De oorlog tussen Duitsland en het Verenigd Koninkrijk is begonnen (video)

Pech voor de van arrogantie druipende Duitse politici, nu niet slechts Brexit een feit is, de nieuwe premier Theresa May heeft aangekondigd dat zij er voor zal zorgen dat Brexit inderdaad Brexit wordt, maar ook het feit dat de Duitsers en niet te vergeten de EU te maken krijgen met een minister van BuZa , Boris Johnson, een tegenpartij waar voorlopig geen antwoord op is.

In een toespraak voor dolent voor zich uitkijkende Duitse studenten, die zoals men dat in Duitsland gewend is beleefd luisteren naar allerhande politieke onzin, die het land gevaarlijk dicht bij een crisis heeft gebracht,  en wel eens zou kunnen leiden tot een burgeroorlog, vertelde de Duitse minister van BuZa Frank Walter Steinmeier, dat de aanstelling van ‘BoJo ‘als zijn Britse tegenhanger een onverantwoordelijke daad was en dat deze na de aankondiging van het Brexit referendum resultaat gewoon was gaan cricket spelen. Nou en…?????Knipsel12

 


5 Reacties

 1. Robert--Panamá zei:

  Het Pond kan naar pariteit met de Euro gaan. Engelse handelsbalans is negatief. Het Pond is nu slechts 3.8% van de wereld reserve munten. Als de munt naar 3% gaat heeft het zijn status verloren en gaat de credit rating van de U.K. ook naar beneden. Wellicht kan het Engelse koningshuis het begrotingsgat wat dichten door hun bezittingen aan de staat te schenken. Gran Brittania RULED the waves.Het is wel een wakeup call voor de arrogante ongekozen heersers in Brussel.

 2. zei:

  Maakt het niemand achterdochtig? Brexit, nauwelijks een maand geleden nog volkomen idioot en onbestaanbaar genoemd door de ‘verantwoordelijken’, wordt nu letterlijk door iedereen, zelfs de grootste tegenstanders van toen, aangeprezen als alleenzaligmakend.
  Gaat het om een geregisseerd spel, waarin de grote klappen nog moeten komen?

 3. Ruud Steunassen zei:

  “….en dat deze na de aankondiging van het Brexit referendum resultaat gewoon was gaan cricket spelen. Nou en…?????”

  Steinmeier raakt helemaal buiten zinnen van woede van alles wat maar naar cricket riekt, maar raakt ogenblikkelijk onder hypnose wanneer zijn zwarte baasje golf speelt terwijl diens drones Afghaanse burgers bombarderen.
  Moffen blijven toch allemaal kwijlende Blondi’s van de Hundsschanze.
  Na de oorlog heb ik de vijandschap van Nederlanders versus de Duitsers nooit begrepen, maar ik begin dat buurvolk er langzaam van te verdenken dat het geestelijk gestoord is en nog steeds anderen voor hun stoornissen laten boeten. Die heersersmentaliteit zit er diep in.

 4. an argie zei:

  De Brexit is om de Britten te beschermen tegen de val van Europa.
  Daar waar de Duitse regering in de jaren ’30 ervoor KOOS om het zionistische bankensysteem van de Weimar Republiek, die de totale teloorgang van Duitsland teweeg heeft gebracht, vaarwel te zeggen, danst de HUIDIGE Duitse regering naar de pijpen van de Rothschilds.

  Wat door BIJNA IEDEREEN wordt verzwegen is het monetaire systeem van Duitsland in de jaren 1933 – 1945. Hitler nam de geldcreatie weer in eigen hand, waar de DUITSE ARBEIDER GARANT VOOR STOND. Hij deed hiermee de hele wereld versteld staan.

  BInnen 3 jaar was Duitsland van de slechtste economie van Europa naar één van de besten ter wereld. Dit was het Duitse “Wirtschaftswunder”. Dit was de WARE BETEKENIS van de woorden: Arbeit macht frei.
  Bevrijdt van het juk van de bankiers.

  Iedereen die beweert dat dit door de “oorlogsindustrie” zou komen het volgende.

  1: Iemand kan onmogelijk in zo’n korte periode omschakelen van een civiele naar een militaire economie.

  2: Waarom heeft de V.S., die in de hele geschiedenis van de mensheid meer geld heeft uitgegeven aan oorlog en wapentuig, dan een navenante BILJOENEN schuld.

  De schuld van Duitsland aan de bankiers was 0,00000000

  Iedereen die inziet wat de oorzaak hiervan is, snapt nu dat Duitsland VOLLEDIG moest worden vernietigd. Zowel fysiek, als emotioneel, als spiritueel. De Ziomistische bankiers waren ALS DE DOOD dat deze vorm van economie zou overslaan naar naburige landen, wat een einde van hun macht in Europa zou betekenen.

  Daarom moest Zionistische Churchil in opdracht van de bankiers als Rothschild Duitsland in een oorlog trekken.
  Om aan de wereld te laten zien wat de gevolgen zouden zijn wanneer er niet naar de pijpen van de Rothschilds en consorten zou worden gedanst.

  http://frissekijk.info/polen-begon-de-oorlog-engeland-de-wereldoorlog-deel-1-2/

  http://frissekijk.info/polen-begon-de-oorlog-engeland-de-wereldoorlog-2/

  http://www.tomatobubble.com/id605.html

  Er was in die tijd nog een andere Zionistische macht aanwezig in Europa. Stalin. De mensen waren als de dood voor het Bolsjevisme, verantwoordelijk voor het afslachten van meer dan 60 miljoen christenen op dusdanig perverse en barbaarse manieren, dat die ons voorstellingsvermogen vér en vér te boven gaan,

  Wanneer Hitler er niet geweest was, zou heel Europa onder het communisme zijn gevallen. Nieuw bewijsmateriaal uit de pas geleden vrijgegeven archieven uit Finland staven wat Generaal Ivanov al in 1974 beweerde.

  http://www.heretical.com/miscella/14days.html

  in juli 1941 zouden 174 Sovjet divisies, 15.000 tanks, 11.000 vliegtuigen en bijna 60.000 assault guns, Europa binnen zijn gevallen, ware het niet dat Duitsland minder dan twee weken daarvoor een preventieve aanval uitvoerde onder de naam: Operatie Barbarossa.

  Het Rode leger (dat in AANVALSPOSITIE STOND) werd op 22 juni 1941 volledig overrompeld. Dit verklaart waarom de Duitsers tot aan december 1941 bijna ongehinderd op konden trekken. Stalin had totaal verzuimd verdedigende stellingen in te nemen, maar alles gericht op een aanval op Europa.

  Waarom is dit belangrijk? Omdat dezelfde bankiers die verantwoordelijk zijn voor de opkomst en de ondergang van het communisme, op dit moment alle wetgevingen zodanig hebben aangepast dat HEEL EUROPA kan worden leeggeplunderd. Privatisering, Bailins, Bailouts, ESM, etc.
  WIE STAAT GARANT? De Europese zakenman met meer dan €100,000,- op de rekening en de Staten (dus belastingbetaler) voor bedragen TOT dat bedrag.

  Het enige dat nog ontbreekt is de welbekende lont in het kruitvat.

  http://www.age-end.com/Gen-CSS/Khazars%20and%20New%20World%20Order.htm

 5. guy53 zei:

  De Duitser leert ’t nooit:kuddedier. Willen immer overheersen en leiden de EU omdat de weg naar ’t Oosten door Oder/Neisse Verdrag is afgesneden. Duitsland is te groot voor Europa en te klein voor de wereld. Merkel blijft gewoon aan ’t bewind, omdat v/d 83 miljoen er niemand tegen haar opstaat, en neemt de EU en passant mee.Zo brutaal zijn die Duitsers wel.Een linksRheinische Duitser oogt wat sympathieker dan ’n Pruis of Beier. Als Adenauer met z’n chauffeur de Rijn overstak, zei hij: Jetzt faengt Azien an!

Comments are closed.