Twee nieuwe crisissen treffen Nederland

Eigenlijk weten wij nooit of wij moeten huilen of lachen, als wij ’s morgens de Nederlandse MSM even doorlopen om te zien of de kanarie van ome Joop herstellende is van een aandoening aan zijn snavel, waardoor het arme beestje niet meer kon zingen, en naar nu blijkt is overleden, hetgeen weer tot een stille tocht leidt, georganiseerd door meelevende buurtbewoners.

Maar inmiddels zijn er twee crisissen die ons land hebben getroffen en die, zouden de Kamerleden niet met zomerreces zijn onmiddellijk tot boosheid, verbazing, ongerustheid en nog meer emoties zouden hebben geleid, plus natuurlijk de nodige vragen aan de betreffende minister, in dit geval Edith Schippers, maar die wandelt met een rugzak vol met medicijnen door Japan.

1.De eerste schok, die het NOS journaal ons vertelde was natuurlijk het feit dat Vincent van Gogh niet slechts zijn oorlelletje had afgesneden, maar zoals nu blijkt zijn hele oor. Zo’n bericht op het NOS radio journaal om 12.00 uur dat laat je niet koud. Angstig geworden net als veel mede Europeanen, die de tsunami van vluchtelingen nu toch wel met enige zorgen beginnen te bekijken, wachtten wij op een bericht van de Nationaal Coördinator Terrorisme Bestrijding, Dick Schoof, die ons net had voorbereid op de mogelijkheid van ISIS aanslagen, terwij hij dat slechts een paar maanden geleden volledig ontkende. Zou de ISIS aan het afsnijden van het oor van Vincent schuldig zijn en weet Schoof hier soms meer van ? Het zou zo maar kunnen, want de ISIS is nog al ‘afsnijdend’ gericht en  het zou gegaan kunnen zijn om een oefening.  Maar Schoof reageerde niet, want de ISIS is met de bouwvakvakantie  en u weet hoe dat gaat in die kringen, klokslag 12 uur laat je alles uit de hand vallen.

2.Maar misschien wel net zo erg, en ook daarover kon minister Schippers van ongezondheid ons niet verder over informeren, is het feit dat Sylvie Meis een ijsje heeft gegeten en toen buikpijn kreeg. De Telegraaf. Sylvie volgens eigen zeggen TV Host – Actress – Brand Ambassador moest naar haar hotelkamer en zaten wij even in spanning of Bert Koenders de toch al veel geplaagde minister van BuZa de Nederlandse ambassadeur in Frankrijk opdracht had te geven ter plekke de ernst van de situatie te inspecteren, zodat kon worden besloten of Silvie met het regeringstoestel naar ons land kon worden gerepatrieerd.

Lezers ons land verdient een aanslag een harde klap om de oren, een schop onder de kont, om de Nederlander er eens van te overtuigen dat terwijl er om ons heen in feite een soort ‘oorlog’ woedt, de MSM aangestuurd door Den Haag ons dit soort rotzooi voorschotelen en wij dat accepteren. Nee, u natuurlijk niet, ja de buurman of buurvrouw wel.

En als wij schrijven een aanslag, dan pleiten wij natuurlijk niet voor een waar doden en gewonden bij vallen. Nee , gewoon een harde klap, waardoor het hele Binnenhof zonder dat er slachtoffers vallen in een keer van de aardbodem is weggevaagd.

 

 


8 Reacties

 1. Robert-Panamá zei:

  Men weet hoe dom de gemiddelde NLer is. Daar wordt op ingespeeld.In Amerika hetzelfde beeld. Kijk maar op b.v. de startpagina van Youtube wat voor
  bagger er aangeprezen wordt om te bekijken. Brood en spelen

 2. Solo zei:

  Binnenhof weggevaagd: reacties voorspelbaar: “Wij zijn geschokt”. Maar ook cool: “Elk nadeel heb zijn voordeel, barakken moesten toch op de schop en zo hoeven we ze dus niet af te breken. Kassa!”

 3. beert470 zei:

  Met de buren bij mij valt al helemaal niet mee te praten over dit soort dingen, die leven in hun eigen veilige glazen stolp en denken dat jij tot een bepaalde sekte hoort met m’n gedachten.
  De enigte invasie die je kunt verwachten is die van Pokemon in je achtertuin, op de openbare wegen en vloggen op het spoor.
  Ik wacht al zo lang op een flinke mep voor Nederland zijn achterste, maar wanneer?

 4. sandokan zei:

  Het moge toch bekend zijn dat onkruid overal en altijd weer terug komt? Een verdelgingsmiddel wee]rkt misschien wel effectiever en verlost ons voor altijd van dikbetaalde en onbekwame fraudeurs en zakkenvullers. Het moest er even uit…..

 5. De Eend zei:

  Ja maar er is ook goed nieuws, Gordon zit weer in zijn vertrouwde Griekenland. Dat komt niet op het nieuws

 6. Ruud Steunassen zei:

  Die dikke van het Journaal (Bas en nog wat) maakt zich nooit dik. Dun is de mode. Dus kiest hij voor nieuws over Sylvie Meis.
  Stel dat Isis inderdaad Het Binnenhof opblaast en terloops ook nog de Nachtwacht in repen snijdt en van de Matthaus Passion een soort TNT blaasconcert maakt. Zou wel nieuws zijn, toch? Vincent mag blijven hangen, want daar heeft Isis wel wat mee, met zelfverminking.
  De kunstminnaars en veilingmeesters van GroenLinks en D’66 hebben dan even niets meer te beminnen. Dan heb ik lol. Je ziet ze twijfelen. Zouden mensenlevens dan toch meer waard zijn dan alle kunst van de wereld?
  Maar nee. Het dringt nog niet door. Zij zoeken vertwijfeld troost in de koran.

 7. fauth zei:

  nog even door bijten zo,n 8 mnd ,dan zijn wij van alle zakkenvullers af.
  En krijgen dan echt de vrijheid terug,tel de dagen gr

Comments are closed.