Migratie : Het resultaat van 40 jaar politiek wanbeleid

Reeds vaker beëindigden wij een artikel met de zin ‘de burger betaalt de rekening ‘. Uiteraard was om dit de concluderen geen verregaande studie nodig. Iedere keer als er een incident plaats vond, waarbij de kreet ‘terreuraanslag ‘ die de politiek nog steeds krampachtig tracht te vermijden en waarbij migranten betrokken waren, die ‘toevallig ‘ook nog een geloof hadden, wrong de politiek ongeacht de kleur of richting zich in alle bochten om u trachten ervan te overtuigen dat het slechts om een incident ging.

Incidenten, waarbij inmiddels tientallen onschuldige mensen omkwamen en honderden voor de rest van hun leven verminkt en vaak invalide werden. En de politiek was geschokt, leefde mee, riep op tot verbondenheid, gaf in sommige gevallen slechts aarzelend toe dat de integratie politiek mislukt was, waarbij weer keer op keer  getracht werd vooral het woord ‘moslims ‘ te vermijden.

En dat dit wanbeleid, dat wij hebben toegestaan inmiddels dramatische vormen aanneemt, toont de terreuraanslag gisteren in het kleine Duitse plaatsje Ansbach  ( 40.000 inwoners ) aan, waar naar goede traditie het niet om een terreuraanslag ging, maar weer om  uiteraard een verwarde psychisch gestoorde man, asielzoeker van Syrische afkomst, maar afgewezen, echter niet teruggestuurd, die met zijn rugzak vol explosieven en metaalsprinters er voor zorgde dat er 13 gewonden vielen en hij zelf tot de conclusie moest komen dat er geen 70 maagden op hem stonden te wachten.

Een plaats met 40.000 inwoners, een plaats zoals ons land er ook veel van kent, waar in de zomerperiode festivals worden gehouden onder het motto ‘brood en spelen ‘ om de meute rustig te houden.

Ongetwijfeld zullen wij weer beelden zien van treurende burgers, een hoge ambtenaar of andere volkomen onrendabele die zijn spijt betuigt, denkend aan het feit dat hij zijn vakantie moest onderbreken en het ook nooit eens rustig kan zijn. En weer zal de politiek trachten de burgers gerust te stellen, te wijzen op de talloze veiligheidsmaatregelen die er zijn genomen, de elite korpsen die de burger bewaken ( en falen ), om ÈÈN doodeenvoudige en simpele reden , de politiek heeft in ruim 40 jaar gedogen , verwennen, pamperen en geen visie vertonend gezorgd voor het feit dat een burgeroorlog om komst is.

En wie weet is dit ook wel de achterliggende bedoeling. Zorg voor een vermenging van culturen, laat ze elkaar letterlijk en figuurlijk maar de keel afsnijden, ga rustig op de achtergrond staan toekijken en pas als de burgers het echt niet meer weten, stap je naar voren en biedt je een redding aan, die dan dankbaar zal worden aanvaard.

Nederland moet weer ‘mooi’ worden riepen VVD en PvDA, Wij komen hier nog op terug, maar de mannen die het zeiden de Tweede Slaapkamerleden Marcouch ( PvdA ) en Azmani (VVD) zouden onmiddellijk een dag aan een willekeurige schandpaal in een willekeurige Nederlandse plaats moeten worden geketend met voor de belangstellenden een mand met rotte eieren en tomaten er naast.

Veertig jaar je huis niet schilderen, betekent dat de rot er zover in zit, dat deze niet meer met wat plamuur en verf valt te repareren, maar slechts een dunnen laag schone schijn geeft, die bij de eerste de beste gelegenheid er afvalt. En dat lezers is wat er momenteel aan de hand is. Onkundige politici ( maar hoe lang is het geleden dat wij wel mensen met visie en kennis hadden waarop wij konden vertrouwen ? ) kunnen en willen en u mag de rangorde zelf uitzoeken, u geen oplossing meer bieden. Slechts een keiharde aanpak zou misschien nog kunnen helpen, waarbij ook die heelmeesters die u een oplossing beloven , dat niet waar kunnen en willen maken, tenzij de echte ware Nederlanders zich verenigen en als een blok de huidige veroorzakers  en die uit het verleden van al deze ellende ter verantwoording roepen.

 


12 Reacties

 1. JooJootje zei:

  “En wie weet is dit ook wel de achterliggende bedoeling. Zorg voor een vermenging van culturen, laat ze elkaar letterlijk en figuurlijk maar de keel afsnijden, ga rustig op de achtergrond staan toekijken en pas als de burgers het echt niet meer weten, stap je naar voren en biedt je een redding aan, die dan dankbaar zal worden aanvaard.”,en daar vergissen deze mensen zich in,we weten wie ze zijn en ook zij zullen aan de beurt komen.

 2. Ruud Steunassen zei:

  Wat is een keiharde aanpak? Ik kan me daar zo weinig bij voorstellen.
  Er komt alleen maar flauwekul bij me op.
  Nummer 1 spuugt Pechtold keihard in het gezicht. Pechtold zet keihard de achtervolging in, waarop nummer 2 keihard een zak knikkers voor de voeten van Alexander uitstrooit.
  De clown (spreek uit: kloon) van Geert Wilders gaat vervolgens keihard op zijn bek.

 3. Robert-Panamá zei:

  Culturen die gebaseerd zijn op een geweldadig sprookjes boek van zelfbenoemde profeten of predikers, kunnen zich bijna nooit vermengen met mensen die een andere overtuiging hebben. Rassen enigszins wel, zeker in mijn woonland Panamá. Daar zijn echter moord, verkrachtingen, invasies en nog veel meer ellende aan vooraf gegaan sinds Columbus ( een christelijke godsdienst fanaat) hier voet aan wal zette.

 4. Rob zei:

  Dat, …..”rustig op de achtergrond staan toekijken”…..
  zal in de praktijk iets anders uitpakken ! En even snel het welbekende ‘Melkert trucje’ toepassen gaat ‘m ook niet worden.
  Een ieder kan zich wellicht nog de beelden van het oproer in Den haag herinneren, na de moord op P. Fortuyn.
  Wel, dat zal het draaiboek zijn……..maar dan in het groot.

 5. jw zei:

  niet zeuren u krijgt wat u kiest maar dan ook niet meer zeuren als het mis gaat als het uw dochter of zoon is.
  fijne dag nog geniet van het weer’.

 6. only you zei:

  Juist bedoeld om aan de macht te blijven, deed Stalin en zijn voorgangers Al?

 7. joepiedepoepie zei:

  En ook goed om te weten dat de voorganger van de PVDA (oud links) de SDAP toen deze werd voorgezeten door de oude Willem Drees, nog niet was geinfiltreerd door het Nieuwe Marxisme.

  Drees (misschien wel de enige integere politicus die Nederland ooit heeft gehad) was fel gekant tegen de immigratie het het binnenhalen van de gastarbeiders uit Turkije en Marokko in de 60’er jaren.

  Ze zouden tijdelijk blijven maar Drees had direct in de gaten dat dit niet ging gebeuren, hij heeft tot het eind van zijn leven hiertegen geageerd maar zijn betoog was uiteraard aan dovemansoren gericht, zijn partij was toen al overgenomen door de Culturele Marxisten.

 8. Robert-Panamá zei:

  Zeker Joepiedepoepie. Ik werkte in 1969 bij Van Berkel’s Patent. Aardig wat Spaanse, Italiaanse en Joegoslavische gastarbeiders. Geen probleem. Werklust, sparen en na enkele jaren terug naar huis. Drees had volkomen gelijk. Het wordt een zooi in Europa. Wegwezen als je kunt en durft. Zeker als je de pensioen leeftijd nadert of al gepensioneerd bent. Er zijn nog landen waar je fijn kunt wonen voor weinig. Saludos de Panamá.

 9. zei:

  ‘Burgeroorlog op komst’? “Omzet horeca stijgt harder in Nederland dan in EU” (CBS)

  (Wij trappen er dus niet in) 🙂

 10. formidabele zei:

  @gè
  HARAM?
  Zijn die moslims ineens overgegaan op de drank?
  De Nederlanders kunnen met moeite de zorg en huren opbrengen?

 11. zei:

  @formidabele: Nederland is in Europa ook de grootste stijger met betrekking tot suïcide (zelfdoding).

  Bovendien zitten in dit land de opvangplaatsen voor ‘verwarde mensen’ (vroeger gewoon ‘gekkenhuizen’ genoemd) tot aan de nok vol.

  De gegevens zijn nog niet geanalyseerd, maar met zes jaar Rutte heeft het allemaal natuurlijk NIETS te maken (!)

 12. Ron Blauw zei:

  We zouden vluchtelingen helpen. Maar ze haalden overwegend jonge mannen zo ver als Rwanda, Zuid-Afrika, heel Nrd, Oos-, West, Zuid- en Centraal Afrika, M.O., Bangladesh. Onder chantage door de VN.

  Kijk, zo kan het ook. Geen haan die er om kraait: http://thepycam.com/2016/05/14/israel-is-torturing-ethiopian-and-african-refugees-ngo/
  https://www.opendemocracy.net/5050/lucy-hovil/israel-refugees-not-welcome
  Het mes snijdt aan 2 kanten;
  kappen met die achterlijk oorlogen om drogredenen. Geen oorlogen, geen vluchtelingen – 2 keer winst. Nog los van het humanitaire.
  De lobbyisten voor de ‘hulp’industrie vervolgen, kosten verhalen – veelal miljonairs, enkele gesubsidieerde ‘filantropen’, en tevens miljardair. Plukken, en werkstraffen bv. een jaar of 10 de verminkte genitaliën verzorgen.

  We kunnen noemen George Soros, Federica Mogherini, Peter Sutherland, Fran ‘LGBT’ Timmermans, Didi Samsom, Pechtold; Hollande, Merkel, Renzi, Tusk, Schulz, Abdoeltaleb; Bilderberger fascisten in het algemeen.

  Het hoe, waarom, en wie:
  “through the use of social media to bring about the so-called «Arab Spring», these same forces have opened a new chapter in their book of global dysfunctionality
  by facilitating the mass movement of refugees and economic migrants from the Middle East, Asia, and Africa to Europe.”
  http://www.strategic-culture.org/news/2015/09/24/soros-cia-plan-to-destabilize-europe.html

  Daarbij nog: al die (gewapende) incidenten, met wapens en bommen ook. Bevestigt de aanwijzingen dat moedwillig (in onze jihad-trainingskampen) in m.n. Turkije, Jordanie, Egypte, Oekraine gedrillde IS-/-Il/-IS, VSL doodeskaders naar de EU zijn gestuurd. Naar AZC’s tussen en in de woonwijken bij ons. En de benodigde wapens en munitie er achteraan. De NAVO werkt – in toenemende mate – met zgn. RAPE-MURDER SQUADS. Dat deed de NAVO in Kosovo, in Irak en Syrie, daarna – en nog – in Oekraïne. Het is vast onderdeel van de NAVO-strategie geworden.
  29 landen hebben zich verbonden aan de zgn. ‘Kigali-principes’, die ongevraagde interventie toestaat om opstandige burgers met geweld neer te slaan.
  Voilà, het ‘leidmotif’ voor de nazi-NAVO om chaos uit te lokken.
  Wij worden stelselmatig getergd.
  Pikken we het niet meer, sturen ze ons eigen leger op ons af.
  Het net dreigt zich na de zomer te sluiten. TTIP, Oekraine en Turkije EU-lid, heel MENA erbij.

Comments are closed.