Migratie is geen mensenrecht.

De EU heeft een probleem waar de politici die het probleem hebben helpen veroorzaken verder weinig pijn van hebben. Immers , je veroorzaakt een probleem – Angela Merkel met haar open deuren politiek –  het verdrag met Turkije dooft als een nachtkaars, maar Merkel is al lang weer bezig met andere zaken, waarbij zoals een hondendrol die bij u voor de deur ligt, u en niet de veroorzaker ( dwz. zijn baasje) met het probleem van het opruimen blijft zitten.

Om de migratiestroom enigszins beheersbaar te maken, of althans daartoe een met de inmiddels van de EU ontoereikende middelen daarvoor een poging te doen, komen er uit de grote hoed van de EU steeds nieuwe voorstellen. Nadat wij misspoes Mogherini gisteren al voor het voetlicht gehaald hadden, wil de EU nu meer met name Noord Afrikaanse landen tot zg. ‘veilige gebieden ‘ verklaren, want wie daar woont en naar de EU komt heeft geen recht op asiel. Het aanvragen is echter iets geheel anders, want zoals wij reeds meerdere maken schreven, alles gebaseerd op een VN verdrag van 1951, staat het een ieder vrij om ergens asiel aan te vragen.

Maar de EU gaat door in haar verblinde domheid en vernielzucht, komt iemand uit een veilig land, dan is er bij voorbaat al geen recht op asiel en dat is het dan ( althans voor de ver van de realiteit staande EU apparatsjiks ).

Dat er echter altijd wel een reden te bedenken is, ook al kom je uit een ‘veilig land ‘toch je asielprocedure tot in het oneindige te rekken, een vrouw over te laten komen of ter plekke te zoeken, er voor te zorgen dat er in het land waarheen je gevlucht bent een kind geworpen wordt, waardoor je in het kader van de gezinshereniging een goede kans , zeker in ons land, maakt om te mogen blijven, enfin allemaal oud nieuws.

Maar gedreven door de politieke sociale correctheid, roepen met name de links en groen gerichte partijen om  de beurt op, dat het een ieder vrij moet staan om naar een ander land te verhuizen. Daarmee wordt de deur opengezet voor mensen die gedreven door de armoede in hun land van herkomst naar b.v. ons land komen en die wij zonder aarzelen economische gelukszoekers noemen. En juist dat recht om te migreren is aan een grondige onderhoudsbeurt toe, waar u geen socialistische ‘monteurs ‘ bij aanwezig zult zien.

Neem de VS of Canada, u kunt een verzoek tot migratie indienen voo dat u in het vliegtuig stapt. Aan hand van de economische behoefte naar bepaalde banen en functies  zal er bekeken worden aan hand van uw opleiding of er een baan voor u is, waarbij er eigenlijk al gekeken wordt of u reeds met een positief resultaat bij voorbaat gesolliciteerd heeft. Dan zal voor  u met nog wat details de deur worden geopend.

En daar ligt het probleem dat de politiek correcte door de zieligheidsindustrie bewerkte politici niet willen zien, waardoor in principe iedereen een kans moet krijgen, dus; ‘kom eerst naar eens naar ons toe en dan zien wij wel ‘ is het principe met catastrofale gevolgen.

Slechts de reden dat ofschoon je uit een ‘veilig land ‘ komt je binnen te laten , loopt mank. De asieleiser is inmiddels prima voorgelicht, weet dat hij of zij om reden van geloof, seksuele geaardheid, het politiek oneens zijn met de regering in zijn land, altijd een kans maakt juist door het bij ons falende systeem, voorlopig binnen te komen.

Denkt u niet, dat indien u bij het Canadese consulaat komt en u zegt dat u zich vervolgd voelt, men u onmiddellijk een stempel ‘welcome ‘ in het paspoort zet. In tegendeel. Een  van onze lezers, wilde de definitieve overtocht wagen. Gepensioneerd, goed inkomen, wat centjes op de bank, kortom niemand tot last. Aanvraag ingediend, en 2 weken later een afwijzing, want  meneer en mevrouw waren  …… te oud  ! Beide net de 65 gepasseerd ! Of ze misschien een bedrijf wilden beginnen in Canada ? Nee, dat wilden ze niet. Of ze misschien 2 miljoen Canadese dollars 2 jaar vast op een staatsrekening wilden deponeren ? Nee, dat wilden ze niet, want die waren er niet ! Einde oefening.

Wat wij hiermee bedoelen te zeggen is dat de toelating strenger moet worden aangepakt. En die ene uitzondering die uit een ‘veilig’ land komt en meent om voor hem / haar geldige reden te moeten migreren zonder dat daar enige harde bewijzen voor een bijdrage aan de economie van zijn gastland tegenover staan, die …. komt er daar niet in !

Maar dat is niet de filosofie van ‘links ‘ , een armoede migratie moet mogelijk zijn. Inmiddels komen er Kosovaren, Russen, Tsjetsjenen , Serviërs, en binnenkort ook Oekraïners of Georgiërs binnen. Zijn hun landen onveilig ? Ja, wel voor u als toerist, maar niet als reden voor migratie.

Kortom, de politiek in al haar diverse kleuren zoals GROEN (links) laat u in de steek, waarna de rekening en de ellende op uw tafel belandt.

 


9 Reacties

 1. AG zei:

  Geachte Lezers,

  DIT MOET JE LEZEN!!!
  ================

  DAAR WORDT JE VROLIJK VAN!!!
  =========================

  BUIKSPREKER IN MAROKKO!!!
  =======================

  Een buiksprekende Nederichlandse toerist wandelt door een stadje in de woestijn en ziet een Marokkaan zitten.
  Nederichlander; Ha,wat een leuke hond heb je daar,mag ik er mee praten???
  Nederichlander;Hallo hond,hoe gaat het???
  Hond;Gaat goed,en met jou???
  Marokkaan stom verbaasd.
  Nederichlander; Is dit je baas???
  Hond Yep!!!
  Nederichlander;hoe behandelt hij je???
  Hond;Heel goed,ik krijg goed te eten. Hij gaat met mij wandelen en neemt mij elke week mee naar de oase om te spelen.
  Nederichlander;Mag ik even met je paard spreken???
  Marokkaan;Paard kan niet spreken.
  Nederichlander;Hoe behandelt hij je???
  Paard;Zeer goed,hij gaat dagelijks met mij rijden en ik krijg de beste haver te eten.
  Marokkaan;Gezicht vertrokken van ongeloof!!!

  Nederichlander;Mag ik even met je geit spreken.

  Marokkaan;NEE – NEE Geit Liegt!!!
  =========================

  Met een vriendelijke groet,

  AG.

 2. Solo zei:

  Volgens de VN waren er vorig jaat 244 miljoen migranten, wereldwijd.

  Volksverhuizingen hebben – sinds het begin van de mensheid – de aarde, dus ook Europa en Nederland, laten ontstaan.
  Niets nieuws dus. In het oude Rome waren er plenty problemen met de instroom. Ook de ‘tolerante Republiek’ kende al in de Gouden Eeuw de nodige (economische en maatschappelijke) trammelant tussen ‘echte’ Nederlanders en immigranten.

  Frau Merkel heeft het ‘probleem’ niet veroorzaakt. Volksverhuizingen trekken zich niets aan van grenzen of dreiging met straf of geweld.

  Amerika heeft een stringent toelatingsbeleid. Desondanks en ondanks de indrukwekkende afscherming van de grenzen, leven er nu meer dan 13 miljoen illegalen. Clinton heeft al een generaal pardon beloofd voor het geval zij tot President zou worden gekozen.

  In het land van de onbegrensde mogelijkheden is het echter wel zo dat iedereen zichzelf zal moeten bedruipen. Ruimte is er genoeg – alles is big, bigger, biggest – maar zonder werk zijn mensen aangewezen op liefdadigheid, of – als real american – op voedselbonnen van de Staat.

 3. Robert-Panamá zei:

  Een man zit in de kroeg en drinkt 2 flessen rode wijn. Dronken strompeld hij naar buiten en wordt beroofd. Portefeuille en mobieltje weg. Nada hij zijn roes heeft uitgeslapen, gaat hij weer naar zijn stamkroeg. Hij zegt tegen de barkeeper, geef mij maar witte wijn want die rode wijn wordt je armoedig. Na 2 flessen is hij weer zat, strompeld naar buiten en wordt weer beroofd.
  Maakt dus niets uit of je een linkse of rechtse regering hebt. Stelen doen ze allemaal.

 4. Markus zei:

  Dus de blanke amerikanen, zijn allemaal, zonder uitzondering economische vluchtelingen die ze eigenlijk naar land van herkomst moeten terugsturen? Dan zal het nog druk gaan worden want er zijn er zat die weg gegaan zijn terwijl het hier toch echt vredig was op dat moment maar weggingen puur en alleen uit economische motieven, net zoals de mensen die nu naar hier komen.
  Uiteindelijk omdat we als mensheid het verdommen om elkaar te helpen en te delen. Gelukkig maken de grootste fascisten elkaar om de zoveel jaar af tijdens een oorlog.

 5. Robert-Panamá zei:

  @Markus. Ga opnieuw terug naar school en vooral voor de geschiedenis lessen. De huidige “vluchtelingen” gaan naar landen waar de best sociale voorzieningen zijn als je geen werkt hebt. In de tijd van de grote emigrate naar de U.S.A. waren er geen sociale voorzieningen. Er waren meer kansen dan in Europa door hard te werken voor de kost.

 6. yvonne zei:

  In de jaren 50/60 zijn er veel Nederlanders geemigreert naar Amerika op verzoek van de nederlandse koningin.
  we kwamen aan de 10 miljoen en dus was nederland vol vond toen het koningshuis.

  Nu hebben we al 17 miljoen en de grenzen staan wijd open voor nog meer .
  Allemaal migranten die expres hierheen gehaald worden.

  Frontex EU geeft zelfs folders uit waar ze het meeste gratis krijgen.
  En of ze meteen even willen stemmen op de PVDA

  Dit is allang bekend gemaakt door een journalist Karstens
  Ook op tv geweest.

  Dus mag je met gerust hart stellen , dat het niet zomaar migranten zijn.
  Merkel gaf zelf toe dat de multiculti was mislukt, maar roept wel op, kom maar allemaal binnen?
  Daar mag je gerust vraagtekens bij zetten.
  Dit is allemaal opgezet door de EU

 7. Markus zei:

  @RP jij hebt zeker nog nooit van zo’n sociale voorziening moeten leven? Zelfs de vernederlander die in de soos zit kan v/d honger geen ontlasting maken.
  Maar mensen zoals jij (die braaf belasting betalen zodat een paar pedo’s en homo’s aan de top van politiek en bedrijfsleven bommen en gifgas gooien op die landen! DAT is de reden dat de meesten naar hier komen.
  Het leuke is dat ook jij, net zoals ik en alle andere vernederlanders door dezelfde politici en CEO’s genaaid worden die ook die afrikanen en arabieren naaien. Beter werken we allemaal samen en trappen dat zooitje de bak in.
  Of ga je mee in dat fascistisch wereldje waar ze ons in willen laten storten?
  Mogen onze kinderen de vruchten gaan plukken.
  Aan ons de keus: Bitter of zoet.

 8. yvonne zei:

  Markus, het is allang bekend dat al qaida en isis opgeleid, betaald en bewapend worden en ingezet voor proxy oorlogen in het midden oosten.
  Mvr clinton en Obama hebben dit zelf toegegeven. Te vinden op you-tube.

  Waarom zouden migranten hier massaal naar toe komen, terwijl het allang bekend is dat usa en eu dit al jaren doen onder de noemer de democratie brengen, die ze zelf niet hanteren want het is een dictatuur waar we in leven.

  Als ik word gebombardeerd door een bepaald land, ga ik er echt niet wonen.

  wel vind ik dat we inderdaad de handen ineen moeten slaan, om dat deze massa verhuizing is opgezet om onze culturen en grenzen te vernietigen.

  Echte vluchtelingen zijn bij iedereen welkom, maar wat er nu bezig is is een heel ander verhaal.
  Discriminatie en achterstellen van je eigen volk om vreemden die hier nog nooit iets hebben gepresteerd, of betaald alles cadeau te geven, ten kostte van onze ouderen en zieken.
  Ouderen die Nederland hebben opgebouwd met hard werken.

  En reken er maar op dat wanneer deze nieuwe burgers ingeburgerd zijn, dat ook zij mogen betalen voor nog meer nieuwe,en hetzelfde gaan meemaken als wij.
  Ik heb buitenlanders naast mij wonen armenen, ook die zijn niet blij met die zogenaamde vluchtelingen, ik bedoel maar.
  Deze regeringen die helemaal niets om eigen volk geeft, denk je nu echt dat die wel om de vreemdelingen geeft? Denk logisch na, het is allemaal een spelletje.

  Met zijn allen moeten wij deze regeringen en de eu die er niet voor ons is ter verantwoording gaan roepen.

  De Eu met ongekozen presidenten, die regels maken voor zichzelf dat ze onschendbaar zijn.
  Er komt een dag aan ( en die is nu al vlak bij) dat ze allemaal opgepakt worden en die zelf benoemde onschendbaarheid en dure functies zijn dan niks meer waard.

  Een poll door de Eu lidstaten gaf al aan dat de volkeren tegen deze dictatuur zijn en in Frankrijk is er al bijna 3 maanden opstanden en er komt nog meer.

 9. Ruud Steunassen zei:

  De zo gevreesde EMP, elektromagnetische puls, die volgens zij die het weten kunnen spoedig eens een keer van de zon zal komen, komt straks van de door ons voortdurend getreiterde Russen met hun veel betere atoomwapens en legt heel het westen plat, omdat alle elektronica daarmee definitief vernietigd is. Winkels worden niet meer bevoorraad, de brandweer weet niet meer hoe ze een slang vast moeten houden en ga zo maar door, want alles gecomputeriseerd.
  De Russen kunnen gewoon thuis blijven zitten.
  Onze nieuwe zwarte invaders zullen dan laten zien, hoe goed ze zijn in moordpartijen, zwarte handel en oorlogswinsten maken. Ze gaan hier gewoon door met waar ze in Afrika en Irak al zo goed waren. Dit is precies waar ‘onze’ leiders naar streven.

Comments are closed.