Nederland is Turkije niet, of toch wel ?

Maar je zou haast geneigd zijn anders te denken. Nadat de sterke man , althans zoals hij door zin PvdA aanhangers graag wordt gezien bij gebrek aan ‘beter ‘ , de Marokkaanse burgemeester van Rotterdamabad , Aboeltaleb, het volkomen liet afweten in te grijpen bij de niet toegestane incidenten in zijn stad gepleegd door Erdogan aanhangers, mag je toch wel de vraag stellen, is Nederland, Nederland nog wel ?

Die vraag stellen zich overigens, maar dan wel in de MSM ook de Belgen en de Duitsers, maar naar traditioneel gebruik blijft het in de Haagse politiek weer doodstil. Nu zijn ze daar met reces, de broodnodige VAKANTIE van een groepje mannen en vrouwen, die het woord werk nauwelijks weten te spellen.

Twee Slaapkamerleden toonden zich verontrust en daar bleef het bij. Het feit dat Aboetaleb de voorschriften van de Rotterdamse gemeenteverordening aan zijn pantoffels lapte, de onzichtbare Jozias van Aartsen van den Haag  hetzelfde deed, en de nog steeds aanhoudende bedreigingen van Turken die het niet eens zijn met Erdogan afgedaan worden als niet ‘vervolgbaar’ toont aan  dat de politiek haar controle over ons land volkomen kwijt is, of het wegkijken met opzet gebeurt in afwachting van de ‘big bang’ , die in ons land wel een soort blindganger zal worden, bij gebrek aan politiek besef van onze Nederlandse inwoners.

Nee, maar dan de in het Groningse Oldambt optredende ODIN straatwachten, die bij gebrek aan de ‘wijkagent’ waarvan wij er 3.500 schijnen te hebben en die de ogen en oren zijn van de nationale politie, zelf optraden en een asielparasiet vastnamen ( hetgeen mag ) en hem netjes overleverden aan de politie ( wat ook mag ). Maar in eerste instantie zag de openbare macht geen reden de man vast te houden, hij was zelfs mishandeld door de ODIN mensen. De waarheid lag echter weer anders zoals inmiddels bekend. De gelukszoeker was bij een voorafgaand bezoek aan een plaatselijke kroeg even gecorrigeerd en had daarna een vrouw lastig gevallen. Maar, was de politie van mening, en ook dit is een herhaling van zetten, de vrouw moest maar geen aangifte doen.  U weet wel, onrust, discriminatie, vreemdelingenhaat.

Het bovenstaande leidde echter tot boosheid van twee Slaapkamerleden, de via vriendjespolitiek en meeheulen in de PvDA maalstroom tot kamerlid opgeklommen voormalige Amsterdamse politieagent Marcouch en een clubgenoot. Vragen aan de minister die echter op witte- broodsweken reis is dus niet kon reageren en tegen de tijd dat hij terug is dat ook niet meer zal doen. Een weer schalde de bekende PvdA retoriek door het land, want ‘buitenlanders’ die doen zo iets niet, dus aanpakken.

Wij hebben Marcouch nog nooit op één zinnig woord kunnen betrappen. Dat kun je de man ook niet kwalijk nemen, want voordat hij naar ons land kwam had hij nog nooit op school gezeten, overigens net als zij Rotterdamse landgenoot. Zou men ze daar bij de PvdA op selecteren ? Beide laten echter in hun politieke gedragingen datgene zien wat de nu onrust veroorzakende Turken ook doen;

hun land van herkomst telt als 1,

daarna de islam 2,

waarna het kunnen meeprofiteren van datgene wat wel werkende Nederlanders hebben opgebouwd nummer 3 is.

Dit laat echter onverlet, dat inmiddels de Erdogan aanhangers rustig hun gang kunnen gaan, net als het rel schoppende Marokkaanse straattuig en niemand van de wat wij als de gevestigde orde van welke politieke partij dan ook , hier iets tegen onderneemt, nou ja niet helemaal waar, sommigen” twitteren” dan weer wel

Dit betekent dat wij in Nederland met rasse schreden een anarchie naderen, een tweespalt die door de angst en lafheid van de politiek niet wordt vermeden en wij op kleine aan een burgeroorlog gelijkende incidenten afstevenen. Of mag je als normaal belastingcenten betalende Nederlander niet meer verwachten rustig in je eigen land te kunnen werken, lopen , auto te kunnen parkeren, zonder met een stel primitieve schreeuwers geconfronteerd te worden die met vlaggen zwaaien en Allah Akhbar roepen en ook nog je auto in brand steken ?

Den Haag is dat te veel gevraagd ?

 

 


5 Reacties

 1. Hoeder zei:

  Inderdaad is dit de trieste werkelijkheid. Hoeveel duidelijker moet nog blijken dat de integratie volledig mislukt. De softe aanpak heeft geleid tot een grote groep Turken en Marokanen die schijt hebben aan onze waarden en normen. En van policor NL moeten we ons nog meer aanpassen aan deze intolerante, ons hatende lieden. Totdat het op sociale uitkeringen aankomt, dan zijn het plotseling wel Nederlanders, waar we respect voor moeten hebben. Hoe lang pikken we dit nog?

 2. Robert-Panamá zei:

  Het gaat om de sociale uitkeringen die niet te verkrijgen zijn in Marokko en Turkije. Voor de rest blijven ze in hun hart Marokkaan en Turk. Ze lappen de NL cultuur en wetten aan hun laars. Indien b.v. Marokkanen een AOW of permanente WAO uitkering hebben, gaan ze in veel gevallen naar hun thuisland.

 3. Ron Blauw zei:

  ’t is veel simpeler. Je zou het zelf ook doen. Profiteren van wat je uitkomt, ‘the best of both Worlds’. Zodra ze loonslaaf afzijn, doen onze pensionados het vergelijkbaar.

  Komt nog bij, de hete adem van de Turkse staat laat ‘hun’ burgers niet los. En van onze kant hebben wij die mensen decennia in onze krottenwijken, ghetto’s, opgestapeld. Ook opzettelijk, zeker weten.

  Abdoeltaleb heeft bewezen dat hij de juiste agent is voor de agenda van de globalisten. Urbanisatie, Islamisering – niet de Rotterdammer vertegenwoordiger maar de globalisten aarslikken.

  Weer geen spoedberaad BiZA en veiligheid 2de Kamer -> binnen een etmaal terug naar de Kamer! Anders vervolging, de verzakende Kamerleden dus.

  Turken in de diaspora worden ‘door een geit geneukt’ ahw.. De dictatorgeit ahw.. Deze mensen worden overspoeld met propaganda, in het Turks, via de satelietTV, kranten, 100-en giftige websites, de bijzondere scholen, moskeeën, Gülen en Grijze Wolven netwerken; NIET AAN TE ONTKOMEN!
  Met subsidie van de Nederlandse overheid;dat moet je er dan ook bij zeggen

  Dus.
  Niet handig, contraproductief, om dan in de val van de dommigheid te trappen, de buitenlanderhaat –
  hoe lang duurt het nog, dat wij gillend dit ‘k#t’land uitvluchten? Zelfs de reguliere immigratie is ingezakt, de economische groei hier is de laagste in de wereld, en dat blijft wel zo.
  Goldman Sachs zit nu op onze pensioenpotten.

  De taak van de geblondeerde ‘agent Provocateur’ was vooral te bevorderen dat migranten met de nek zouden worden aangekeken – en zich voorspelbaar zouden gaan gedragen; als groep gedemoniseerd kunnen worden.
  ‘His Masters’ Voice’, is net een juke-box. Muntje erin, deuntje eruit.
  Geen bijdrage aan de Nederlandse samenleving, integendeel.

  Erdogangster is een toneelspeler (drama), als Obama, May, Merkel, Wilders, Hollande, c.s.. Eén grote familie, ‘brothers in crime’:

  Turkije, bekend is, dat is gewoon feit, dat het dient als draaischijf in de wereld voor doorvoer van heroine uit Afghanistan e.o., kindermisbruiknetwerken, ‘organ-harvesting and global trade’, handel in gestolen olie uit Irak en Syrië.

  Die joelende Turken juichen voor hun eigen beul; bruikbare idioten.
  (vandaag kwam voorbij; plannen om Turkse bezittingen te confiskeren – Erdogangster is NIET de man, die zij denken dat hij is.

  Kijk maar ff mee. (vandaag een record aan schandalen, over de opzet van de vermenging van Europeanen met niet-blanken, die de betere bloggers hebben geopenbaard aangetroffen):

  “It was ‘coup soldiers’ who helped to gather Istanbul ‘people’s midnight uprising’ at which Turkish flags mysteriously appeared.
  Taskim Square, where they were promptly handed hundreds of Turkish flags of identical size and shape on identically sized poles.”

  “Gordon and I were monitoring the Turkish news websites while all this drama was being played out; they continued to operate and the tone of their coverage did not alter one iota – it remained steadfastly pro-Erdogan.

  “This was a very strange coup, there were no apparent leaders, no-one came forward to make statements to the public or to try to garner support.

  “We have noted Erdogan’s role in:

  “Aiding in the terror attacks in France along with his partners Israel and Saudi Arabia, perhaps even the Nice attack itself, we aren’t sure yet, but ALL of the others.”
  ‘FAKE’ TURKEY COUP, JULY 2016
  The Erdogan government had already prepared the list of 3,000 names to arrest before the fake coup took place in July 2016.
  Turkey had already prepared list of 3000 names to arrest before attempted coup – Daily Mail‎

  The Obama administration swiftly announced it was supporting Turkey’s President Erdogan.

  foto: Turkish Prime Minister Erdogan (Left) attends a ‘CIA-Al-Qaeda meeting’ in Libya.

  In June 2016, Turkey finalized a deal with Israel to normalize relations.

  “Turkish local journalists asserted on social media that several military figures oppose the new agreement.”
  hyperlink: ‘Turkey in crisis’

  TURKEY, HEROIN, CHILD ABUSE RINGS

  NEWSPAPER EXPOSES ERDOGAN’S FALSE FLAG PLANS
  Aangirfan: TURKS ELECT ‘JEWISH’ PRESIDENT.
  aanirfan.blogspot.com/2014/08/turks-elect-jewish-president.html

  Turkey: ‘Coup attempt’ is highly dubious and suspicious
  zerohedge
  ALL SOLDIERS INVOLVED WERE “PATSIES.”
  https://storify.com/SuaveBel/shadow-puppet-coup-d-etat

  Waarom zijn wij zo dom dat we niet zien wat er (werkelijk) gebeurt, wie ervan profiteren, wat zijn met Óns van plan zijn, en waar dit heen gaat?

  Deze zomer zullen de globalisten de terreur nog zeker opvoeren, en op niveau houden, tot de aanval op de Russen die ze hebben gepland begint, jan. 2017. We graven zo een graf voor ons zelf; de belastingbetaler financiert het hele project.
  Schud de Turkse gemeenschap wakker!, voor de coup-na-de-coup slaagt, en de Wereldregering weer een reuze stap heeft gezet in de verkrachting van de EU.

 4. Ruud Steunassen zei:

  De politiek is de controle over ons land niet kwijt.
  Dit is juist wat ze willen.

 5. only you zei:

  Dat gepamper heeft geheel Nederland ziek gemaakt, nu een dokter raadplegen wat te doen?

Comments are closed.