Angela Merkel ; loze woorden van een op hol geslagen Duitse Bondskanselier

Vanmiddag klokslag 13.00 verscheen Angela Merkel ten tonele, zoals altijd pico bello en weer charmant gekleed in deze keer een blauw jasje, zwarte pantalon en DDR schoenen om het Duitse volk toe te spreken via haar traditionele zomerrede. Voor veel ordnungsgetreue Duitsers was het weer even smullen geblazen, de bondskanselier met een vastberaden blik, die haar landgenoten of ‘Genossen’er van trachtte te verzekeren dat ‘wir das schaffen ‘.

Spijtig genoeg ziet inmiddels de ruime meerderheid van de Duitsers dat niet zo, want 57% verklaart geen vertrouwen meer te hebben in de  vluchtelingen politiek van Merkel, een van de hoofdredenen, waarom ook steeds meer Duitsers zich in eigen land onveilig zijn gaan voelen. En zouden de gemiddelde Duitse burgers echt weten wat er zo allemaal DAGELIJKS gebeurt in hun land, los van wat de MSM brengen dan zou het percentage  dat zegt, Mutti je kan me nog veel meer vertellen ‘aanzienlijk hoger zijn. Zo ziet u maar weer, waar een strenge door de staat gecontroleerde nieuwsgaring goed voor is. Gewoon om falende politici in het zadel te houden.

“Deutschland befindet sich im Krieg gegen den IS “, was een andere highlight uit haar toespraak en met spanning zaten wij te wachten of daarop het traditionele “Wollt ihr den totalen Krieg ‘ , zou volgen, maar dat houdt Merkel nog even in reserve.

Maar onverkort hield Merkel aan ‘wir schaffen das ‘vast  en verklaarde zij dat er met nieuwe veiligheidsmaatregelen niet tot na de vakantie gewacht kan worden. Hiertoe lanceerde zij een 9 stappenplan, hierover later in dit artikel.

Maar het opnemen van vervolgde migranten moet onverkort worden gehandhaafd, verwijzend naar de Conventie van Geneve en ons wacht een uitdagende taak.  Voor wie dat ‘ons’ geldt, liet Merkel maar even in het midden, maar wij hebben geen twijfel wie het feest met alle terreur gevolgen uiteindelijk gaat betalen.  Het redden van “migranten” is volgens Merkel een historische taak en op de vraag of zij misschien in haar open deur politiek een of meerdere fouten had gemaakt, antwoorde Merkel dat zij reeds vorig jaar wist dat de komst van zoveel migranten een uitdaging zou zijn.

Wat betreft het  9 stappen veiligheidsplan was het oude wijn in nieuwe zakken :

 1. Er moet een early warning systeem komen dat vroegtijdig de komst van extremistische migranten moet signaleren.
 2. Er moet meer politie op straat komen
 3. Er moet een aparte instantie komen die internetcommunicatie gaat volgen
 4. De hulp van het leger moet kunnen worden ingeroepen
 5. Er moet onderzoek komen naar radicalisering en de preventie daarvan
 6. Op Europees niveau moeten er meer gegevens worden uitgewisseld
 7. Er moet een verbod komen op on-line wapenverkoop
 8. De samenwerking van de veiligheidsdiensten moet worden versterkt
 9. Er moeten meer migranten terug worden gestuurd naar hun land van herkomst. ( noot redactie het Bundeskriminalamt schat dat er zich  momenteel tussen de 150.000 en 250.000 illegalen in Duitsland bevinden. Het terugzend percentage  bedroeg in 2015 nog geen 0.2 % oftewel rond de 20.000 personen.

U ziet om de woorden van onze Amerikaanse redacteur te gebruiken ‘SOB” Standard Operational Bullshit , maar dat neemt niet weg dat deze vrouw levensgevaarlijk is door haar halsstarrigheid, en de gelijkenissen met 1945 zich steeds meer beginnen te vertonen.

Maar goed de stadhouder van Merkel en in ons land, Mark  Rutte, maar die is nu even niet bereikbaar, heeft nu een voorbeeld hoe je krachtdadig over moet komen. Was het maar vast maart 2107 !

muti

Dit is de vrouw die ervoor zorgt dat uw kinderen geen toekomst in Europa meer zullen hebben ! ( foto Tweet Geert Wilders )

 


14 Reacties

 1. Gradus zei:

  Ik zal eens even vragen aan mijn Toerkse boermann wat Oberstormbaanfeger Erdogan er van denkt.
  (Want zóver gaat het nu toch wel komen)

 2. Gradus zei:

  Door Berlijn ingeschakelde Amadeu Antonio Stiftung streeft naar blanke ontvolking en totale bezetting Duitsland en Europa door de islam.

  Racist en virulente Duitserhater Anetta Kahane, voor wie Duitsland en Europa moeten veranderen in één groot geïslamiseerd gebied dat zoveel mogelijk ontdaan is van mensen met een blanke huidskleur. En deze vrouw heeft van Merkel volledig de vrije hand gekregen om het vrije internet te terroriseren met haar politiek-correcte ‘zuiveringen’.

  (XANDERNIEUWS.PUNTNL)

 3. Tonnie zei:

  Muti heeft vuile handen Rutte en de tweede slaapkamer ook en het Europesche parlement.
  Zullen we deze varkens eens wassen.
  Helaas het is nu voor ons vakantie maar daarna hoor je nog van me.
  Niks prietpraat over de komende verkiezingen Rutte en de rest niet meer nodig,als we zo doorgaan Erdogan regeert Europa.

 4. Henk zei:

  Wanneer door Berlijn en Merkel Amadeu Antonio IN-GESCHAKELD wordt.

  Kunnen wij met een beetje fantasie dit moffen-geteisem toch UIT-SCHAKELEN..!!

  NIET DAN?????

 5. Gradus zei:

  Zou meteen je man zijn, @Henk: woonde er niet ooit een vertegenwoordiger van “Zyklon B” bij ons in Nederland? Misschien weten zijn (klein-)kinderen wel iets?

 6. Ruud Steunassen zei:

  Ik kan me goed voorstellen dat Anetta Kahane Duitsers haat.
  Kahane is namelijk een Joodse naam.
  Hoewel ik vierkant achter Israël sta en mij distantieer van alle beschuldigingen aan het adres van Israël, zit het me niet lekker dat steeds vaker blijkt dat Israël of ten minste een stukje Israël (Mossad?, vrijmetselaars in de regering?) betrokken lijkt te zijn bij 911, de rotzooi in Oekraïne, het ontstaan van Isis en de wraak op Europa door middel van islamisering.
  Ik denk dat het voor het merendeel khazaarse Israël wordt gegijzeld door een top van zionisten, die voor en in de oorlog ook al verantwoordelijk waren voor het verdwijnen van veel van hun eigen volks-/rasgenoten in de concentratiekampen.
  We lijken te maken te hebben met een smerig soort dat om hun satanische doeleinden te bereiken niet alleen over de lijken van het verachte goy cattle van de ongelovigen gaat, maar ook over de lijken van hun eigen stamgenoten.
  Die Kahane is er zo een en het zou me niet verbazen dat Angela Merkel ook een soortement ‘Joods’ is. Hier ben ik voorzichtig, omdat ik een lading stront over me heen krijg van lieden die niet kunnen lezen of niet willen lezen en mij meteen maar voor anti-semiet uitmaken, terwijl ik toch zeer duidelijk heb gemaakt, dat wij allen slachtoffers zijn van dat soort ashke)nazi’s. Kahane beseft waarschijnlijk zelf niet, op welke wijze haar familie slachtoffer is geworden van een duistere tak van het zionisme en nu kan zij haar haat achter de schermen botvieren op de verkeerden.

 7. Solo zei:

  Even los van dagelijkse Hitlersnorretjes, Mofrika bashing, DDR-besognes en occulte complottheorieën:

  Stel dat Merkel de Duitse grenzen zou hebben gesloten en de migratiebulk niet, of slechts voor een klein deel, in haar land zou hebben toegelaten, wat zouden de gevolgen zijn geweest?

  a) Europa zou niet zijn overspoeld door vluchtelingen…(?)

  b) De migratiedruk op andere landen (van de EU) zou navenant zijn toegenomen, waardoor ook dezen hun grenzen zouden hebben moeten sluiten en er van de kurk waarop de unie drijft, het vrije verkeer van personen, diensten en goederen, niet veel meer zou zijn overgebleven. En de humanitaire rampen aan de grenzen niet te overzien zouden zijn geweest.

  Natuurlijk heeft ‘welkom’ gezorgd voor een grotere (Europese) instroom (aanzuigende werking). Natuurlijk is migratie een natuurlijk verschijnsel. Maar ‘welkom’ is niet ingegeven door plotselinge, grotere menslievendheid, maar door de overmacht van een onbeheersbare lawine die vooral ontstond door het intensiveren van westerse olieoorlogen, met name in Noord-Afrika en het Midden-Oosten.

  Niet het uiteindelijk (gedwongen) ‘welkom’ van Merkel c.s. is fout, maar de afwezigheid van een tijdige, juiste inschatting van de explosie van de migratieproblematiek (én de gezamenlijke voorbereiding daarop), als gevolg van eigen geopolitiek handelen.

  Daarbij had Europa nog het (tijdelijke) ‘geluk’ dat miljoenen vluchtelingen uit brandhaarden in het M-O bewust kozen voor een (tijdelijk) verblijf in de regio (o.a. Turkije). Omdat ze er van uit gingen dat een terugkeer naar hun land binnen afzienbare tijd mogelijk zou zijn.

  Merkel gebruikte (of misbruikte) dus haar land als een soort expansievat om de overdruk ten gevolge van gigantische Europese beleidsblunders op te vangen en daarmee een grotere catastrofe voor de EU (voorlopig!) te voorkomen.

  Een koerswijziging is niet te verwachten, omdat het leed waarschijnlijk nog lang niet geleden is en lidstaten steeds minder bereid zijn om hun bondgenootschappelijke bijdrage te leveren.

  Als geen ander weet Merkel: “So schaffen wir das nicht”. Zeker als ook de miljoenen vluchtelingen in de destabiliserende regio uiteindelijk ook hun weg in noordelijke richting proberen te vinden.

  ‘Wij zijn in oorlog’ telt niet als verontschuldiging. Want met zulke geweldige politieke ‘leiders’ heeft Europa geen vijanden nodig.

 8. Heinrich zei:

  Frau Merkel, je moest toch weten als je zoveel vluchtelingen binnenhaalt, dan vraag je om problemen. M.i is ze niet dom maar stom en haar aanhang.

 9. Axel zei:

  Misschien leest ze mee….
  Wie lange dauert das denn noch bevor diese blöde Kuh und Vollidiot endlich hinter Schloss und Riegel gebracht wird???!

 10. Ron Blauw zei:

  niet op hol geslagen. Nog erger; aan de teugels van buitenlandse racisten. Zij heeft niks met Duitsers, noch Duitsland. Zij is ingehuurd om aan de haal te gaan met Duitsland, en het voor de 3de keer te gebruiken om Europa tot slagveld te maken. Doet ze goed.
  De touwtjestrekkers hebben haar voor dat werk een hoge onderscheiding uitgereikt. Het Coudenhoven Kalergi Plan, genocide op Europeanen:

  Zodra dat zooitje nuttelozen begin september pas weer genegen is op ‘s-lands zaak’ te passen; dan moet de Kamer als prioriteit no. 1 de hoofdrolspelers ‘op het rooster leggen’. Rutte, Koenders, Samsom, Pechtold, Buma, Ploumen, c.s. – de monopolitiek – hebben wat uit te leggen!

 11. guy53 zei:

  Niet verbaasd staan kijken als over 7 maanden Geert en over 8 Marine de scepter gaan zwaaien. De opmaak is thans in volle gang. Mensen zijn ’t spuugzat. Zeer respectloos van Merkel jegens de nabestaanden v/d doden om gewoon “Wir schaffen das” te herhalen. Ze onderstreept dus haar open grenzen beleid en de realiteit dat jihadisten meereizen. Die vette Duitse zeug heeft gemakkelijk praten: wanneer gaat zij ’t land zonder beveiliging door? En ook nog dikke kans dat die kuddedier Duitsers haar in november 2017 voor de 3de x verkiezen en wellicht ’n 4de x. Zitten we tot 2030 met dat gedrocht opgescheept.Wanneer staat iemand van die 83 miljoen ‘ns tegen haar op?

 12. Ruud Steunassen zei:

  Bij een op hol geslagen Merkel krijg ik visioenen van een pampapaard das es schaft om over water te galopperen naar Zuid-Amerika en nooit meer weder te keren.
  Merkel heeft echter geen buitenhuis op de pampa’s van Argentinië, maar in Paraguay. Zij is daar de buurvrouw van dubbel joe boesj, nog zo’n duister personage met nazistische trekken.
  Ze kunnen daar overleven, terwijl mede door hun toedoen de boel thuis instort.

Comments are closed.