‘Vluchtelingen’ proberen terug te zwemmen naar Turkije” (video)

Of hier een ‘geheim plan ‘achter zit van de Europese Führer Angela Merkel, die inmiddels door de meerderheid van de Duitsers, die nu pas in de gaten krijgen wat Mutti  voor een ellende veroorzaakt, wordt uitgespuwd, denken wij niet. Vast staat wel dat in de nacht van maandag op dinsdag  de eerste naar Griekenland gevluchte economische gelukszoekers getracht hebben de 15 kilometer lange oversteek van het Griekse eiland Chios naar Turkije te maken.

Voor de afwisseling goed nieuws, want de mannen, Algerijnen en Mocro’s hadden inmiddels begrepen dat hun kans op asiel nhil zou zijn. Eenmaal opgevangen door de Turkse kustwacht, gaven zij aan dat na hun aankomst in Turkije ze op een andere wijze zouden trachten het noorden van de EU te bereiken, hetgeen betekent Duitsland of de westelijk van Duitsland gelegen 17e Bundesland, Nederland.

De oversteek is volgens de Turkse kustwacht zwemmend nauwelijks te doen, daar er tussen Chios en het vaste Turkse land sterke stromingen zijn, die de overtocht voor ongeoefende zwemmers levensgevaarlijk maken.

Er bevinden zich momenteel circa 2.000 vluchtelingen op Chios die wachten om geregistreerd te worden, hetgeen lang zal duren, daar er maximaal 25 aanvragen per dag worden afgehandeld.

De lokale Griekse pers die het nieuws bracht ziet de commentaren in tientallen binnenkomen, waarbij zoals wij onze Griekse correspondent vernemen, er geen enkel vriendelijk woord is voor deze gelukszoekers.

Het meest treffende commentaar willen wij u niet o9nthouden : het luidde   ” happy swimming”


3 Reacties

 1. an argie zei:

  Wacht even,

  Amerika, schoothondje NATO en Israël borbarderen de crap uit de hele regio, steunen ISIS, Al Qaida en wat al niet meer voor een splintergroeperingen en WIJ moeten de vluchtelingen opvangen?
  Ik kan de Grieken niets anders doen dan gelijk geven.

  Wie financiert deze vluchtelingen? Soros en consorten. Het kost, helemaal voor die mensen, een vermogen om via een illegale route naar Europa te vluchten. Mensen worden zelfs via facebook opgeroepen.

  De media, de politici en hooggeplaatste legerofficieren zijn heel goed in het aanwijzen van een “vijand” als Rusland en Syrië. (Net als Irak, Libië en Mali) Dit zijn/ waren “Dictators”. Was het nu in die in die landen beter met deze “dictators” of met de gebrachte “democratie” (feitelijk corporatocratie), waarbij én het volk én de natuurlijke bronnen worden geconfisqueerd.
  Kijk naar de hoeveelheid bases die de V.S. de afgelopen 10 jaar in die regio heeft geplaatst. Kijk hoeveel leed de V.S. en de NATO hebben aangericht.
  Kijk naar wat Israël doet in de (steeds kleiner wordende) Palestijnse gebieden. En daar mag niets over worden gezegd?

  Kijk naar het Von Coudenhove-Kalergi plan, wat feitelijk de genocide van de blanke Europeaan (via massa immigratie) betekent.
  En daar mag niks over worden gezegd?

  Schei toch uit zeg.

 2. Richard zei:

  Ik laat me niet verleiden tot het uiten van kwalijke teksten richting mevrouw Merkel, hoewel het me wel op de lippen brandt. Waar ik geen begrip voor heb is de logica van Turkije, dat zegt dat ze de vluchtelingen gewoon naar Europa stuurt, alsof het logisch zou zijn dat Europa iedereen maar opneemt.
  Wel, dat is het niet! Het is niet ons probleem en we moeten ons niet laten verleiden tot boterzacht knuffelgedrag. We kunnen vrij eenvoudig het probleem stoppen door een marinecordon te leggen voor Europese landen. Alles wat onze kant uit komt, meteen terug. Dat hoeven we maar een week vol te houden en geen nerigdoende zal nog betalenden krijgen voor een kansloze tocht naar Europa. Waarom zijn onze regeringen toch zo verdomde slap, karakterloos en niet bereid tot krachtdadig optreden?

Comments are closed.