Erdogan stuurt 970 Imams naar Duitsland en overspelige vrouwen moeten gestenigd worden (video)

Als u moslim bent, iedereen maakt in zijn leven wel eens een foutje zullen wij maar zeggen, dan wilt u uw wekelijkse portie goddelijk welzijn natuurlijk ontvangen van iemand die kennis van zaken heeft en daar heeft de Turske president Erdogan iets op gevonden. Via de TURKSE religie- autoriteit heeft Erdogan er voor zorg gedragen dat er momenteel 970 imams in Duitse moskeeën prediken , overigens is geen van hen de Duitse taal machtig.

Dit kost geld, maar dan krijg je er ook iets voor terug. Het ware geloof wordt je in de eigen taal bijgebracht en dat kost de Turkse overheid 1.8 miljard euro. Daarvoor worden naast de kosten van de imams ook het onderhoud en de aanpassing van de moskeeën  betaald en de salarssien van 120.000 medewerkers. Overigens waren dat er in 2004 ‘slechts’ 72.000 , in 2008 al 83.0000 en zijn de jaarlijkse kosten inmiddels verdubbeld. Dat betekent dat het Erdogan missiewerk de Turkse staat meer kost dan b.v. het budget van het Turkse Ministerie van Buitenlandse zaken.

Erdogan als de nieuwe paus ? Wij zijn benieuwd wanneer ons staatshoofd W.A. hem een bezoekje gaat brengen, terwijl zijn huwelijkspartner in haar hoedanigheid als investment banker en econome zal trachten iedere Turk zijn eigen bankrekening met een klein krediet te laten openen. Met de toekomstige reisplannen van Anatolische geitenhoeders is dit wel van belang om in ons land aangekomen eerst via de ” Erdogan Goldcard” je kosten te betalen waarna deze door de bereidwillige Nederlandse gemeenten worden overgenomen.

Een van de imams is de ook in Denemarken bekende Abu Bilal Ismail die onlangs gefilmd werd tijdens een van zijn haatpredikken, die wij u hier tonen en waarvan wij de hoofdpunten in het Engels hier weergeven :

The imam said that women who commit adultery should be stoned to death Also filmed saying: ‘If someone kills a Muslim, then they should be killed’.  ‘women who commit adultery should be stoned to death.’ ‘If a married or divorced woman engages in fornication, and she is not a virgin, she should be stoned to death.’

Toch nog een plezierig weekeinde  🙂

 


3 Reacties

  1. Derek zei:

    De emmer van deemoed is nu vol gelopen ,…wanneer de druppel valt,
    zal de wereld er anders gaan uitzien…KARMA kan een demon zijn.

  2. Johan zei:

    Zombies bestaan dan toch ! We zijn geinfecteerd en hebben het virus zelfs verwelkomt. We volgen zieke leiders met een slecht verkoopsargument van broederlijkheid en mededogen voor een volk dat juist die waarden afzweert.

Comments are closed.