Waarom een eventuele BREXIT de EU machten in de kaart kan spelen…

Het leek onmogelijk dat het BREXIT kamp ooit het aanstaande referendum over de vraag of Engeland in de EU moet blijven of uit de EU moet vertrekken zou kunnen winnen,  maar de laatste paar dagen lijkt het BREXIT kamp weer aan de winnende hand te zijn.

Hoe raar het ook moge klinken een eventuele BREXIT speelt het EU project heel erg in de kaart. Een Brexit zou namelijk HET excuus van de EU elite kunnen zijn om nu eindelijk een diepe Unie te vormen, een unie gestoeld op de Verenigde Staten waarmee landen de EU niet meer kunnen verlaten.

Om dit beter te kunnen begrijpen lees aub het Bloomberg artikel in de onderstaande link:
https://www.bloomberg.com/view/articles/2016-05-18/germany-is-very-very-tired

Momenteel zijn er drie zeer belangrijke discussies gaande binnen de EU die het leven van de EU burgers zeer zullen veranderen, de MSM heeft hier (uiteraard) niet over bericht..

1) Het plan om een volledig en centraal EU leger op te bouwen waarbij de nationale legers van de EU landen zullen verdwijnen

2) Een EU identiteitskaart voor elke EU burger (verplicht ten allen tijde bij je te dragen). Deze EU kaart moet op den duur evolueren naar EEN VOLLEDIG ELECTRONISCH PROFIEL WAARBIJ DE KAART OOK GEBRUIKT MOET WORDEN BIJ ALLE BETALINGEN, want de EU will cash geld voor het jaar 2030 volledig hebben uitgeband binnen de EU.

3) Een EU belasting, die de nationale belastingen binnen de EU landen moet gaan vervangen zodat vanaf 2030 alle EU burgers hun directe en indirecte belastingen op EU niveau zullen betalen.

Deze stappen zullen uiteraard nadat ze zijn ingevoerd betekenen,  dat de natiestaten zullen ophouden te bestaan. Nederland zal dan (misschien) alleen nog in naam bestaan,  (misschien ook niet), maar misschien is het in 2030 verboden de naam Nederland in het openbaar uit te spreken.

Vanaf het begin heeft de elite hiernaartoe gestreefd, de  Verenigde Staten van Europa. Het begon met de Europese gemeenschap voor Kolen en Staal, en daarna is het steeds een stapje verder gegaan tot waar we nu zijn, en dit is allemaal MET VOORBEDACHTE RADE gebeurd.

Momenteel is de EU niet populair bij vooral oudere (+45) EU burgers. De jongeren zijn over het algemeen uiteraard een stuk positiever over de EU dit is (voornamelijk) te danken aan het onderwijs in de EU landen, dat geprogrameerd is om de jeugd DOMMER EN ONWETENDER DAN GANZEN TE MAKEN, en uiteraard constant te hersenspoelen over de voordelen en nuttigheden van de EU. De jeugd wordt gehersenspoeld op een wijze waar Nazi Duitsland jaloers op geweest zou zijn. net zoals in Noord Korea de jeugd wordt gehersenspoeld met het idee dat de leider goddelijk en goed is zo wordt de jeugd in de EU gehersenspoeld met het idee dat de EU prachtig en goed is.

Maar dit lukt helaas niet met de oudere EU burgers, de burgers die nog redelijk onderwijs hebben genoten en die nog niet gehersenspoeld waren met EU prachtigheden, maar gelukkig heeft de EU elite hier ook iets op gevonden namelijk het middel van MASSAIMMIGRATIE NAAR DE EU.

Hierdoor wordt de culturele homogeniteit binnen de EU compleet vernietigd en verkracht en wordt de EU als het ware een cultuurloos blok waarmee de elites kunnen doen wat ze willen.

Je kan niet zeggen dat de internationale en nationale Engelse elites niet alles hebben gedaan om het BREXIT kamp op andere gedachten te brengen..

Angstzaaien is uiteraard van outsher één van de wapenen die men in de strijd gooit om het klootjesvolk op andere gedachten te brengen, enkele voorbeelden:

1) Cameron waarschuwde het Engelse volk dat een BREXIT zou leiden tot een oorlog tussen Engeland en het vasteland.
2)Het IMF en de Bank of England hebben gewaarschuwd dat een BREXIT zal leiden tot een economische crisis in de UK.

Pro BREXIT maakt propaganda op het gebied van immigratie, men zegt dat wanneer Engeland in de EU blijft het land ten onder zal gaan aan massa-immigratie, opgelegd door Brussel. Je kan je trouwens afvragen dat wanneer de UK uit de EU gaat dit heel anders zal gaan, de britse regeringen zijn altijd buitengewoon links geweest en zullen waarschijnlijk vrolijk doorgaan met het binnenhalen van asielzoekers.

Affijn wanneer de BREXIT slaagt zal de EU dit gegeven gebruiken om aan te dringen op een diepe unie, een unie waarbij de landen zich in verdrag commiteren dat ze de unie niet meer kunnen verlaten, en daarna zal er een zodanige vervlechting komen dat landen de EU niet meer kunnen verlaten, dit is wat een BREXIT tot gevolg zal hebben.

Want één van de gezegden van de elite luidt:

“NEVER LET A GOOD CRISIS GO TO WASTE”

Joepie

 


6 Reacties

 1. Cjuupie zei:

  Het zou ook zo maar kunnen dat er na een eventuele Brexit ook een Nexit, Bexit, Duexit zal volgen. Hopen van wel natuurlijk, alhoewel het tuig aan de top het uiteraard niet zo makkelijk zal opgeven om de boel onder controle te houden. Wordt vervolgd…….

 2. Robert-Panamá zei:

  Ik heb het sterke vermoeden dat de resultaten gemanipuleerd gaan worden, net zoals in Oostenrijk. Geen Brexit.

 3. Joepiedepoepie zei:

  Als je de laatste alinea van het toegevoegde Bloomberg artikel leest dan kun je als het ware de gedachten van de elite lezen, bloomberg is één echte mainstream outlet.

  Ik denk dat wanneer er een brexit volgt de EU zo snel mogelijk verregaande vervlechtingsverdragen zal regelen die het wettelijk onmogelijk gaan maken dat andere EU landen zich kunnen afscheiden.

  Wat Robert Panama zegt kan zeker gebeuren, als de elite NIET WIL dat het VK zich afscheidt zal dit niet gebeuren, maar misschien zien ze de (voor hun) voordelen van een brexit en wie weet gebeurt het onwaarschijnlijke.

  Spannend.

 4. yvonne zei:

  Ik heb hier een boek, Nostradamus
  daar staat precies het hele verloop in, over de eu en al die oorlogen
  Dus dit boek zie ik als een handleiding van die eurofielen
  In nostradamus heb ik nooit geloofd

  In dit boek staat?
  dat engeland de eu verlaat en daarna komt er een grote oorlog waar engeland zich buiten houd , en er komt dan ook nog eens een voedselcrisis wereldwijd, maar engeland kan zijn volk voeden

  Dus engeland zal de vrijplaats worden voor de elite duidelijk toch?
  Lees ook agenda 21, en alles staat in dit boek

Comments are closed.