En WEER !!!! wil Merkel de deuren wagenwijd openen en is tegen sluiten van de grenzen

Ons aller Mutti of Führer ( strepen wat niet van toepassing is ) mocht gisteren in Güstow  een partij praatje houden. Nadat Oostenrijk heeft aangekondigd, zeker met het oog op de toenemende asielparasieten stroom uit Italië, haar grenzen te sluiten als het maximaal voor 2016 overeengekomen aantal ongenodigde vreemdelingen is binnengelaten, uitte Merkel forse kritiek op de Oostenrijkse maatregel.

Volgens verwachtingen van Merkel gaan wij  het deze zomer ‘wieder schaffen ‘ , want nadat de Balkanroute is afgesloten en sommige asielparasieten het nu wat noordelijker proberen, neemt zoals wij reeds eerder berichtten de stroom mensen die trachten op tijd te zijn voor een goede en bovendien gratis huisvesting in Duitsland, Nederland en Zweden toe.

Oostenrijk had einde afgelopen jaar aangekondigd d.m.v. een speciale wet de grenzen met Italië te sluiten indien er meer dan de aangekondigde limiet van 32.500 handophouders zouden trachten het land binnen te komen. De teller staat momenteel op circa 22.000. Maar gelet de hoeveelheid door de EU Welcome Service uit het water geviste badgasten, zullen de cijfers die ons afgelopen jaar uit Griekenland bereikten wel eens overtroffen kunnen worden.

En, vertelde Mutti aan de ademloos aan haar lippen hangende toehoorders, het probleem , waarbij zij gemakshalve even vergat er bij te vermelden wie een van de grote veroorzakers van de vluchtelingen tsunami is,  kan slechts beheersbaar worden indien ……….., de spanning in de zaal kwam op een hoogtepunt, …… indien …….

…….  de BUITEN !!!!! grenzen van de EU worden afgesloten.

Het was net of je een van onze eigen wijze bestuurders uit Den Haag hoorde praten, waarbij het praatje van Rutte dat de vluchtelingenstroom zou opdrogen inmiddels op zijn haast onbeheersbare leugen rekening kan worden bijgeschreven.

Merkel is van mening dat ‘wij ‘ en dat betekent uiteraard ‘u ‘ tot een ‘verstandige solidariteit’ moeten komen, hetgeen in gewone mensentaal betekent, nog wat meer betalen en nog verder op te schikken en ons aan te passen aan deze culturele verrijkingen, waar wij niet om gevraagd hebben.

Nadat Merkel afgelopen woensdag aan de opening van de nieuwe St. Gotthard tunnel had deelgenomen, en kennelijk het licht aan het einde van de 56 kilometer lange tunnel had gezien, wees zij weer op het belang van open grenzen binnen de EU en daarmee op het voortbestaan van de Schengen overeenkomst, die eenmaal binnen de EU vrij reizen regelt. Dat ten tijde dat het akkoord van Schengen door een stel wereldvreemde EU mannen en vrouwen bedacht en ingevoerd werd, de situatie in de EU geheel anders was dan nu, ach dat is een detail, waar een politicus zich niet mee bezig hoeft te houden, net zo min als eens een stel wetten behoorlijk aan te passen aan de huidige tijd.

Volgens Merkel zijn er ook meer afspraken, zoals zij die gemaakt heeft met Turkije noodzakelijk, om te voorkomen dat mensen die de oversteek wagen verdrinken. Ook daar vergat zij , dat de door haar genoemde afspraak met Erdogan op losse schroeven staat, nogmaals wereldvreemd gekakel van een vrouw die zoals haar voorganger wiens voornaam eveneens met een A begon. Binnenkort zou het ons niets verbazen als de EU gesubsidieerde zwemlessen gaat geven op de stranden van Libië of daar gratis deugdelijke zwemvesten uit gaat delen.

De conclusie mag dan ook luiden dat , en wij verwijzen weer naar Merkel’s boven aangehaalde voorganger, er gevreesd moet worden voor de psychische gesteldheid van deze vrouw, die kans heeft gezien het brokkelende EU gebouw een paar forse klappen te geven, waardoor nu blijkt dat slechts allemaal op drijfzand is gebaseerd.

En Den Haag ….. Den Haag zwijgt in alle toonaarden, de bilspier stevig samen knijpend  om voortijdige lekkage te voorkomen. Maar, u heeft ze democratisch gekozen , dus niet zeuren.

meeh


8 Reacties

 1. Onlyyou zei:

  Mogelijk beseft ze niet dat door de globalisering heel de wereld aanklopt bij Europa?
  Of zij moet zelf achter deze plannen zitten?

 2. Lorenzo zei:

  Mijn advies, zeg uw abonnement op Nederlandse MSM op, of als u dat niet heeft, neem een cursus Frans of Italiaans, want ECHT NIEUW zoals hier gebracht zult u in de nederlandse MSM nauwelijks aantreffen.
  waarvan acte :

  Merkel : als wij de Brenner sluiten is Europa vernietigd, als de huidige toestroom van migranten uit Libië doorgaat richting Italië is een muur niet genoeg

  Lorenzo , na jaren pizza bakken terug in la patria 🙂

  Merkel: “Se chiudiamo il Brennero l’Europa è distrutta”

  Monito della cancelliera tedesca: «Se questi flussi ora si spostano verso la Libia e l’Italia non basta un muro»

 3. bedonderde burger nr 16.000.001 zei:

  Dat mens is totaal gestoord en moet worden afgezet. Net als trouwens een hele hoop anderen, van Rutte tot Timmermans en van Asscher tot Juncker.

  Deze mensen sporen niet, we kunnen niet in Europa de problemen van de wereld wensen op te lossen, dan kan ook niet. Hiermee doorgaan betekent het einde van onze maatschappij zoals wij die kennen.

  Europa moet eens de moed hebben zich tegen de wil van Amerika af te zetten. De gekke Obama eist dat wij alle vluchtelingen opvangen omdat dit tot het ineenstorten van Europa gaat leiden waar de Amerikaanse economie een forse oppepper van krijgt.

  Dit betekent voor de man die zoveel heeft beloofd en zo weinig heeft gepresteerd dat hij aan het eind van zijn tweede termijn dan toch nog een succes binnenhaalt waarmee hij kan pronken.

  Dat dit miljoenen hun levens gaat verstieren kan hem blijkbaar geen moer schelen.

 4. jw zei:

  zie ze lopen met de duurste telefoons.
  de mooiste kleren waar mijn kinderen alleen maar van kunnen dromen.
  de grootste ijsco.
  en de grootste mond en zij komen er mee weg maar als mijn achterlicht het niet doet dan krijg ik wel een bekeuring.

 5. Evert Jan Poorterman zei:

  De toestroom van ‘vluchtelingen’ dient meerdere doelen; 1 – onrust, 2 – chaos en 3 – oorlog. De instroom dient ook andere doelen en dat is het vermengen van volken zodat het witte/roze kleurtje der uit gaat. In feite waren alle drie de wereldoorlogen er op gericht de blanke suprematie aan te tasten en de blanken uit te roeien. Daar zitten de zionisten achter (lees Cha/Khazaren die we ook kennen als de Askhenazi – de neuzen, een aan de Turken en Perzen verwant volk… dat zich bewust heeft gemengd met de Joden en zich het ‘joodse geloof’ hebben aangemeten en die we nu kennen als de Jews/joden. Het gaat om de elite binnenin). Die willen de stammen Israels uitroeien, Groot-Zion oprichten in het Midden-Oosten en hun oude land Oekraine terugpakken. De twee wereldoorlogen hebben tot nu toe 100 miljoen blanken het leven gekost. WO III zal dat aantal overschrijden en als dat niet lukt zullen de ‘vluchtelingen’ het wit/roze der wel uitneuken. Zo zit het dus… en aangezien Angela Merkel de dochter is van de ‘jood’ Adolf Hitler lijkt het me logisch dat zij de reeds lang geleden plannen uitvoert. Heil Angela

 6. nikolaos zei:

  Merkel heeft iets tegen grenzen, dat complex is (mede) veroorzaakt door haar leven in de DDR, denk ik.

 7. Flo zei:

  @boer willem

  kop spijker raak..

  en voor de rest van de elite hebben we dalijk gated comunities.. tuigh

Comments are closed.