Duitse Minister van Justitie Heiko Maas uitgejouwd door boze menigte (video)

Gisteren reeds volop in het Duitse nieuws, vandaag speciaal voor u met Engelse ondertiteling, de film waarin u kunt horen en zien hoe boze Duitsers omgaan met hun falende politici, zoals de Minister van Justitie Heiko Maas. Deze probeerde op 1 Mei een rede te houden, hetgeen volkomen uit de hand liep en Maas uiteindelijk in zijn gepantserde Mercedes het Maazenpad koos.

De menigte scholden hem uit voor ‘verrader , linkse rat’ en riepen hem op te verdwijnen, hem toeroepend ‘Wir sind das Volk ‘. Maas is voorstander van het juridisch laten vervolgen van personen die hun boosheid met name over het Duitse vluchtelingenbeleid op de social media bekritiseren.

Tevens valt het voorstel van de socialistische SPD waar Maas lid van is, om 350.000 extra woningen te bouwen voor asieleisers bij de Duitsers in zeer slechte aarde. De reden hiervoor geopperd door de socialisten dat na de 2e wereldoorlog moslims moeten worden uitgenodigd om  naar Duitsland te komen als een soort ‘Wiedergutmachung ‘slaat bij de Duitse burgers die dagelijks met moslim vluchtelingen problemen worden geconfronteerd al lang niet meer aan.

En, gewoon zo maar een vraagje , wat doet u , zit u lekker op de bank?


9 Reacties

 1. watergeus zei:

  ik hoorde dhr Arnold Karskens journalist en oorlogs verslaggever nog zeggen dat vanaf mei 2016 stevige onrusten onder de bevolking van de eu gaan komen ik denk dat hij gelijk gaat krijgen als ik zie dat in frankrijk,duitsland en engeland al stevige demonstraties zijn alleen in nederland hoor je nog weinig maar dat zal ook wel veranderen de meeste beginnen nu ook een beetje uit hun MSN en NPO coma te komen en nu gaan inzien dat deze nieuwsbrengers de waarheid vaak verdraaien.

 2. Niek B zei:

  Wanneer zien de heren/dames politici eens in dat ze aan het einde van hun latijn zijn en hun gedrag en ongevraagde beslissingen niet meer getolereerd worden door de bevolking.

  Dan de media , door dezelfde heren/dames voorgekauwde “onwaarheden”,
  ik wil geen ander woord gebruiken.

 3. John Nijhuis zei:

  Nederland wordt WAKKER !!! ze zijn ons land aan het vergiftigen met leugens en bedrog.Hoog tijd voor Neurenberg 2 !!!

 4. jw zei:

  Als zelf een referendum niet meer geld dan komt de VVD er af als geen belang bij de burgers,dus zijn die voor de VVD maar slaven die moeten luisteren wat hun meesters zeggen schande

 5. drfeelgood zei:

  Ik hoop dat de altijd meelezende aivd en politie ambtenaren eens gaan inzien dat ze de hufters beschermen die er voor gaan zorgen dat zijzelf en hun kinderen tot slavernij gedwongen worden straks als de shit uitbreekt word de totalitaire staat een feit.
  Dit is plan B van Hitler namelijk, het vierde rijk word vakkundig door Angela middel islamisering gedaan ipv oorlog.

 6. formidabele zei:

  Dat deze globaliseringsgedachte zijn vrije beloop gaat, doet de autochtone bevolking totaal onrecht, maar intussen er wel voor de kosten ervan opdraaien?
  Met dank aan NWO en de zionisten, die daar vaart achter proberen(misschien welk uitlokking 3de WO) te zetten?

 7. J.G. Bosman (werktuigkundige) zei:

  Ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik vind dit prachtige beelden. Ze geven mijn vrouw en mij hoop.

 8. only you zei:

  Je zou je doodongerust voelen hoe dat met de volgende generatie goed moet komen?

Comments are closed.