Oostenrijk opnieuw naar de stembus wegens stemfraude ( uitspraak rechter op video)

Dat er met de presidentiële verkiezingen in Oostenrijk iets volkomen verkeerd zat, de gevestigde orde met name van links,  deed er alles aan om Norbert Hofer van de FPÖ buiten de deur te houden, was gauw duidelijk. Zie ons eerdere bericht.

Dat er al dan niet met opzet gesjoemeld was met de resultaten, dat mag u zelf beoordelen. En dat de hoogste rechterlijke instantie in Oostenrijk vandaag bepaalde dat vanwege de democratische principes waarop een rechtsstaat is gefundeerd, de verkiezingen over moeten, is winst.

De Oostenrijkers die zich gelukkig mogen prijzen een rechterlijke instantie te hebben, die niet naar de pijpen danst van deze gevestigde orde, mogen opnieuw naar de stembus.

Luister en kijk hier naar de uitspraak van de rechter . Overigens blijkt uit een snelle steekproef dat ruim 80% van de Oostenrijkers het met deze uitspraak van de rechter eens is.

Nederlandse rechters zouden hier eens een voorbeeld aan moeten nemen!

(foto screenshot video Krone TV )


4 Reacties

 1. Henk zei:

  Kijk, hier kan LAMLUL Rutte met z’n boeren-lullen verstand en zijn HUFTERIGE meelopers een voorbeeld aan nemen. …….

  Gezien het verloop van het Geen Peil referendum is de beslissing van Oostenrijk voor mij een zeiknatte droom, die uitsluitend door echte leiders en rechters uitgesproken kan worden.

  NIETWAAR vvd, d666, pvda, groenflikkers

 2. andre zei:

  helemaal mee eens zoals het hoort maar ik zou zelf geen 2e keer naar het stemlokaal gaan voor hetzelfde. hoe je het ook went of keert kiezen hoort in 1x goed te gaan. het stemmen in wat voor vorm dan ook wordt hierdoor toch wel verziekt en denk toch wel dat er meer stemmers zijn zoals ik.

 3. Hoeder zei:

  En de MSM. in NL zijn dan weer plots muisstil. Doodzwijgen is wel erg naïef.
  Steeds meer mensen weten dat wat de oude media ons voorhouden verre van waar is. De huidige journalist onderzoekt helaas niets meer.

 4. only you zei:

  Had al eerder vermeld dat de adelstand zich meer denkt te kunnen permitteren ?

Comments are closed.