De Tweede Kamer, het grootste bordeel van Nederland

Mocht u als ‘deskundige ‘op dit gebied  de Tweede Kamer nog niet kennen als het grootse bordeel van Nederland, en meer nog denkt aan het oude  Yab Yum , dan moeten wij u teleurstellen. Met 150 vaste medewerkers en werksters is de Tweede Kamer zonder dat dit de  gemiddelde Nederlander opviel inmiddels het grootse bordeel van ons land geworden en de kans dat zij deze positie zullen verliezen is nog niet in zicht.

Het debat met Ard van der Steur, de  stuntelende klussenbus bestuurder van het kabinet,  toonde weer eens  aan dat de Tweede Kamer leden, zoals dat in een bordeel hoort geen eigen mening hebben. De klant, moet een plezierige ervaring rijker zijn en in dit geval is dit het kabinet onder leiding van Mark Rutte. Eigenlijk zouden de namen regering of kabinet gelet de resultaten niet langer  van toepassing  mogen zijn, want dit samen gehusselde hoopje van de ene fout naar de andere strompelende ministers en staatssecretarissen  houdt wanhopig vast aan de opdrachten vanuit het Torentje, waarvoor dan ook alles moet wijken.  De consigne luidt tot medio 2017 houden wij een lijn vast, ook al brengen wij het land daarmee steeds verder naar de afgrond, het gaat om ons, of om in Rutte’s termen te blijven: ‘ le gouvernement c’est moi ‘,  wat de burger er ook van mag denken.

En in plaats dat het Haagse Bordeel  na de zoveelste misser van Ard van der Steur nu eens voor een keer de rangen sluit en unaniem stemt voor  een motie van wantrouwen was het weer het bekende  misselijk makende aftreksel van ‘ja maar , hij is al genoeg door het stof gegaan, we moeten hem nog een kans geven, van nu af aan houden wij hem streng in de gaten ‘ ,waarna de motie het niet haalde en iedereen hoopte de klant behaagd te hebben. Immers je moet aan je toekomst denken en die is in de politiek niet afhankelijk van kennis en kunde, maar van vooral geen eigen mening hebben, alle principes en beloften aan de kiezer vergeten en opzij zetten in de hoop dat je nog maar lang van het warme pluche kunt blijven genieten.

Een bordeel dat wij u beslist niet kunnen aanraden, in tegendeel , maak er een grote bocht omheen, want het is een verachtelijk zooitje, slechts uit op eigenbelang en dat zult u weten ook !


8 Reacties

 1. Breinbrouwsels zei:

  Ik sta nergens meer van te kijken. Kijk naar een doorsnee gemeentehuis, daar is YabYum nog een kleuterschool bij.

 2. Dick zei:

  Volgens mij is deze Tweede Kamer de lounge van een bordeel wat niemand nog wil overnemen.

 3. carlos zei:

  Dergelijke flapdrollen zouden er in het bedrijfsleven op de kop uitgaan. In en in triest dat deze mensen zoveel kapot kunnen maken. Ook die dame met die schroeversopleiding die de baas is bij defensie. Ze kunnen er net zo goed een aap neer zetten.
  Het gaat er niet om wat je kan maar wie je kent.

 4. andre zei:

  ze kunnen ard van der steur beter vragen waarom alle 85 functies van de nieuwe terreur eenheid nog lang niet zijn ingevuld. ze zitten nog niet eens op de 40 met de nn marathon te rotterdam dit weekend voor de deur. nee ard is druk druk druk druk druk

 5. Jw zei:

  Maar ze weten precies wat niet goed voor u is,zoals een gekozen burger vader of een referendum omdat ze weten waar de bui dan hangt omdat ze wel hun baantjes willen veilig stellen ten koste van het land.

 6. Puck zei:

  Dit geconstateerd hebbend, zal hoewel Rutte en zijn dikke vrinden in kabinet en coalitie duikvluchten maken om de uitkomst van wéér een terecht referendum te omzeilen, toch niet eeuwig onder zijn bureau blijven zitten.
  Heer vdSteur Bommel, mag nog wel in zijn Kasteel Wassenaar blijven, maar met de stunten die hij maakt is de plek in Chalet Binnenhof niet vanzelfsprekend., laat staan verzekerd tot 2017.
  Vraag rijst nu, in hoeverre is het parlement, dat van “we the people”, de overwegend self kickende wegkijkende ontkennende samengestelde soort van familie inmiddels, werkelijk het belang inziet van een terreur dreiging die ons, “we the people”allemaal aangaat, en waarvan heer Bommel aka vd Steur, ervoor móet zorgen met alle mogelijke veiligheidsdiensten én inlichtingendiensten maar denkbaar, dat ónze veiligheid méér gewaarborgd is, dan zeker de afgelopen weken.
  Een terrorist / bekende jihadist, werd “ingevlogen”( hoe gekker moet het worden), naar Schiphol, de afzender was Turkije.
  Dát hij zichzelf later opblies ten koste van veel, teveel , altijd teveel onschuldige mensen, doet er niets aan af, dat, Nederland behalve de info dat hij was uitgezet, niet verder vroeg naar het hóe en vooral het wáárom! aan Turkije.
  Niemand weet, hoelang hij op Nederlandse bodem verbleef en met wíe er contacten waren.
  Met inachtneming van het feit dat veiligheidsdiensten zeker hun mores niet moeten vrijgeven, was het voor de veiligheid van groot belang geweest als v.d.Steur cs. als hoe dan ook verantwoordelijk, er boven op gezeten had.
  Zijn zo geliefde mantra, : “ik ga er boven op zitten”.
  Welnu, gezien het volume van v.d. Steur, was dit meer dan aan te raden geweest, mits de terrorist getraceerd was, mits mits etc.
  Hád hij er maar boven op gezeten.
  Nu vragen we ons af, in hoeverre we veilig kunnen zijn.
  De speciale anti terreur diensten functioneren niet optimaal.
  Dát is toch de verantwoording voor deze minister, waarvan “we the people”, maar niet namens mij en veel anderen, vind dat dit niet kan, maar er toch geen consequenties aan verbindt.
  Lost een andere minister van veiligheid iets op, dat weten we niet, ze liggen niet voor het oprapen, en er zal toch een specifieke expert op deze post moeten zitten, het liefst vóór 2017.

 7. Joshua zei:

  Niet alleen vd steur, het hele nepkabinet heeft onschuldig bloed aan hun handen.
  De brieven die aan deze neppres gestuurd worden, om hen er op te wijzen wat er fout gaat worden zo in de prullenbak gedeponeerd want zij hebben maling aan wat de burger wel ziet.
  Verdwaasde machtswellustelingen die er alleen voor de poen zitten en dure woorden/leugens lanceren, daar is dit tuig goed in en nergens anders in.
  Dit tuig hoort in een gesloten inrichting thuis, levenslang geen 25jaar maar langer.

Comments are closed.