Klaas Dijkhoff ; te weinig ruimte voor asieleisers, allemaal opschuiven s.v.p.

Wij plaatsen hier een citaat uit de brief die Klaas Dijkhoff, de man met de dikke BMW op 13.05 aan de Tweede Kamer schreef. Het gaat hier om het meest essentiële deel van die brief, en mocht u toevallig al een jaartje of 5, 6 op een woning wachten, dan hebben wij slechts nieuws voor u, want dit jaar gaan er minstens 46.000 asielzoekers voor.

“Overigens blijf ik in de discussie rond kleinschalige locaties benadrukken dat er ruimere mogelijkheden liggen wanneer het gaat om huisvesting van vergunning-houders. Op dat terrein ligt immers ook een grote opgave: de eerste halfjaarlijkse taakstelling bedraagt 20.000, inclusief achterstanden uit de vorige periode gaat het om 23.400. Per mei is 47% van de taakstelling over de eerste helft van 2016 gerealiseerd. De taakstelling voor de tweede helft van 2016 is hoger, namelijk 23.000. Daarom hebben de minister van BZK en ik in eerdergenoemde brief aan de Rijksheren eveneens gewezen op de noodzaak om op korte termijn (tijdelijke) huisvesting te realiseren, om de uitstroom uit de asielopvanglocaties te versnellen. De minister voor Wonen en Rijksdienst zal uw Kamer op korte termijn ook vanuit zijn verantwoordelijkheid nader informeren over huisvesting.”

Klaas verkeert in hoge nood, want schrijft hij in zijn brief, ofschoon het aantal asielzoekers is gedaald t.a.v. de zelfde periode in 2015, is het moeilijk te voorspellen hoeveel mensen uiteindelijk hun weg naar het Nederlandse Pamper paradijs zullen vinden. Natuurlijk, de baas van Klaas, onze olijke lachebek Mark vertelde nog niet zo lang geleden dat de vluchtelingenstroom geheel zou opdrogen, maar beide cabaretiers  lezen vanwege hun drukke werkzaamheden elders geen buitenlandse kranten, zoals de Italiaanse, waar breed wordt uitgemeten dat het aantal handophouders voornamelijk uit Nigeria, Mali, Gambia, Ivoorkust en Somalië nu al groter is dan in de  zelfde periode in 2015 en vanwege de naderende zomer en het rustige weer de tendens stijgend is. Frontex en passerende koopvaardijschepen hebben het nog nooit zo druk gehad met het ‘redden ‘ van boten in nood. Zoals wij al vaker schreven , pure onzin, daar de noodsignalen misbruik betekenen van de maritieme wetten. Het noodsignaal wordt regelmatig reeds afgegeven als de boot met handophouders nog geen 10 mijl van de Libische en tegenwoordig ook Egyptische kust is. Overigens stijgt het aantal Syrische zg. vluchtelingen vanuit Egypte, nu de Balkan route via Griekenland voorlopig gesloten is.

Terwijl de Oost Europese landen met voorop Hongarije zich wel aan de Dublin en Schengen regels houden, de grenzen effectief sluiten, kijken Rutte c.s. angstig naar Berlijn , wachtend op instructies. Niet dat Merkel zich de laatste week veel laat zien, daar zij in haar land dat nu overstroomt wordt met kritiek en men haar verzoekt om op te stappen. Het is overigens verbazingwekkend dat Merkel  en daarmee ook Den Haag op geen enkele wijze laten blijken dat juist zij de veroorzakers zijn van deze chaos. Nee, in tegendeel wij zagen een interview waarin Merkel glashard zei dat haar acties een succes zijn, daar er nu minder mensen verdrinken. Nog niet zo lang gelden ging het er om, te zorgen dat er nieuwe arbeidskrachten zouden komen, kortom Merkel, Rutte, de EU, windhaantjes die zoals dat in de politiek nu eenmaal gaat met alle winden meedraaien en hun eigen land kapot maken.

Dus als u van plan bent 2e Pinksterdag naar de woonboulevard te gaan , een favoriete bezigheid van menige vaderlander, bedenk dat een wat ruimere sofa te kopen, zodat uw zoon of dochter die de komende 6 jaar niet in aanmerking komt voor woonruimte, gewoon knus thuis op de bank kan komen slapen.

Plezierige Pinksterdagen, ga eens naar een AZC en knoop daar eens een gesprek aan , het kan van pas komen, voorzover u niet met iemand praat die een geheimhoudings kontrakt heeft ondertekend.

 

 


12 Reacties

 1. Robert - Panamá zei:

  De toestroom van Afrikanen zal enorm toenemen. Vooral uit Nigeria, waar door de lage olieprijs en de enorme corruptie weer snel een burgeroorlog kan ontstaan.Dus in de nabije toekomst, zonder mobieltje, pinpas en geld over straat lopen.Dan kunnen ze nog altijd je jas, schoenen en horloge afpikken.

 2. Arie Kanarie zei:

  Ik snap de Nederlanders zelf niet die dit allemaal accepteren,…. Beetje klagen op MSM en dat is het wel,…

 3. bedonderde burger nr 16.000.001 zei:

  Joepie,
  Kinderen langer thuis, opa en oma op zolder dit wordt echt een gezellig millennium, de jaren 50 uit de vorige eeuw opnieuw.
  Met radio hoorspelen als ‘Sprong in het heelal’ aangepast als ‘Sprong in het diepe’ en ‘de familie Doorsnee’ als ‘de familie uit Afrika’.
  Wordt gezellig met koekjes en cola, bier en worst met slagroom! Jammie!

 4. Onlyyou zei:

  Nu kunnen ze binnen landse economische groei ook wel op hun buik
  Schrijven, je denkt toch niet dat nou met die migranten het allemaal beter gaat?

 5. watergeus zei:

  deze regering is totaal niet te vertrouwen hun woorden zijn geen donder waard minister Blok van wonen zei dat status houders uit een AZC GEENVOORRANG ZOUDEN KRIJGEN OP NEDERLANDERS DIE AL JAREN WONINGZOEKENDE ZIJN ik wil een debat hierover in de tweede kamer over hoe het nu echt zit en dan wil ik geen leugens van BLOK meer horen maar de waarheid dan is het een vent .

 6. Henk zei:

  Russen zijn tenminste echte mannen, en die kunnen de moslims dan ook wel aan.

  Een voorbeeld: Hezbollah had vier Russische diplomaten gegijzeld in Beiroet. Hierop ontvoerde de KGB een familielid van het Hezbollah hoofd dat verantwoordelijk was voor de gijzeling (en voor de moord op een Rus.) Dat familielid werd gecastreerd en zijn edele delen werden naar Hezbollah gezonden. Ook lieten ze weten nog wat familieleden te kennen. En of de gegijzelden nu snel vrijgelaten konden worden. Dat gebeurde onmiddellijk!

  Er werd nooit meer een Rus door Hezbollah gegijzeld. Oog om oog. Tand om tand.

  De Russen kennen de taal van de islam. Wij Nederlander begrijpen er niets van en daarom zijn wij het slachtoffer c.q. lulletjes rozenwater, watjes, mietjes en lafaards!

 7. *punt50* zei:

  Ach die Klaas !
  Waar moet hij zijn “slimheid” vandaan gehaald hebben? Toch niet van zijn vader? Dat was n.l. een rang-genoot van die swaffelaar uit Ede.

 8. *punt50* zei:

  Maar het is nu even niet zo belangrijk, want is het songfestival op TV.
  Onze nationale “andermans-vrouwen-kaper” Bolle Jan Smit zal ons van vakkundig commentaar voorzien.

 9. Henk zei:

  DIT MOET U LEZEN..!! EEN ARTIKEL VAN DE WEBSITE http://www.joostniemoller.nl

  Van een vertrouwde bron uit Den Haag kreeg ik het volgende bericht binnen. De naam ‘Robert’ is fake. De rest is naar waarheid:

  Robert woont aan de overkant vd Schilderwijk, Den Haag. Is een keurige nette 58-jarige man die altijd in een jasje gekleed is.

  Een ouderwetse heer die de deur voor je open houdt, je stoel aanschuift en de wijn uitkiest.

  Noot redactie : Henk bedankt maar wij mogen slechts een citaat plaatsen ivm copyright. maar door de url aan te klikken kunnen lezers het zeker lezenswaardige artikel geheel lezen, waarvoor dank

 10. friese canadees zei:

  @ Henk

  Die ‘Robert” deugt natuurlijk ook niet helemaal, als je dat relaas zo leest en aannemende dat het een waar verhaal is

  Hij had een SK/AK, of iets dergelijks, moeten bezitten en dat zootje neer moeten maaien(ja, ja even Breivikken zeg maar, en dan gratis onderdak, kost en inwoning etc.etc
  verschaft krijgen(“gevangenis”) plus gratis studeren voor lawyer om de rest van DAT ONKRUID te kunnen verdelgen

  I am so happy we moved from that Dirty Joke called nederigland

 11. Solo zei:

  @Henk (17.03): Smeerlapperijen van die ‘echte mannen’ al vergeten? In de Kaukasus, Afghanistan? Opgelost? Niet dus. Alleen (ondergronds) radicalisme en terrorisme aangewakkerd. Dat geldt ook voor de westerse hardliners (inclusief Israël). Tactisch atoombommetje dan maar? Kan niet, want dan verwoesten we ook onze eigen geopolitieke belangen in de zandbak.
  U ziet, zo makkelijk is het niet.

 12. Maan Arkenbosch zei:

  Gelukzoekers import zou noodzakelijk zijn om vergrijzende vakkrachten te vervangen. Inmiddels gaat 3 dimensionaal printen, robots, automatisering etc. het aanbod van werk drastisch veranderen en verminderen. Wat moeten wij dan nog met deze moslim analfabeten die onze taal niet machtig zijn?

Comments are closed.