Geert Wilders liegt over vrienden in de Verenigde Staten die hem hebben uitgenodigd.

En voordat de shitstorm weer over ons heen breekt, omdat wij geen lieve dingen schrijven over de grote roerganger van meelopend Nederland even een opvallende  correctie op het feit dat Wilders beweert door vrienden in de VS te zijn uitgenodigd voor de Republikeinse Conventie.

Die vrienden zijn niet zo maar de eerste de besten, nee het gaat om ‘hooggeplaatste’ politici van de Republikeinse Partij uit  de Amerikaanse staat Tennessee, waar momenteel een Republikeinse bijeenkomst wordt gehouden en je een verdediger van de moslim vrije maatschappij niet kunt missen.

======== En deze vrienden hebben hem uitgenodigd om als gast naar de Republikeinse Conventie te komen. ==========

Zelfs de Telegraaf waagde er een kort interview aan , maar veel verder dan het feit dat Geert vrienden in de VS heeft kwamen wij niet. Dus via onze Amerikaanse redacteur even verder gezocht om te zien wie het zijn.

Het moet een hele geruststelling zijn, dat Geert hen heeft vertelt dat a.s. jaar er een politicus in Nederland orde op zaken moet gaan stellen, nee hij bedoelde niet Mark Rutte, waarna  de grenzen worden gesloten en de 3.500 wijkagenten die nu voor uw veiligheid zorgen weer eens rustig bij moeder de vrouw op de bank kunnen gaan zitten.

GeertMaar Geert zou Geert niet zijn als hij ook niet goede vriendinnen in de VS heeft. Pamela Geller kent u natuurlijk al, maar dan deze  :

Wilders’ policy stance has gained him significant notoriety and some fans in Tennessee, including Ketron and state Senator Mae Beavers, R-Mt. Juliet,  the state delegation’s chairman for the Republican National Convention. She called Wilders someone who has “been a friend of some good Republicans in Tennessee.” Dat Mae met name bewondering heeft voor het kapsel van Geert dat veel overeenkomsten met haar eigen bosje haar,  wilde zij niet bevestigen .

Mae

Maar zoals gebruikelijk in de politiek en waarom zou Wilders een uitzondering zijn , lag de waarheid toch net weer even anders, namelijk Geert was niet uitgenodigd, HIJ ZELF had een verzoek gedaan om uitgenodigd te worden en ofschoon voor de Wilders aanhangers natuurlijk slechts een nuance verschil, lagen de zaken anders , want wat kwamen wij na wat bellen tegen, een bericht in ‘de krant ‘in dit geval de Times Free Press uit Tennessee

A controversial Dutch politician, who says Islam is an “existential threat to Western civilization,” is attending the Republican National Convention in Cleveland courtesy of a Tennessee state senator who shares some of the same views.

Senate Republican Caucus Chairman Bill Ketron of Murfreesboro said he invited Geert Wilders, whom he knows, to the convention at the request of Wilders, who is at the leader of the right-wing Party for Freedom.

“When he called me some time back and asked me if I could get him as a guest, I said I’d be happy to do that,” Ketron said Monday in a telephone interview. “He’s here to observe democracy at its best and maybe implement it back in his country.”

Geert, Geert, moeten de Nederlanders dat nu via GeenNieuws lezen ?

En voor alle duidelijkheid, en zeker niet onbekend voor onze lezers, de oprukkende islam baart ons zorgen. De tweede hands behandeling van echte Nederlanders , zoals nu ook weer in o.a. Rotterdam is gebleken  is nog zorgelijker.  Maar de gebakken  lucht die Wilders uitblaast en die zoals een redelijk nadenkend mens weet slechts zeepbellen zijn, zoals de grenzen sluiten ( kon het maar ) of alle moslims ( meestal met een Nederlands paspoort ) na een strafdaad het land uitzetten ( kon het maar )  en soortgelijke verbale erupties, zijn evenveel waard als de 1.000 euro die u nog te goed heeft van Rutte en andere leugens die u dagelijks vanuit den Haag bereiken. En om de uitspraken van Wilders goed te praten, door te stellen dat hij de enige is ‘die zaken durft te benomen ‘ dat is toch wel zeer kort door de bocht.

Tot nu toe heeft Wilders nog nergens laten zien, iets waar te maken van datgene wat hij roeptoetert , dus nogmaals geen blonde haar beter dan al zijn Haagse collega’s .


19 Reacties

 1. tedsdam zei:

  Geertje hoort ook bij de elite.Hij is lid van de Cabal.Wordt nu eens wakker mensen.We worden in de maling genomen

 2. Ron Blauw zei:

  invloed (buitenlandse) ngo’s op onze politieke partijen. En de verkiezingen in onze Mediacratie.
  Neem nu ‘Bilderberg’ PvdA – kennelijk lukt het niet om de PvdA precies tussen de lijnen te houden. Dan is er plan B. zak geld om dissidenten te kweken en los te weken. Zo is DENK in de bovenwereld ingeschoten.

  Wilde Geert: ‘His Master’s Voice’:
  Ook Wilde Geert (getraumatiseerd jochie, ideale profiel voor een mind control programma) is zo uit de VVD losgeweekt. Taak: oproerkraaier spelen, polarisatie, onbestuurbaarheid nastreven.

  Het zal Wilde Geert zeker bekend zijn dat de promotors van de islamisering van de EU, en de sharia – in nauw contact staan met name met boze Bibi. De nazionistische lobby zit op alle hoge posten in de EU die hier over gaan; de EJC,

  Sta toe deze bronnen nog toe te voegen;
  noodzakelijk om ernst en urgentie van de gecoordineerde aanval op zowel de VS als de EU door Wilders’ Bovenbazen in te zien:

  Israel’s Defense Minister Resigns, Says
  ‘Extremist Elements’ Have Taken Over Government
  By Harriet Salem May 20, 2016 | https://news.vice.com/article/israels-defense-minister-resigns-says-extremist-elements-have-taken-over-government

  Israel, America’s Albatross
  “In Part 1 of my article, http://www.theoccidentalobserver.net/authors/Darkmoon-GoodbyeI.html Goodbye, America, I discussed the problems facing America today and suggested that they are far more serious than those facing National Socialist Germany in the 1930s.
  Of the seven problems I listed, the four most intractable ones are these: http://rense.com/Vanquished.html

  According to Israel Shamir: Palestine is not the ultimate goal of the Jews; the world is.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Israel_Shamir\l “Views”
  De-spiritualized and uprooted, homeless and lonely, yesterday’s Masters of the World [WASPs] will become slaves in all but name http://www.amazon.com/Cabbala-Power-Israel-Shamir/dp/1419692429/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1228021600&sr=1-1

  the grim specter of an American dystopia:
  a Third World country hardly worth living in for its rapidly diminishing Euro-American majority. =>

  Er is niks nobels aan zelfhaat, gecultiveerde onderdanigheid. Er is ook niks antisemitiets aan zelfrespect, Christendom, noch soevereiniteit.

 3. MarcelJ zei:

  Pff wat erg zeg, dat hij niet is uitgenodigd. Hou je a.u.b. met belangrijkere zaken bezig dan dit. Feit is, we hebben een probleem dat nauw verbonden is met de islam. Meer hoef ik niet te zeggen.

 4. Robert-Panamá zei:

  Bij de verkiezingen in 2017 wordt de PVV de grootste partij, maar zonder een absolute meerderheid. Het wordt dan een samenraapsel van bijna alle partijen,
  in een regering om de PVV buiten boord te houden. Met A.P van D66 als premier.

 5. Amsterdammertje zei:

  Dat Wilders net zo’n leugenaar is als de rest van de politici zal niemand die de politiek volgt verbazen.
  Dan moet je de vraag stellen hebben wij nog een leugenaar nodig om zaken aan te kaarten, zoals de problemen met de islam die iedereen bekend zijn, ook al is Wilders de enige die deze problemen openlijk verkondigt. Daar kun je kort en lang over praten, maar weer een leugenaar erbij ? Ofschoon met al zo veel dan kan die ene er ook nog wel bij. Feit is dat hij rekent op het minder in politiek geïnteresseerde deel ( ik zeg het dan netjes) van de bevolking, die zich graag laat leiden.

 6. Henk/ Paris zei:

  De politiek is net een partij Rugby maar dan zonder spelregels en een scheidsrechter, hoe heb je de grootste bek, trekt daarmee de domste kiezers en wat ooit Confucius zei ,

  “weinig is mooier in het leven dan je buurman van het dak zien vallen ”

  is nog steeds van toepassing, zoals overigens ook in veel andere zaken in het leven.

  Henk/ Paris

 7. Geronimo zei:

  Nou, beste schrijver van deze platte roddel met erg duidelijke bijbedoelingen, persoonlijk vind ik dat uzelf eerder nogal kort door de bocht gaat. Dat weet u natuurlijk ook. Wie u bent, interesseert me niet, maar u bent meer dan waarschijnlijk een van die spreekwoordelijke stuurlui die aan wal staan. Ook dat is u bekend. Daarom acht ik u geen verder commentaar waard. Echt. Blijft u maar lustig verder toeteren vanaf de wal als u zich daarmee een hele piet voelt. Ieder diertje zijn pleziertje, zei mijn moeder altijd. Dat geldt dus ook voor u.

 8. Jules van Rooyen zei:

  Verbaas me zeer dat de Geen nieuws redactie ons met een dergelijk opgeblazen en onbenullig artikel lastig valt ; zijn er geen belangrijker zaken te melden redactie, of heeft de redactie last van een blonde kuif fobie ?

 9. Bert Bezorgd zei:

  Bah Wilders afzeiken zonder ZELF met alternatieven te komen. Goedkoop hoor! Vooralsnog is hij het enige tegengeluid tegen de criminele buitenlanders! Hoezo kun je criminele buitenlanders niet uitzetten en de grenzen sluiten? Gewoon 80 zetels voor de PVV en het is realiteit.

 10. joepiedepoepie zei:

  Wilders zal ons redden

  Wat is het toch prachtig dat we Wilders hebben. We hoeven alleen maar op hem te stemmen straks en alle problemen worden door hem opgelost, als hij aan de macht komt.

  NIET

 11. Henk / Paris zei:

  Redactie u had het al voorspelt, boze mannetjes met even irrelevante opmerkingen . En ik vermoed dat er ook nog wel een paar gelijk de vuilnisbak ingegaan zijn .
  Het is uiteraard prima dat er een man is die zijn stem laat horen t.a.v. zaken die door andere politici niet in de mond genomen worden.
  Ik ben geen politiek dier, maar m.i. gaat het er niet om iemand in de hoek te zetten, want als u som scherp de PvdA, VVD en andere clubs met hun aanhangers op de korrel neemt ( bravo ga zo door ) dan lees ik soortgelijke reacties als boven niet.
  De inhoud van de reacties spreekt dan ook voor zich zelf. Veel Nederlanders en zeker PVV adepten zijn door hun domheid, maar daar moet Wilders het van hebben, gauw op de tenen getrapt. Waarom ?
  Nogmaals als regelmatige lezer van deze site, waarbij ik het ook vaak niet eens ben met alle facetten van de artikelen, tref ik veel zaken aan, maar dan onderbouwd, die Wilders gezegd zou kunnen hebben. Maar daar moet je wel de tijd voor nemen en dat gaat ten koste van Pokémon.

 12. topsporter zei:

  Wel wat onzin in dit verhaal schrijver,
  De grenzen kunnen best wel gesloten worden en vertel me nu niet over economische schade, een vriend van me die internationaal op zakelijk (zeer grote belangen) gebied actief is, is ook voorstander van het sluiten van de grenzen. Een goede kennis van me, ooit voorlichter bij het Europa parlement, is nu ook voor sluiting( hij liep de kamer van Barosso in en uit zonder kloppen). Dus wat minder hoog van de toren blazen lijkt me op zijn plaats.

 13. sjuad zei:

  Of nu de gevestigde politieke volgevreten dooddoeners Nederland naar de kloten helpen of het volk dit zelf doet is een mega groot verschil.

  Voor Wilders stemmen dus,,,, help Nederland een handje sneller te genezen van de politieke paradijs hoeren.
  Na Wilders de regenboog!!!!

 14. Fred zei:

  Wilders zal inderdaad niet altijd even eerlijk zijn.
  Maar hij durft onderwerpen die leven bij de bevolking zeer goed te benoemen waar andere partijen veel te laf voor zijn.
  Wat er waar is over dit artikel en of wilders is uitgenodigd bij Republikeinse Conventie of dit zelf heeft gedaan laat ik in het midden ?

 15. D. G. Neree zei:

  Vraag: wat is er zo erg aan om te vragen uitgenodigd te worden? Hij wilde bij de conventie zijn en dat is alleen mogelijk op uitnodiging. So what?
  Van wat hij zegt “ik ben uitgenodigd” is geen woord gelogen.

 16. formidabele zei:

  Pvv is gewoon een splinterpartij van de VVD, net als denk voor de pvda?
  VS is het voorbeeld, en in zijn spoor de EU, dat politiek steeds sterker afglijdt naar onacceptabele, ongeloofwaardige grenzen?

 17. Bronx zei:

  Feit is dat de PVV nog het enige vreedzame alternatief is voor de situatie zoals die nu is. Als er na maart 2017 geen werkzame PVV regering komt vrees ik op korte termijn een uitbarsting die resulteert in een burgeroorlog…..

Comments are closed.