Na gekke koeienziekte nu de gekke migrantenziekte ( video)

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar is dan u door de Gelderlander bevestigt, de gekke migrantenziekte is in ons land opgedoken. Uiteraard trachtte de overheid dit zo lang mogelijk geheim te houden.

Maar nadat de Gelderlander nu uitvoerig berichtte over het feit dat bewoners in de buurt van Leusden worden opgeroepen koffers en zo mogelijk hun auto ter beschikking te stellen aan migranten die van het voorlopige opvang en registratiecentrum in Leusden (Gld) worden overgebracht naar AZC’s.

En u begrijpt, dat zo’n familie die met zoals men ons wil doen geloven slechts wat plastic tassen hier is aangekomen inmiddels een hele huishouding hebben opgebouwd. Daarom vraagt de organisatie Gastvrij Leusden of u nog koffers over heeft en eventueel een (bestel) auto om deze economische gelukszoekers naar elders te vervoeren. Maar daarnaast vraagt men om gereedschap om fietsen te repareren. voetbalschoenen, slippers en sandalen voor alle bewoners, meisjeskleding voor de zomer en…… HERENKLEDING ! Als u de pagina van Gastvrij Leusden bezoekt, zult u een foto tegenkomen waarop  ( het wordt eentonig) op een paar uitzonderingen na uitsluitend jonge mannen te zien zijn .

Nu leven wij gelukkig NOG in een vrij land, waar u zelf mag bepalen hoe u uw vrije tijd wilt invullen, maar als je naar de ‘wie zijn wij ‘pagina van Gastvrij Leusden keek zoals wij die boven aangaven, zou je toch in eerste instantie geneigd zijn te denken dat zijn gewoon normale mensen.

Is het nu zo vreselijk moeilijk om te begrijpen dat de ongetwijfeld goed bedoelde hulp , en voordat wij het vergeten als u nog fietsreparatie spullen of herenkleding over hebt, funest is voor de toekomst van ons land. Het pamperen van mensen die zelfs nog geen status hebben, dus niet weten of zij mogen blijven, zorgt er slechts voor dat er op alle mogelijke manieren getracht zal worden hier te blijven, terwijl daar in zeer veel gevallen geen enkel recht toe bestaat. Eritreëers hier ingeschreven nadat zij gevlucht zijn en dan op vakantie !!! naar Eritrea gaan, terwijl Klaas Dijkhoff zegt e.e.a. te willen onderzoeken.

In wat voor openbare inrichting leven wij ?

En om het verhaal van de door deze ziekte bevallen mensen af te ronden, in Boven Leeuwen zoekt Vluchtelingenwerk naar Coaches die op vrijwillige basis hier woonachtige migranten wegwijs maken hoe het leven in ons land in elkaar zit. Lees hier.

Joke van Alten, altijd werkzaam geweest in de softe sector neemt uw sollicitaties graag in ontvangst.

Wij zullen het wel niet begrijpen, van een andere planeet komen, maar dat deze ziekte slechte gevolgen zal hebben voor onze gehele samenleving is ons duidelijk.

&


4 Reacties

 1. Tonnie zei:

  Is er een mogelijkheid om voor onze NEDERLANDERS te zorgen en de gelukzoekers aan de kant te schuiven met zijn fratsen.
  Onze pensioenen zijn niks meer en het geld gaat gewoon naar Brussel.
  Hoe durf je van dat kleine beetje nog iets te vragen,koop het zelf maar stelletje schooiers.
  Voor onze lieve ouderen doen we niks meer terwijl die het zo verdienen,als troost krijgen ze Geer en Goor op bezoek,of op TV.Breng de panama papers maar naar onze ouderen dan hebben die mensen die er HARD voor gewerkt hebben ook nog wat .

 2. formidabele zei:

  Hoe kun je het bedenken?
  Een wereld op zijn kop,lijkt wel of men erop aanstuurt?

 3. William Zeikspier zei:

  Niet alleen Eritreers gaan op vakantie hoor, ik heb voor een Syrier gewerkt en merkte ook al dat hele families elk jaar vrolijk op vakantie gaan naar SYRIE!! notabene!
  Opzouten met dat volk, parasieten zijn het.

 4. Hot Burmees zei:

  @ formidabele

  Dit is niet het erop aansturen , dit is beleid, een plan wat al jaren bestaat , en Blauwdruk voor de Politieke elite en andere nuttelozen, die menen dat deze planeet hun bezit en eigendom zijn, en dan alles.

  Het Kalergi Plan/ Pan Europa wordt uitgerold en uitgevoerd.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Richard_Coudenhove-Kalergi

  quote

  De toekomstige mens zal van gemengd ras zijn. Hedendaagse rassen en klassen zullen geleidelijk verdwijnen als gevolg van ruimte, tijd en het verdwijnen van vooroordelen. Het Euraziatische-negro ras van de toekomst, dat zal lijken op de oude Egyptenaren, vervangt de verscheidenheid van volkeren met een verscheidenheid aan individuen.

  einde quote

  Ik ben voor mijzelf tot de conclusie gekomen, Islam “geloof/religie” is een vlag die de lading dekt.
  Het is een wetgeving met een sausje erover.
  bestaande wetgeving wordt in het belang van islamitisch wetgeving aan de kant geschoven, vandaar dat men niet meer kritiek en of opmerkingen er over mag maken.
  zie berichtgeving in MSN, woorden als Islam , Terreur en andere woorden , worden zorgvuldig gemeden, men heeft het liever over Lone Wolfs, wel apart dat er dan een hele grote roedel Lone Wolfs actief zijn of aan het worden.

  Politiek en overheden , laten ons bewust vallen, zodat men zo snel mogelijk een hanteerbaar volk heeft wat braaf zich laat schikken.
  Men hoeft zich slechts een ding af te vragen , zodra het gewone volk zich beroerd en protesteerd, de overheid niet weet hoe snel men een blik ME als robotachtigen erop afstuurd om het met veel geweld uit elkaar te slaan, zodra onze nieuwe komers en degenen die hier al een tijd zijn, geen strobreed iets in de weg wordt gelegd.
  Ander iets , wat is een nederturk of nedermarokaan?

  Over andere bevolkings groepen in Vernederland , heb ik dat nog nooit gelezen of gehoord . U wel?
  NederChinees of NederIndier, om een paar te noemen.

  Plus , dat deze “nieuwe”nederlanders , vinden zichzelf geen nederlander, wel marokaan of turk. oke , ga dan lekker naar je zo geliefde land terug en val ons verder niet meer lastig.

  ik kan iedereen de film “made in France “aanbevelen , geeft een kijkje in de keuken van hoe Jihadstrijders werken oa in frankrijk / europa.

  http://www.imdb.com/title/tt4601102/

  Besef, dat deze “mensen”werken volgens het platte netwerken, dat betekent dat men geen echte bovenorganistie ( bazen) heeft , wel opdrachten.
  Vandaar dat het kleine cellen zijn tot enkelingen , “Lone Wolfs”
  Jihadisten mogen alles doen , wat een “normale”islamist niet mag, het is een “heilige”oorlog, Alah heeft het je al vergeven voor welke misdaad je gaat begaan.

  Zelfde principe , die de RK in de tijd van de kruisvaarders hanteerde, aflaten , je zonden waren al vergeven voor de misdaad.

  Moeten wij nu weer terug naar Middeleeuwen?
  Is dit wat wij nu willen?

  PS ik heb niks tegen geloven en of mensen, wel wanneer men gaat eisen , dat ik maar moet doen , wat zij eisen van mij.
  ik heb mijn eigen keuze gemaakt in het leven.
  dat was en is mijn vrijheid, zeker als het op “geloof” aankomt.

Comments are closed.