Nieuwe stap in EU dictatuur, er komt een apart kantoor voor asielzoekers bij

Het gaat niet goed met de plannen van de EU voor de verdeling wat men in Brussel en ons land nog steevast asielzoekers noemt. Wij houden het liever op economische asieleisers, maar ‘what’s in a name ? ‘ Op Malta  leidde de European Asylum Support Office (EASO) een zieltogend bestaan. Gewoon ergens weggestopt in een jungle van andere onduidelijke EU organisaties, maar daar gaat verandering in komen.

De OPPERSTE EU heeft nu besloten van dit onbeduidende kantoor een echte EU autoriteit met eigen beslissingsbevoegdheden te maken, waardoor het mogelijk zal zijn middels 28 eigen vestigingen in alle EU landen de gelukszoekersstroom middels bindende EU voorschriften aan alle EU landen toe te wijzen !

Het plan stond al lang op ene klein vuurtje te pruttelen in de keuken van Juncker c.s., want nadat Juncker besloten had dat de EU dit jaar 160.000 gelukszoekers op zou nemen en deze via een eveneens in Brussel bedachte ‘faire verdeelsleutel ‘over alle 28 lidstaten zou verdelen, bleek er uiteindelijk niets van terecht te komen. Slechts zoals ze in Brussel worden genoemd , de ‘gewillige landen ‘te weten Duitsland, Nederland en Finland, deden een aarzelende poging, maar van de 160.000 personen mochten tot nu toe slechts minder dan 1.000 hun verhuisdozen pakken.

Maar nu na de geniale oplossing van de Führer uit Berlijn met aan haar zijde geen Duitse herder maar een Nederlandse teckel die luistert naar de naam Markje, moet daar verandering in komen. Middels de zoveelste EU regel = wet wordt de beslissingsbevoegdheid hoeveel gelukszoekers er moeten worden opgenomen en in welk land centraal vanuit Brussel gedicteerd.

Zoals u wellicht heeft gelezen, zijn gisteren de eerste 16 Syrische gelukszoekers met een vliegtuig vanuit Istanbul in Hannover aangekomen en volgen er vandaag nog eens 16. Dat kon onze teckel niet op zich laten zitten en komen er vandaag in ons land 34 soortgenoten aan, ook uiteraard per vliegtuig en zal er ongetwijfeld een Haags opperhoofd met een paraplu in de hand deze mensen verwelkomen, alvorens gekeken wordt waar nog een aardige Vinex woning voor hen bereid staat. Voor Mark een zoveelste stapje dichter naar Brussel als zijn rampenkabinet in 2017 bij het grof vuil gezet zal worden en Rutte  toch een leuke baan moet hebben die een staatsman van allure verdient.

Groot Brittannië heeft naast een aantal voormalige Oostblok staten al laten weten niets voor deze zoveelste greep naar nationale wetten en soevereiniteit  te voelen en de onderhandelingen die Brussel zal moeten gaan voeren worden moeilijk.

Maar het gaat natuurlijk om veel meer. Als Brussel ook hierin weer de zin krijgt, betekent dit de zoveelste stap bergafwaarts om nog langer iets te zeggen te hebben in eigen land. Daar bovenop dreigt een zoveelste laag van onrendabelen te komen die beslissingen mogen nemen, die zoals wij uit Brussel gewend zijn in het geheel niet bijdragen tot waar de EU oorspronkelijk in een soort roze droom voor bedacht was, namelijk meer welvaart te brengen voor de Europese burgers.

En, voor zover u dat niet ziet aankomen, de EU tracht eerst haar zin door te zetten, stoot zij daarbij op weerstand, dan moeten de plannen gewoon met harde hand ingevoerd worden. Democratie à la EU !

eupo

 

 


6 Reacties

 1. Theo Hofman zei:

  Ik wil de eerste 32 wel eens zien die te horen krijgen dat ze naar Bulgarije worden gestuurd of die dan nog zo rustig in het vliegtuig stappen en uitstappen op de plaats van bestemming of vallen deze landen buiten de deportatiegebieden en dat zal wel het geval zijn!

  Maar er komen grote problemen en uw bestuurders kunnen niet meer terug, zeker niet nu het plan Diederikje bij de kippenlelletjes is gepakt, omdat ze niet wisten wat anders te doen en maskeren voor hun gevoel zo de grootste fout die ze ooit hebben kunnen gegaan.

  Diederikje gaf met een big smile aan dat er nog zeker 7.000 worden geïmporteerd en de Nederiglander komt NIET echt in opstand, maar het gaat echt niet lang duren en dan gaan ze wel heel hard bloeden voor de geïmporteerden die wel in opstand komen.
  Ze moeten immers te lang wachten op hun “rechten” en om U te laten weten dat ze toch beter in Sirie hadden kunnen blijven, dan te moeten leven in de ellende waar ze in terecht zijn gekomen.

  En zonder dat de Nederiglander het door heeft, is HUN overheid IN PANIEK aan het raken en echt niet van Henk en Ingrid, want die doen toch wel wat ze willen!

 2. Meijer zei:

  Nieuwe manier van geld verdienen voor Erdogan juncker en Merkel +schoot hondje uit nl asiel zoeken hoeft niet als de Turken asiel vrij reizen mogen Erdogan haalt zijn potentiële klanten terug uit Griekenland verkoopt hun een Turks paspoort en ze kunnen allen legaal naar west Europa vrij reizen

 3. only yoU zei:

  Dat krijg je als je een knuffel imago kweekt?
  Dan is het dringen geblazen, waar wordt je zo met open armen ontvangen en je krijgt nog centen Ook?

 4. AG zei:

  Geachte lezers,

  Stel dat alles wat je weet niet alleen onjuist is,maar dat het om nauwkeurig in elkaar gezette leugens gaat!!!

  ZOALS RELIGIE!!!
  =============

  IS DE VRIJWILLIGE CELSTRAF VAN HET VERSTAND!!!
  =========================================

  Ja,degene die de waarheid aan de mensen wil onthullen,stelt zich bloot aan veel onbegrip!!!

  ZOALS____________________NIET TE GELOVEN!!!
  ======================================

  Kerkhof in Belgie plaats Merksem.
  Islam en de moslims zijn reeds daar de baas en leggen hun wil aan ons op!!!
  Zover is het reeds gekomen,namelijk deze gemeente gaat op het gemeentelijke kerkhof,naast de bestaande graven.
  Exclusief inrichten een islamitische perceel!!!

  Er zal zuivere grond worden aangevoerd,die gekeurd word door een imam.
  Nieuwe grond dus,want de islamitische – doden mogen blijkbaar niet begraven worden in dezelfde grond!!!
  Als diegene waar ongelovige christelijke – honden hebben gelegen.

  Daarom moet tot maar liefst drie meter diep de grond worden afgegraven.
  Daarbij zullen de percelen van de rest van het kerkhof worden afgeschermd door hagen!!!
  Dus;duidelijk afgeschermd van de rest van het kerkhof,waar de ongelovigen christen – honden zijn begraven.

  DE ISLAM EIST ALTIJD MEER!!!
  ========================

  WORDEN WIJ WAKKER???
  =====================

  Zoals apart zwem lessen voor mannen en vrouwen.
  Enkel vrouwelijke artsen voor moslima s.
  Hoofd doeken in de ambtenarij en scholen,etc,etc.

  EN WAT ZAL HET MORGEN ZIJN???
  ===========================

  OM OVER NA TE DENKEN!!!
  =====================

  Met een vriendelijke groet,

  AG.

 5. Piet Hein zei:

  14

  Meijer schreef: “Nieuwe manier van geld verdienen voor Erdogan juncker en Merkel +schoot hondje uit nl asiel zoeken hoeft niet als de Turken asiel vrij reizen mogen Erdogan haalt zijn potentiële klanten terug uit Griekenland verkoopt hun een Turks paspoort en ze kunnen allen legaal naar west Europa vrij reizen”

  Dit zou zomaar eens kunnen! Zogenaamd de Europese grenzen dicht voor ‘asielzoekers’, de kiezer weer gerustgesteld, de gebruikelijke partijen hebben weer het vertrouwen van deze kiezer, en blijven zo in het zadel zodat zij via de achterdeur de handophouders netjes binnen kunnen begeleiden.

  De weerstand is weer voor de zoveelste keer weggenomen onder de bevolking en het leven gaat weer zijn gewone gang. Totdat er zich wéér een ontwikkeling voordoet, worden we wéér in slaap gesust, wéér weerstand weg, enzovoorts. Totdat we op een bepaald moment tot het besef komen: “Hé… wat ziet het toch ‘zwart’ in Nederland!”

  En wat zijn die Joden toch stil: beseffen zij dan niet dat het hún vijanden zijn die binnen worden gelaten? Toch?

 6. Ron Blauw zei:

  De Nederlander is de plofkip van de mensheid.
  Tevreden in een hokje en met Frankenstein-food.
  Een blikveld zo groot als het scherm van de ‘dummies’phone.

  concreet is wat de EU doet rassenleer.
  Het is racisme, ook nog. VIP-behandeling voor vreemdelingen.
  Alsmaar meer vrijheidsbeperkende wetten, regels en achterstelling en belastingheffingen voor de Europese belastingbetaler.

  De EU rassenleer is uiteraard inhumaan, illegaal, corrupt, fascistisch, staat haaks op het EVRM.
  De EU is opgezet als dwangbuis voor de Europeanen, door de fascisten (globalisten). Wier bowerk de VN is. De VN heeft ‘Agenda 21’ nu omgedoopt in ‘Agenda 2030’.

  Dat voorziet in globale islamisering. (heeft uiteraard bar weinig met de leer van de islam te maken). Zo gekozen, omdat de moslimlanden op de olie- en gasvoorraden zitten. En de bevolkingen al een eeuw bewust zijn getergd. Verdeel en heers. PRO. Probleem-Reactie-Oplossing
  http://www.earth-matters.nl/126/11626/geografisch/agenda-2030.html?limit=300

  VOC-mentaliteit. Dat is EU-beleid. Mensenhouderij. Dit is nog maar het begin.

Comments are closed.