Merkel en Rutte ; Vrijmetselaars ontmoeten elkaar.

Dank zij reageerster ‘Pauletta’ hier nog een update op ons eerdere artikel van vanochtend over de kritische noten t.a.v. het uitreiken aan Angela Merkel van de Four Freedoms Award.  Overigens kunnen wij u meedelen dat de Duitse MSM geen belangstelling mochten tonen  om aan deze prijsuitreiking aandacht van betekenis te geven, waaruit wij zoals eerder al geschreven de conclusie kunnen trekken dat het met de populariteit van Merkel zienderogen bergafwaarts gaat. ( foto Archief Bundesregierung)

Kijkt u even naar de 2 screenshots die wij maakten van de video bij het bovenstaande artikel en let op zoals ‘Pauletta’dat in haar reactie schreef op het moment bij 0.20 en 0.22 minuten :

Als Merkel uit de auto stapt, maakt Rutte het ( wat aarzelende oh wee, als niemand het maar ziet) vrijmetselaars gebaar ter begroeting van Merkel, (foto rechts) Merkel begroet daarop Rutte met hetzelfde gebaar (foto links) Merkel stap uit de auto,praat een beetje poep en daarna en  ziet  u dat zij hetzelfde  begroetingsteken van de vrijmetselaars maakt

Opvallend ? Dat mag u zelf beoordelen, maar u heeft hier het overtuigende bewijs dat beiden behoren tot de Loge van Vrijmetselaars en toch qua imago niet geheel onomstreden geheime club met leden als  van Rompuy,  Jan Peter Balkende, Ivo Opstelten, de huidige Paus, Obama, enz.enz . Dat brengt ons weer een stapje dichterbij het vermoeden dat alle crisissen die op u en uw familie afkomen, niet zo maar spontaan ontstaan, maar dat er  wel degelijk een goed georganiseert plan achter schuilt. ( P. bedankt voor de oplettendheid)

 

Vrij2Vrij1

Vrij3


6 Reacties

 1. Theo Hofman zei:

  Dit hersenspinsel was vandaag wel zeer van toepassing, vond ik tenminste!

  “dag prins, dag koningsdag”!

  Vat het op hoe je het op wil vatten, maar wat mij betreft mis ik de één in het geheel niet en zal bij het moeten missen van het ander, voor mij echt een FEEST worden!

 2. peter zei:

  Laat 1 vandaag propaganda maar niet horen dat hier een complot-theorie ontdekt is…voor u het weet gaat u naar een heropvoedingscursus met lerares Jetje Bussenmakert….

  Groetjes vanuit de eeuwige rijstvelden…

 3. Jules van Rooyen zei:

  De Roosevelt Award is een vrijmetselaars onderonsje, onze lintenknipper inbegrepen. Hij heeft kennelijk afscheid genomen van de Nederlandse samenleving en volgens TV beelden, gekozen voor de “open samenleving” van Soros. Roosevelt was een graad 33 vrijmetselaar, met de New Deal verantwoordelijk voor de vernietiging van de Amerikaanse middenstand in de jaren 1930. Tevens was hij de aanhetzer van WO II via Churchill. Beiden hadden een joodse achtergrond.

Comments are closed.