Den Haag heeft zijn eigen Erdogan , GeenPeil bus verwijderd !

Den Haag wordt de trendsetter is ons land, d.w.z. eigenlijk niet de stad maar de man die naar Ankara kijkend zijn stad met ijzeren vuist regeert, Jozuç  Aartiçan . Onwelgevallige acties, dan is er altijd wel een regeltje plus wat meewerkende politie die snel een einde maakt aan iedere vorm van een spontane uiting van democratie.

Ja, de GeenPeil bus die met wisselende belangstelling door ons land toert en overal zonder dat hiertoe een aanmelding bij de desbetreffende gemeente was gedaan er moet voor zorgen dat de paar bij zinnen zijnde Nederlanders morgen ;

A) gaan stemmen

en

B)  NEE, zeggen tegen het  alliantie verdrag met Oekraïne

werd in tegenstelling tot die andere steden gelijk na aankomst op het Plein door de politie gesommeerd te verdwijnen. Er was geen melding gemaakt noch ontvangen over een ‘manifestatie ‘.

Bravo Jozuç  dat is nog eens ferme mannentaal , hadden wij in ons land meer van dit soort jongens van stavast !

Trek het je niet aan mannen van GeenPeil, den Haag is sowieso een stad van onrendabelen die angstig kijken wat hun bazen goed vinden en dat zal in dit geval niet stemmen gaan of Ja zeggen.

Er is dus niets aan verloren gegaan en Jozuç , ach vroeger hadden wij voor dit soort figuren een drie letterige naam.

(foto’s met dank aan Geen stijl)

aart


3 Reacties

 1. meijer zei:

  Kijk een tegen stem raakt de eurofielen in hun portemonnee behalve pechthold doe doet het al voor airmails is gebleken
  Ze weten niet wat voor een vlees ze in de kuip hebben met die corrupte porochenko tenminste dat mag dan hopen anders worden mijn vermoeden de waarheid namelijk dat ze ook corrupt zijn waarom zo je anders een verdrag met hem afsluiten
  Ik ben overtuigt dat de bevolking van ukraine niets maar dan ook niets ermee wint Oke verbeter de wereld maar begin eerst bij je zelf

 2. Theo Hofman zei:

  Dat is “mijn” burgemeester die de Salafistische Driehoek in Den Haag een warmhart toedraagt en vindt dat het uitdragen van het salafisme tot de vrijheid van meningsuiting hoort!

  Vanmorgen op het Nationale Omroep Sprookjes alleen maar Ja stemmers in beeld incl. kraaloogje en natuurlijk de nadruk leggend op een lage opkomst bij opening van de stemlokalen.

 3. only you zei:

  Als ze zo bezig zijn vragen ze erom?
  Daar hoeft geen verklaring voor te geven?
  Tegenpartij eens vragen? Oh, oh, Den Haag!

Comments are closed.