Ontzette Vereniging van Nederlandse Journalisten vraagt steun aan Bert Koenders

De Nederlandse MSM doornemend val je van de ene verbazing in de andere. Was tot enkele dagen gelden het COA, de ondernemer van de Bed en Breakfast keten AZC nog een van de beste ondernemingen van Nederland, ( Telegraaf) , nu sluit COA 15 AZC’s omdat ….. LOL … er opeens aanzienlijk minder migranten ons land binnenkomen ( eveneens Telegraaf )

Het sluiten van AZC’s ,als het waar is, zou verklaarbaar kunnen zijn , want  met 5 Eritreeers die samen in een Vinexje moeten,  schiet het natuurlijk wel op en dreigt er leegstand in de AZC’s . Die lieve getraumatiseerde jonge mannen moeten zo snel mogelijk weer kunnen genieten van een huiselijke volledig betaalde sfeer, terwijl u of uw kinderen nog weer even een aantal jaren achteraan moeten aansluiten.

Wat is er op tegen om migranten eerst eens 3 jaar in een AZC te laten, want het zou zo maar kunnen zijn, dat indien het in hun land van herkomst rustig wordt, zij terug willen, zoals nu al Eriteeers die in ons land verblijven op vakantie teruggaan, hetgeen Klaas Dijkhoff na zijn welverdiende vakantie zal laten uitzoeken.

Een staaltje hypocriete leugen journalistiek, niet wat betreft het feit als zodanig, maar wel het klakkeloos zonder enig commentaar neerkalken van onzin die je de gewone Nederlander niet meer hoeft te vertellen. Een regelje commentaar erbij is toch wel het minste dat een lezer mag verwachten ?

Maar het kan erger : In Turkije , u weet wel dat land dat een goede kanshebber is om de komende Wereld Vrijheid- en Democratieprijs in de wacht te slepen, zijn een aantal journalisten gearresteerd. Zij behoorden toe aan de media die niet de koers van Erdogan volgen en dat is zonder enige twijfel zeer kwalijk.

En, nu is de Vereniging van Nederlandse Journalisten ONTZET, wij citeren uit een persbericht van de NVJ :

De NVJ heeft met ontzetting kennisgenomen van de sluiting van drie nieuwsagentschappen, zestien televisiezenders, drieëntwintig radiostations en vijftien tijdschriften en vijfenveertig dagbladen in Turkije. Ook zijn – opnieuw – zevenenveertig journalisten in hechtenis genomen

Dan denk je onmiddellijk wie zijn deze watjes, die kennelijk te laf zijn om met een delegatie naar Turkije te reizen en  daar zelf hun ontzetting  rechtstreeks aan de Turkse autoriteiten mee te delen maar dan van Bert Koenders te eisen, dat hij protest indient.

Maar de verklaring voor het hulpverzoek aan Bert Koenders is niet zo moeilijk. Natuurlijk, in het huidige Rutte 2 rampenkabinet, speelt Bert de minister van BuZa, maar laten wij wel zijn ook zijn collega’s brengen het er niet veel beter af. Echter Bert is van de PvdA en laat de VNJ nu ook een ultra links clubje zijn. Officieel natuurlijk niet want,

De doelstellingen van de NVJ betreffen het bewaken van de persvrijheid, het opkomen voor goede arbeidsvoorwaarden en tarieven en het bevorderen van basisvoorwaarden voor het bedrijven van zuivere journalistiek. Dit wordt nagestreefd door onder meer het deelnemen aan overleg over centrale arbeidsovereenkomsten, het bijstaan bij de opstelling van onafhankelijke redactiestatuten, het verlenen van juridische bijstand aan leden en het uitgeven van perskaarten

Maar wat blijkt, de NVJ is een onderafdeling van het FNV, u weet wel die gezellige beslist neutrale vakbond, die grote figuren in onze Nederlandse historie naar voren bracht, zoals Wim Kok, Johan Stekelenburg, en niet te vergeten een  zwaar overbetaalde  Astrid Jongerius die nu in het Europees Parlement tracht haar tijd door te komen.

En de de voorzitster van de NVJ is  een zekere Marjan Enzlin die in haar LinkedIn profiel nota bene in het Engels laat weten dat zij ” worked as a psychiatric nurse for more than ten years ” en dat zij nog steeds als zodanig geregisteerd staat. Wij zouden zeggen , Marjan dan ben je bij de NVJ op de juiste plaats.

Behoor  je niet tot het politiek correcte groepje Haagse meelopers , maak je weinig  kans  ( tegen betaling ) om lid te worden van de NVJ met een bijbehorende perskaart.  En daar zit het venijn. Om in ons land bij officiële gelegenheden of evenementen aanwezig te zijn om hierover te schrijven, filmen of fotograferen moet  je een NVJ perskaart hebben niet te verwarren met de politieperskaart. Dus is de kring gesloten, niet links, niet politiek correct aan de hand van Den Haag schrijven of op een andere wijze de argeloze burger een rad voor de ogen draaien, geen perskaart, dus nergens welkom. Geniaal bedacht !

Zelfs ons zg. koningshuis is dol op de NVJ, zoals u op de foto kut zien, die genomen werd toen deze club 100 jaar bestond. Op de eerste rij een van de grootste fans, die er alles aan gelegen is, de ‘verbindende factor in ons land te blijven met alle rampzalige gevolgen van dien.

Dat deze club zich nu boos maakt, dat het vrije woord in Turkije wordt geschonden , hetgeen inderdaad een feit is, doet toch wel heel komisch aan, want een vrije journalistieke uiting in Nederland  is tegenwoordig meer een uitzondering dan de regel, ofschoon dat in ons land nog op een semi vrijwillige basis gebeurt. Semi vrijwillig, omdat niet in de pas lopen met wat de RVD en andere Haagse kanalen wensen dat je schrijft of laat zien, toch een ernstige belemmering in je loopbaan betekent.

Onze raad aan de VNJ en specifiek aan mevrouw Enzlin, nu een reisje boeken naar Ankara en lopen daar genoeg psychiatrische patiënten vrij rond, dus u kunt uw gang gaan.

 


7 Reacties

 1. joepiedepoepie zei:

  Een goede vriend van mij werkt bij het COA hoofdkantoor. Deze cijfers in de telegraaf zijn pertinent gelogen, er komen momenteel tussen de 250 en 400 “vluchtelingen ELKE dag binnen in Nederland”.

  En in de maanden januari tot en met juni bedroeg het totaal aantal binnengekomen vluchtelingen rond de 42.000.

  Voor de rest van het jaar zal het aantal waarschijnlijk tussen de 45.000 en 60.000 bedragen.

  Dus een totaal aantal van 100.000 over 2016 is waarschijnlijk een behoudende schatting.

  Maar ja in de krant van Wakker Nederland zul je uiteraard helaas nooit de waarheid lezen.

 2. AG zei:

  Geachte lezers,

  RECHT IS KROM!!!
  =============

  WORDEN WIJ WAKKER!!!
  ===================

  Crim…………..granten opnemen in verpleeg huizen, en bejaarden in de gevangenis.

  De oplossing om te bezuinigen en bovendien een goede daad te stellen!!!

  Dus laten wij onze bejaarden in de gevangenis zetten!!!

  En de cre…………..granten,etc,etc in een verpleeghuis!!!

  Dan hebben op deze manier de BEJAARDEN toegang tot.
  ============================================
  1). Douches 2). hobby s en wandelingetjes. 3).Ze krijgen gratis alle medicijnen. 4). Medische en tandheel – kundige behandeling. 5). Plus alle denkbare mediche hulp middelen zoal rolstoelen,etc,etc.
  En het mooie is ze krijgen ook nog geld toe!!!
  Ze worden constant via vidio camera-s in de gaten gehouden.
  Dus dan kunnen zij direct geholpen worden als ze vallen en of hulp nodig hebben.
  Hun beddegoed wordt twee maal per week verschoond,en tevens wordt al hun kleding gewassen en gestrekken terug gebracht.
  Een surveillant checkt elke 20 minuten hoe het met ze gaat,en brengt tevens maaltijden en hapjes naar hun cel.

  TOEVAL BESTAAT NIET ALLES HEEFT EEN OORZAAK!!!
  ==========================================

  Ze kunnen familie bezoek ontvangen in een vertrek dat speciaal hiervoor ontworpen is.
  Ze hebben toegang tot bibliotheek en sportzaal,een geestelijke raadgever,het zwembad,mogen een opleiding volgen.
  Kleding schoenen gratis voorhanden!!!
  Ook nog prive kamers voor alleen met een tuin.
  Feestdagen een barbecue of theater voorstelling en dit allemaal gratis!!!

  Dan heeft elke bejaarden de beschikking over een computer,TV,radio en zijn dagelijkse telefoon gesprekken,leuker kunnen ze het niet maken!!!

  Tevens is er een bestuur met managers aangesteld,om klachten in behandeling te nemen.
  Surveillanten deze moeten zich aan strenge code-s houden,hoe de bejaarden te behandelen.

  TERWIJL AAN DE ANDERE KANT!!!
  ==========================

  De crim………granten die in de bejaarden huizen zijn geplaatst.
  Koud eten zullen krijgen,alleen worden gelaten,achter gesloten deuren,zonder dat er naar ze wordt omgekeken!!!
  De lichten gaan om negen uur s-avonds uit,en douchen ken eens per week.

  Dus in Nederichland is het genieten in een gekkenhuis.

  ONs volk is terecht gekomen in het gekkenhuis van een niveau van zieken,patienten,pluche plakkers,niks nutten,en veel cri…migranten, geluk zoekers!!!

  En mochten er verkiezingen binnenkort komen,en de burger wil veranderingen,dan worden de verkiezigen al snel verboden!!!

  Het is koud buiten!!!
  Ik zag zo waar dit wekend een politicus met zijn handen in zijn eigen zakken!!!

  Dus gij echte Nederichlander,gij zult niet stelen,de overheid duld geen concurrentie!!!

  GEWOON NIEUWS!!!
  ===============

  Met een vriendelijke groet,

  AG.

 3. Onlyyou zei:

  Dit falende beleid rekent zich bepaald nog wel eens af?
  Ontzetten uit de functie komt helemaal niet in beeld?

 4. an argie zei:

  @OnlyYou,

  Nope, om nog maar niet te spreken over de wachtgeldregelingen (4 jaar lang 100% doorbetaald), commissie fees (honderden euro’s voor het zetten van een handtekening om dan vervolgens af te taaien) of een dik betaald baantje bij de EU (belastingvrij uiteraard, verzekerd van pensioen en ongekende declaratievoorzieningen.)

 5. Ruud Steunassen zei:

  Als Leidenaar ben ik ook diep ontzet. En dat ga ik met 3 oktober lekker vieren. Doei journalistjes! Wanneer diep geschokt zijn al niet meer zombie genoeg voor jullie is, wees dan maar diep ontzet.
  Bij diep ontzet zie ik haren die ten berge rijzen, uitpuilende ogen van ontzetting, zweetdruppeltjes.
  Maar ik weet dat jullie er gewoon uit blijven zien als zombies.

Comments are closed.