Man slacht schaap op straat en nu u nog

Hoe zeer de multi culti al heeft toegeslagen blijkt uit het onderstaande politiebericht van de politie in Spaarndam. Agenten werden gewaarschuwd dat er in de buurt van een supermarkt een man rond liep met bloed aan de handen. Nader onderzoek wees uit dat de man kort daarvoor een schaap op straat had geslacht ( de keel had door gesneden). De man beweerde het schaap te hebben gekocht, maar het bleek dat het kort daarvoor uit een wei was gestolen.

Het opvallende aan de MSM berichtgeving is, dat zonder nu echt in de details te gaan, er slechts  wordt geschreven dat de man het schaap had ‘geslacht’.  Niet dat het voor het schaap veel had uitgemaakt, als er gewoon had gestaan  geschreven dat het dier de keel was doorgesneden, maar toch. Het toont de inmiddels tot usance geworden voorzichtigheid om niet te zeggen lafheid waarmee de Nederlandse MSM omgaan met de berichtgeving  die te maken heeft over personen en zaken die geen Nederlandse achtergrond hebben .

De MSM aan het grote politiek correcte subsidie infuus hangend, laat men het wel uit het hoofd zaken te benoemen zoals zij  echt zijn!

Dan treft ons verder dat men het heeft over ‘een man ‘ . Ook hier voert de angst of liever gezegd lafheid weer de boventoon. Wat is er mis mee, te schrijven dat een man was  met een allochtoonse achtergrond of een onderdaan van dictator Erdogan , die het schaap gewoon de strot doorsneed, zoals gebruikelijk is bij deze lieden ?

Met de hoge concentratie van ‘gastarbeiders’ rondom Heemskerk ( Hoogovens IJmuiden ) mogen wij er toch wel van uit gaan dat het hier niet ging om een verdwaalde hongerige Fries of Limburger ?

Wat meewerkt aan deze laffe berichtgeving is het feit dat ook de Nederlandse rechterlijke macht, ooit een toonbeeld van onafhankelijkheid, al lang niet meer Vrouwe Justitia dient, maar met een schuin oog kijkt naar welke wind er uit den Haag waait.

Om e.e.a. te verduidelijken geven wij u de motivatie van een rechter, die een oordeel moest vellen in een soortgelijk geval.  “Een man ” had op  klacht aangesapnnen wegens…. u raadt het al ….. DIZZKRIMINAZIE .  De rechter was van oordeel dat het  in het artikel  niet relevant was welke nationaliteit of achtergrond de dader had. Het artikel ging over berichtgeving van het slachten op straat en het stelen van een schaap. Of de dader nu Nederlander, Argentijn of …… was deed niets ter zake , was discriminerend  en de schrijver van het artikel  moest niet alleen een rectificatie plaatsen, maar werd ook veroordeeld tot het betalen van de proceskosten.  Zo ver zit de politiek correcte schrik in Nederland er al in.

En wat betreft het 2e deel van onze titel , ‘nu u nog ‘ , denk niet vanavond naar het songfestival kijkend, een monumentale culturele gebeurtenis die u niet mag missen, dat wij er zo ver naast zitten. In Londen of Stockholm gebeurde dit al en, laten wij wel zijn, een bomgordel of een mes, beide kunnen zij even effectief zijn.

Die “Mannen” toch, foei!

Spaarndam

 

 

 

 

 


8 Reacties

 1. jw zei:

  en wat zegt de PVD nu niks had wilders dat gezegd dan volgt er een Rechtzaak maar Pim is ook door links monddood gemaakt omdat ze bang waren voor hun eigen loon kwijt te raken.

 2. watergeus zei:

  deze aarde krijgt steeds vreemdere kostgangers van hoog tot laag op de maatschappelijke ladder er lopen meer gekken op straat dan dat er in een gekkenhuis zitten het mensdom devalueert hard ook te zien aan de generatie jongere die nu als zgn volks vertegenwoordigers in de parlementen zitten waar de onkunde van af druipt

 3. Henk zei:

  Media NOOIT MEER GELOVEN wat ze schrijven! Gelukkig zijn er nog journalisten en websites waar je wel op kunt vertrouwen c.q. bouwen.

  We hebben nog een jaar de tijd. Dan is het klaar met het hele elitaire policor toneel gezelschap. De nieuwe rechtse c.q. realistische partijen zullen moeite hebben met alle nieuwe zetels. Maar alles beter dan deze staatsgevaarlijke rijks-huichelaars zonder ballen. Het is dan ook klaar met de Moslims, Brussel en de EU zoals het er nu voor staat.

 4. an argie zei:

  @Watergeus,

  Nee dit zijn andere culturele normen en waarden die in Europa niet thuis horen, Dit zijn normen en waarden van Moslims en Joden. Zij slachten al sinds mensenheugenis dieren op deze manier. Dit wordt halal of kosher genoemd.

  De onderstaande beelden kunnen als schokkend worden ervaren.

  https://www.youtube.com/watch?v=hSOg_TUMZGQ

  Deze slachtpartijen heeft Hitler doen besluiten de eerste wetgeving omtrent dieren ter wereld op te stellen, die tot op de dag van vandaag grotendeels binnen Europa nog van kracht zijn.

 5. Caesar Lion Cachet zei:

  LS…

  Los van deze man is het halal en kocher slachten pure dierenmishandeling van de meest smerige soort. Maar ja, satan moet geëerd worden niet waar ?!

 6. only you zei:

  Die man moet naar een heropvoedingskamp, leren respect te hebben en niet lopen leuren met gewoontes wetten ve land

 7. hillbilly zei:

  Wat een ras is de mens toch…ik wou dat ik nooit geboren was. De mens is het meest mislukte ras ooit. Sinds dat de mens op aarde rondloopt is er oorlog en geweld. Geen enkel ander ras dan de mens doet dit zichzelf en de dieren aan. Sinds dat de mens bestaat is er oorlog. Oorlog obv huidskleur, geloof, olie ,macht ,geld , etc etc….walgelijk gewoon..en triest….waarschijnlijk zal t altijd zo blijven….

 8. *punt50* zei:

  @hillbilly; “…wat een ras/soort is de mens toch”!
  Ach beste Billy -élke geitenneuker is geschapen naar “allah’s” beeld en gelijkenis (koran) , dus zijn ze allemaal een beetje “allah”.
  Beter is het dus om vraagtekens bij “allah” te zetten.
  Geen verrassing dat het schaap gestolen is: in een kleine gemeente -hier wat verderop- was het een raadsel waar de eenden en hand-tamme karpers uit een vijver gebleven zijn. Afgelopen maand zijn twee Eritreërs hierop betrapt.
  Commentaar: deze mensen zijn hier nieuw en mogen niet meteen na hun ellendige vlucht met onze normen (sancties) en waarden (wetgeving) geconfronteerd worden !!!

  Je kunt overigens beter zeggen: “Sindse de mens leiders” heeft, loopt het al duizenden jaren mis”.

Comments are closed.