Tweede Kamer leden : Wir haben es ( WIEDER) nicht gewusst

Een onweerstaanbaar gevoel van steeds vaker terugkerende misselijkheid maakte zich vanochtend van uw redacteur meester. Weer waren de Tweede Kamerleden geschokt, verbaasd , boos en zelfs RAZEND , kortom het gebruikelijke riedeltje van doorzichtige halve excuses door mensen die door u worden betaald om op de “boedel “te letten.

En even de reacties doorbladerend van een artikel dat wij aantroffen bij Omroep Gelderland, die de zaak van zich verrijkende directeuren van Zorginstellingen publiceerde , zouden wij kunnen volstaan met te schrijven dat ook wij geschokt, verbaasd ( nee, dat al lang niet meer ) boos en razend zijn, ofschoon zoals oma placht te zeggen ‘alles went, zelfs hangen als je het maar lang genoeg doet ‘ .

En met die u zonder twijfel bekende uitspraak van oma, heb je in feite alles gezegd. De Tweede Kamer is een aanfluiting geworden voor de “democratie” en is haar controlerende functie op wat er in ons land reilt en zeilt al lang kwijt. Eerder gaat het om , zeker nu langzamerhand de verkiezingen weer aan de horizon verschijnen, het je vast indekken tegen een verlies van je pluche stoel, ofschoon met een ruim wachtgeld, dat verlies in tegenstelling tot een gewone burger die zijn baan verliest, ruimschoots meevalt.

Renske Leijten van de SP maakte het helemaal dol, want zij is van mening dat zorginstellingen geen winst mogen maken, maar het geld ‘dat over is ‘ aan andere doelen in de zorg moeten besteden.  Uit deze reactie blijkt dat een fatsoenlijke opleiding met een stukje economie aan deze Leijten volledig is voorbij gegaan, of had zij het te druk met haar activiteiten bij ROOD in Groningen.

En Sjoerd Potters van de VVD is van mening dat het toezicht door de zorgverzekeraars beter moet . Zou Sjoerd wel eens begrepen hebben hoe de wereld in elkaar zit en bij veel zorgverzekeraars gesjeesde voormalige collega’s van hem in de raad van toezicht zitten of zelfs directiefuncties bekleden en daarom nepotisme, fraude, gesjoemel per definitie zit ingebakken ?

En onze Fleur, u kent haar wel, heeft een debat aangevraagd. Fleurtje toch, een zielig gebaar, want je weet bij voorbaat waar dat op uit draait.

Er komt 2.4 miljoen extra ter beschikking om fraude op te sporen en… laten wij het beestje bij de naam noemen, fraude is inmiddels in ons land een dermate goed ingeburgerd fenomeen geworden dat je haast schrikt als iemand niet fraudeert. En dan hebben wij het uiteraard niet alleen over de politici en ambtenarij , maar zeker ook over een deel van de Nederlandse burgers zelf, die aangemoedigd door de verkeerde voorbeelden van de overheid, tracht geld terug te krijgen dat hen is ontnomen om de megalomane en meestal verkeerd aflopende overheidsprojecten te moeten financieren.  Opa gaat met zijn kleinkind wandelen en wat vroeger gewoon leuk was en tot de gezellige plichten van opa behoorde, nu wordt hij er middels een PGB voor betaald ! Mooier kan het toch niet ?

Belooft u ons een ding, laat nooit meer in een reactie uw afkeur blijken over corrupte Grieken, Italianen of andere grabbelaars. Kijkt u eerst eens rond in eigen land !

En die toezichthouders en de Tweede Kamer, ach, dure franje van oranje !


9 Reacties

 1. jw zei:

  u hebt 100% gelijk maar de domme burgers stemmen weer op de partijen die hun land gewoon hebben verkocht aan Brussel .Maar dan moeten wij naar detijd ook niet klagen een volk krijgt waar hij voor stemt.

 2. HarryW zei:

  Nederland is net zo erg als zimbabwe op een paar niet corrupte politie agenten na (die overigens allemaal te dom zijn om in te zien dat ze zelf het slachtoffer zijn en hun kinderen slaven zullen worden als de elite haar zin krijgt!
  Word toch eens wakker dom volk!

 3. Henk zei:

  JW u heeft helemaal gelijk!

  De meeste Nederlanders zijn alleen maar goed bezig met hun grote bek en vanaf de kantlijn schreeuwen en krijsen. Maar ze laten intussen zich van alle kanten naaien. Dat ze genaaid worden interesseert ze niks, want ze mekkeren zich immers toch lekker door het leven…..

  Maar o-wee als straks alles al besloten is door dat zooitje ongeregeld in Den-Haag en Brussel. Dan is Nederland te klein en zal er WEER het nodige commentaar klinken, maar iets ondernemen of weigeren, ho maar!

  Ik merk het aan de lijve tijdens een verjaardagsfeestje of familie bijeenkomst. Het lijkt wel of IK alleen de bekende problemen kan of wil benoemen en de situatie als zorgelijk op ons af zie komen.

  De komende verkiezingen zie ik daarom met argusogen tegemoet, want men stemt toch weer op die gladde praters en tijdens de vele loze beloftes zullen de ja-knikkers met hun grote bekken weer zonder enige achterdocht op de grootste malloten stemmen.

 4. J.G. Bosman (werktuigkundige) zei:

  Goed de vinger op de zere plek in dit artikel!

  Criminele bankiers “maken” geperveteerd geld en hun even criminele handlangers in de politiek brengen dit geld als “wettig” (we mogen geen ander gebruiken!) betaalmiddel in omloop. Wat voor iedereen een handig ruilmiddel had moeten zijn is ook tot een (ongelimiteerd, dus intrinsiek economie-vernietigend) doel op zichzelf gemaakt. Door dit laatste aspect van het geld gaat het natuurlijk heel erg mis. Dan is het altijd inleveren door mensen die geen poot hebben om op te staan aan de beschaafd plunderende elite die het machtsmonopolie bezit.

  Het is met en door dit geld waarmee de mensheid wordt onderdrukt. De NSB-ers van de fijnsmakige elite -de politie- wordt namelijk betaald voor haar bedenkelijke diensten en de slachtoffers verzetten woorden door niemand betaald. Zò werkt het.

  Uiteindelijk zal dit alles dan ook gaan uitdraaien op vechten in de straten met de oproerpolitie. Er is helaas geen andere mogelijkheid meer en de dappere Fransen gaan ons al maanden voor in de strijd tegen deze zorgvuldig verzwegen smeerlapperij die de werkelijke oorzaak is van alle ellende op de wereld. Ellende die er nooit had mogen zijn.

  En het is waar: ieder volk krijgt de regering die het verdient. Te veel Nederlanders willen hier liever niet over nadenken. Want als je dat gaat doen dan moet je ook verantwoordelijkheid nemen. En dat laatste past de Nederlander niet.

 5. Onlyyou zei:

  De ontreddering op alle continenten is zover dat exit de enige Uitweg biedt alleen moeten we er aan wennen dat dat constant gemekker over bezuinigingen, om met name andere projecten te financieren, voortaan voorbij Is? Zodanig dat er alle opgebouwde faciliteiten door deze laatste kabinetten tot zero teruggebracht Is?

 6. Ron Blauw zei:

  Oh, jw! “de partijen die hun land gewoon hebben verkocht aan Brussel ‘, niet opgelet dan!
  wéggeven, zelfs dat nog niet: verkwanselt, te grabbel gegooid.

  Dit is taboe, in Den Haag. En de schoothondjes koesteren dat taboe.
  Een ander onderwerp; doch prima case ter aantoning van oorzaak en gevolg van de totale corruptie van onze overheid en politiek.

  Zet alle valse vlaggen van de laatste 20 maanden op een rij;
  als u de punten dan nog niet verbind zijn wij idd. hopeloos verloren.

  het volk zegt: Schotland onafhankelijk. Dan komt de boogeyman, de onzichtbare hand. Die wint.
  het volk zegt: Brexit. De Boogeyman bedenkt een list. Die faalt. Schietpartij op de openbare weg; zonder 1 upload op social media; heel raar. zonder 1 spoortje bloed (da’s raar in het kwadraat), zelfs zonder stoffelijk overschot! EN NOG NIEMAND DIE ‘S ACHTER Z’N OOR KRABBELT ….

  En dan opeens tonen EU leiders zich eensgezind; de UK moet er subiet uit, op wraaklustige voorwaarden.
  (in NAVO termen zouden de Engelsen dat mogen opvatten als oorlogsverklaring!)
  Dit is dan ook een mooi voorbeeld van oorlog. Nl. WO3. Dit zijn de ‘stille wapens’ in de oorlog van de globalisten tegen de mensen.

  Weer een duidelijke aanwijzing van het spel van ‘de Boogeyman’ krijgen we dmv. de aanslag in Istanboel.
  Uit deze – verdachte – hoek, gaan ze meteen VOL OP HET ORGEL;
  de Boogeyman gebruikt deze (terreur)aanslag/PSYOPS? direct voor eigen doelen:
  EU ‘ever closer Union’, nieuwe bindende/knellende banden eromheen trekken. En aantrekken.
  http://www.eurojewcong.org/EJC%20In%20Action/15326-european-jewish-congress-calls-for-strong-international-unity-to-fight-terrorism-in-the-wake-of-the-istanbul-terror-attack.html

  Ik verzin dit zelf niet. Dit komt gewoon uit de internationale pers. Die bronnen citeren is uit-de-aard niet antisemietiets. Integendeel. globalisme/ nazisme/neo-cons/religieuze haat, e.d. zijn vormen van antisemitisme. Helaas heeft de sfeer van intimidatie tegen het vrije woord de nieuwsvoorziening reeds ernstig gemanipuleerd. Ook een ‘stil wapen’.

  U moet eens opletten of, en zo ja, in welke mate ‘terreur’/ psyops worden benut door de schoothondjes van de Boogyman voor bepaalde politieke agenda’s. Een Charlie Hebdo, Bataclan, Verviers, 9/11, Orlando, de ‘lone nut’ story telling; blijken meestal psyops uitgevoerd door onze eigen geheime diensten, die wij betalen voor . . . . . ‘de War on Terror’. (zo betalen we in feite die gaande te houden, te blijven opstoken; lekker bezig!?

  Kamerleden kijken de andere kant op. Als het erop aan komt, zullen zij blij ons land over de rand van de afgrond duwen. (heb familie in de Kamer – cliché mannetje; die praten als robots, en gedragen zich net zo ijskoud.

 7. zei:

  Van onze grote ‘staatsman’ terzake nog niets vernomen. Is – in opdracht van Brussel – nog druk bezig met het onder de mat vegen van het Oekraïne-referendum.
  Laten we ook over de Brusselse kleptocraten maar zwijgen, zolang onze eigen schatkist zo lek is als een mandje.

 8. joepiedepoepie zei:

  Prachtige reacties, hulde voor iedereen die hier de moeite neemt te reageren, er zijn nog (een paar) mensen met werkende hersencelletjes.

Comments are closed.