Jean Claude Juncker ‘afgedroogd’ na dreigingen tegen Groot Brittannië ( video)

Nadat de EU alcoholicus Jean Claude Juncker zich afgelopen maandag niet kon bedwingen en Groot Brittannië dreigde met de gevolgen die het land zou hebben door uit de EU te treden, was de maat voor de Britse TV Andrew Castle journalist vol.

Castle, zelf geen voorstander van de Brexit had de zeer ondiplomatieke wijze waarop Juncker zich gedroeg gevolgd en de wijze waarop deze als een kind dat zijn zin niet krijgt, meende de Britten te moeten schofferen.

Dat was genoeg en liet Castle voor lopende camera’s Juncker fijntjes weten dat Groot Brittannië 2 oorlogen had gewonnen en een man die een pak draagt maar door niemand gekozen is, die dit soort opmerkingen maakt, dit soort opmerkingen beter achterwege kan laten.

Tot onze spijt blijkt de video dermate veel bijgeluiden te bevatten dat wij deze bij nader inzien van onze site verwijderd hebben. Daarvoor in de plaats hebben wij hier de link geplaatst naar de originele pagina met de video


5 Reacties

 1. Ron Blauw zei:

  Ja, je slaat het gade met verbijstering, afkeuring, angst en walging. Bewijst volstrekt dat:
  1) de EU vrijwel totaal ondemocratisch is; ánti-democratisch haast. i.e. fascistisch.
  2) onze volksvertegenwoordiging hiervoor ‘carte blanche’ heeft gegeven.

  Vergeet niet dat Juncker als regeringsleider van Luxemburg weg moest toen hij werd veroordeeld voor spionage i.o. van Gladio – de terreurtak van de NAVO – ook in Brussel. Dan ben je gedrild in liegen, misleiden, afleiden, afluisteren, meedogenloos/harteloos/gewelddadig zijn.

  De EU – de voorgangers van – is opgezet door de geallieerde fascisten uit naam van het Westen. CIA en MI6. Nog is het volledig onder controle van de globalisten. De ECFR (Europees filiaal van de CFR) trekt aan de touwtjes. En dan blijkt er ook zoiets als de Europese AIPEC.
  Die ‘aap’ kwam uit de mouw toen – nog voor enig forensisch onderzoek – gegild werd dat de aanslag op Atatürk het optuigen van een Europese Veiligheids Unie noodzakelijk maakt.
  Dat riep machtige lobby club – in de schaduw – European Jewish Council:
  http://www.eurojewcong.org/EJC%20In%20Action/15326-european-jewish-congress-calls-for-strong-international-unity-to-fight-terrorism-in-the-wake-of-the-istanbul-terror-attack.html
  opm: u hebt zelf ook wel door dat dit totale – feitenvrije – onzin is.
  Immers: wacht eerst duidelijke sporen naar terreur af. Bovendien blijkt de beveiliging ook daar weer in handen van het berichte bedrijf ICTS.
  Het vrijwel daags gebruiken van de terreur voor een politieke agenda, doet voorkennis vermoeden! (meeste terreur wordt gebruikt voor draconische maatregelen door te rammen; ‘psyops’. (Lockerbie, 9/11, Orlando, etc.)

  Diezelfde machtige lobby club drong direct na de democratische Brexit aan op valutaire, fiscale, financiële, juridische – politiek-economische TERREUR cq sabotage dan wel oorlog tegen Engeland. (zie eveneens site EJC)

  Eindelijk komen de ratten in pakken uit hun holen te voorschijn, of wel zien we hen uit hun verdekte stellingen oprukken.
  Een bruikbare idioot als Juncker vervangen lost de subversie hoogstens voor even op. Exit is per direct de meest effectieve manier om deze levensgevaarlijke subversie te overleven.

 2. jolo zei:

  @blauw
  Volkomen eens met je visie en deel deze met je, en je moet niet vreemd staan te kijken, dat de grenzen met Turkije eerder openstaan dan de Europeanen lief zouden zijn?
  Heb zelf echter nooit gestemd op deze fascisten, dus geen carte blanche gegeven?

 3. Onschuldige Bijstander zei:

  La Piovra – zeer goede en boeiende dvd-serie die de ‘waarheid’ zo treffend in beeld bracht dat de Italiaanse tv de laatste seizoenen verbood uit te zenden, soort blauwdruk voor de huidige staat van EU-Maffia, #mustwatch

 4. Ruud Steunassen zei:

  De leiders van de EU en van Duitsland zijn criminele schoften.
  We zullen wel zien voor wie zij uiteindelijk diep in het stof zullen moeten bijten.
  Die tijd komt beslist en dan zullen ze spijt als haren op hun hoofd hebben over hun arrogantie, minachting en slechtheid.

Comments are closed.