs. Zijn die binnen,dan nog de Wit-Russen, ’n paar volkeren uit de Kaukasus alsmede Kazachstan, en de EU is rond: de grootste ongekozen club op aarde. De welvaart van West Europa die nu naar Zuid Europa gaat, zal dan mede naar ’t Oosten verhuizen. Wij worden naar ’t lager niveau getrokken om de rest “omhoog te krikken”. Wat na 1945 is opgebouwd, is dan volledig verdampt met dank aan de Mandarijnen in BXL.

  Noot redactie : BXL = Brussel 🙂

 9. -vanderlinde- zei:

  Nou ja, we hebben in ieder geval nog wat te kiezen:

  Een nieuw Tausend-jähriges Reich Deutscher Nation of
  een geheel nieuw Ottomaans Rijk.

 10. Ron Blauw zei:

  Heel goed G.N., hier aandacht op te vestigen.
  Zoals ik het zie; is het facsimse in de EU weer de leidende ideologie.

  Natuurlijk de EU is opgezet door dezelfde complotters (de geallieerden) als die in de 1e plaats WOII hebben uitgelokt, gevoerd. En ‘stealth’ zijn blijven voortzetten tot op heden.

  Wie dit nog niet ziet, laat staan gelooft, is ongeneeslijk geestesziek – blijft hangen in de ontkenningsfase.
  Immers kenau Merkel laat Böhmermann vervolgen, op verzoek van de Turkse mensenslachter en Armeense holoacaust ontkenner Erdogan. Nep-migranten Merkel:
  https://unbequemewahrheit2014.wordpress.com/2014/11/26/das-merkel-
  regime-01-zionistin-mit-il-pass-zerstort-deutschland-2008-2014/

  De democide van de EU wordt nu door Merkel geregisseerd; kritiek daarop, zelfs satire, wordt nu juridisch vervolgd. De vrijheid van meningsuiting wordt door Merkel, en lachnichten zoals ‘Ola’ Rutte, blij als racistisch, of terrrorisme (staatsvijandig) bij het grofvuil gezet.
  De EU en Merkels mede-zionistische trekpoppen maken af waar het project 71 jaar geleden vast is gelopen. De VNSSR, globale totalitaire staat.

  Zo heeft de corrupte Kamer onlangs het onwettig (eindeloos) uitstellen van het intrekken van het associatieverdrag aangenomen. Lees: goedgekeurd! We zijn aan de duivel overgeleverd. De top zit vol met terroristen.

  https://deutschelobby.com/2012/04/20/die-schockierende-wahrheit-uber-angela-merkel/
  Angela Kasner, getrouwd met Merkel, slechts 5 jr., gescheiden. In 2008 pas weer hertrouwd, met ene Joachim Sauer. Blijft gek genoeg de naam dragen van haar 1e man.

  Slecht topje van de ijsberg – dieper graven zal zeker interessant blijken.

Comments are closed.