Burgemeester Cees ( Onderbroek) van der Knaap wil alleen door Ede wandelen

Zou u uit bezorgdheid voor u en uw buren besluiten door Ede te gaan wandelen, gewoon even een wijkje Veldhuizen pikken om eens te zien hoe het met de Marokkaanse knuffeltjes van voormalige onderbroeken en sokken verkoper Cees van der Knaap gaat, dan moet u daar nog maar eens goed over na denken. Cees, diep gefrustreerd  door zijn grillige carrière verloop, onderbroekenverkoper of iets dergelijks bij V en D, kun je na gaan wat de impact op het winkelconcern geweest is, deze man ooit aan te nemen, daarna korporaal bij de Landmacht, een militaire stand zonder vooruitzichten en toen was Cees  opeens CDA  Staatssecretaris  !

Niet voor niets vergeleken wij het CDA op deze site ooit eens met in de wind wapperende slecht gewassen lange  onderbroeken waar de poepvlekken niet meer uit te verwijderen waren en die met alle windrichtingen meewaaiden. Staatssecretaris in 2 kabinetten Balkenende en daarna burgemeester van Ede ! Het typeert het sleetse en aftandse verloop van wat zich in ons land politicus durft te noemen.

Maar goed Cees gaat niet akkoord met de komst van een buurtwacht, die naar goede verziekte vaderlandse politiek correcte traditie gelijk het stempel “Ultra rechts ‘ krijgt opgedrukt. U weet, het niet eens zijn met de wat in Den Haag en de lokale ‘bestuurders ‘goed voor u vinden, plaatst u per definitie in deze ultra rechtse hoek.

Zou het toch zo zijn dat van der Knaap nog een keer een aanloop wil nemen om wat meer mensen om zich heen te verzamelen als  hij nog een keer Veldhuizen doorloopt ?  Afgelopen zondag was een grote afgang, want er waren meer journalisten plus een enkele NSB’er uit Ede, zoals wij op de foto’s zagen. NSB’er schrijven wij, omdat als je een gewone Nederlander bent met een goede kijk op de steeds slechter wordende situaties in onze steden, veroorzaakt door “onbegrepen” allochtoons rot tuig,  je toch zeker niet aan een met Cees of wie dan, ook een tocht door Veldhuizen of elders wilt deelnemen.

En juist nu meer mensen wel door Veldhuizen willen lopen, krijgen zij te horen dat hun aanwezigheid door Cees niet op prijs wordt gesteld, nee, zelfs als je met 4 man zou besluiten deze prachtige Multi culti wijk te gaan bewonderen, e.e.a. opgeluisterd door wat vrolijk brandende auto’s als eerbetoon  voor je komst aangestoken door Mocro’s , dan is het ook weer niet goed.

5.000 euro direct invorderbaar is de sanctie als de politie die dan kennelijk wel aanwezig kan zijn, je betrapt, want zegt een woordvoerder van de gemeente : de gemeente  Ede kan ‘wandelaars ‘niet kan verbieden naar Veldhuizen te komen. Een dwangsom ( via een door Cees afgekondigd noodbevel ) kan pas worden opgelegd als de ‘wandelaars’  niet voldoen aan een bevel dat hen in de wijk in Ede wordt gegeven. Een woordvoerder van de ‘wandelaars’ zegt ondanks de boodschap van de politie wel naar Ede te willen komen. 2 deelnemers hebben reeds een dwangsom opgelegd gekregen.

Dit is de wereld op zijn kop!

Reeds sinds 2009 wordt Ede geteisterd  door Marokkaans tuig. Cees liet weten dat het er toen 250 waren en nu slechts 50 ! Het is dus onmogelijk om 7 jaar na dato, dit onkruid te verdelgen en er voor te zorgen dat het niet meer de kop opsteekt, en ….. Cees is ook nog tevreden over zijn werk.

Dan is er een groep Identitair Verzet, waar je van kunt en mag denken wat je wilt, die in actie komt om te laten zien dat je wel rust kunt scheppen in een wijk zoals wij die inmiddels dankzij een falend  beleid van de overheid  overal in ons land kennen, en dan opeens kan er wel politie tegen de eigen Nederlandse burgers worden ingezet !

Laten wij niet vergeten, dat deze plaag niet te wijten is aan de gewone Nederlandse burger, maar enkel en uitsluitend aan de overheid die nu gemakshalve weer even de andere kant uitkijkt. Natuurlijk er was werk in ons land waar de gewone Nederlander genoeg van had en natuurlijk werd er in samenspraak door de overheid en de grote Nederlandse bedrijven besloten ook vanwege lagere lonen, GASTARBEIDERS naar ons land te halen. Gastarbeiders, het woord zegt het al, gasten die kwamen werken en waarvan bekend is  dat het Turkse bedrijfsleven blij was dat deze vaak analfabeten elders aan de slag gingen, of zoals in Marokko dat de overheid het boeventuig liever kwijt dan rijk was.

Maar terugsturen en trachten hiermee een voorspelbare wanorde, ontwrichting van de maatschappij te voorkomen, nee dat was er voor de ‘Genossen’ van met name de PvdA, maar ook CDA en VVD  niet bij. De daders en veroorzakers van de huidige misère ‘liggen inmiddels op het kerkhof ‘ , of zitten tevreden aan het haardvuur in bij elkaar gesjoemelde luxe appartementen of landhuizen. Nee wij bewaren de namen voor later, maar wij lieten het toe en stemden weer op die partijen wiens kabinet- en kamerleden de teloorgang hebben veroorzaakt en…. dat nog steeds doen.

Te triest voor woorden, we zijn een land in verval geworden !

 


7 Reacties

 1. Flo zei:

  als je als politie agent EN rechter ! ermee instemt Nederlanders te bekeuren , en dat mocro tuigh te laten lopen .
  verdien je gewoon een nekschot.. stelletje Musserts

  “ze” (de elite) willen gewoon dat wij in opstand komen , zodat ze nog meer regels kunnen maken en vrijheid kunnen beperken voor ONS.
  want wij Nederlanders zijn gevaarlijk voor hun positie
  beetje an enemy of my enemy is my friend…

  over een paar maanden komt de Nederlandse propaganda omroep NPO met de melding dat er 2 Nederlanders zijn opgepakt nadat ze een aantal Marokkanen hebben pauper geslagen..
  wat ze er dan niet bij vertellen is dat de Nederlanders als eerste werden aangevallen .

  soort Israël verslaggeving,.. de zaken omdraaien..

  ik word echt bloedlink als ik dit soort dingen lees, en wat ik al eerder postte.. “het is zo stil aan de overkant”
  we hebben geen mocro/islam probleem

  we hebben een probleem met Nederlandse NSB-ers..
  van politiek tot rechtspraak tot handhaving..
  ik dacht dat ze waren uitgeroeid.. maar kennelijk regeren ze het land.. ?

 2. jw zei:

  gasten zijn het allang niet meer
  en arbeiders daar kun je een vraagteken bij zetten

 3. sandokan zei:

  Ik heb onderstaande mail verzonden omdat ik het spuugzat ben om dat heldhaftige ‘optreden’ van dwazen in carnavalspakkies nog langer te moeten accepteren. Ik betaal meer dan genoeg aan diverse belastingen, ook voor mij veiligheid en ik zie noooit iets gebeuren. Alleen dat Hermandad weer € 188 miljoen extra toegeschoven krijgt!

  Controleer uw gegevens
  Uw vraag
  Aard van uw vraag Privé
  Organisatie
  Onderwerp Politie optreden in Ede (of beter het gebrek aan daadwerkelijk optreden)
  Vraag Gezien hebbende de reportage van Powned over de wijze waarop een onverschillige politieorganisatie reageert op een oproep tot hulp en wetende dat zij hun inkomen te danken hebben aan de belastingbetalers in Nederland wil ik een officiele klacht indienen tegen deze organisatie waarvan de werknemer (mijnheer de agent) op een onbehoorlijke wijze weigert om een verslaggeefster te woord te staan en vervolgens zonder enige noodzaak wegrijdt via een pad dat, volgens een in beeld gebracht verbodsbord GESLOTEN is voor auto’s! Kijkend naar het optreden van Hermandad en daaraan gelieerde instanties dan constateer ik een duidelijk geval van pure discriminatie omdat als ik slechts 5 km ‘te snel’ rij een aanslag van het CJIB in de bus vind met een ‘aardig’ bedrag voor de ‘overtreding’ welke ook nog eens verhoogd is met ‘administratiekosten’! Ik wil graag een antwoord van u ontvangen op deze officiele klacht!
  Aanspreekvorm De heer
  Voorletters J.A.
  Achternaam Driessen
  Telefoonnummer +31654718553
  E-mailadres sdriesse@xs4all.nl

  Deze mail is door mij op 13.05.2016 verzonden aan het Ministerie van Justitie in Den Haag.

 4. Arie Kanarie zei:

  @Sandokan,

  je betaalt belasting om het zichzelf bezighoudende overheidsapparatski bezig te faciliteren, niks meer en niks minder.

  Conclusie: Betaal geen belasting meer,… maar ja dat durven die calvinistische onderkruipers allemaal niet,………

 5. only yoU zei:

  Dat wandelen is direct wel voorbij als er nog eens 600 migranten bijkomen, want die hebben inmiddels al geleerd om voorniks aan de kost te komen?

 6. guy53 zei:

  Zo zijn de no go gebieden in Schaarbeek en St Denis ontstaan, politie durfde er niet (meer) naar binnen. Betaal je ’n verkeersboete niet (op tijd), heb je deurwaarders, FIOD et al. aan je broek. Kennelijk zijn Bataclan en Maalbeek nog niet genoeg.De enige instantie in de Friese hoofdstad waar de werkgelegenheid met stip toenam, is ’t CJIB. Toch om te huilen dit laffe beleid. Zo was men in WOII ook, nog gruendlicher dan de Moffen zelf. De grootste groep vreemdelingen in de SS waren de NLers.

Comments are closed.