Vakantietip voor Jozias van Aartsen en Ahmed Aboutaleb; flink zijn

Uiteraard hebben beide bovengenoemde burgemeesters ons niet geïnformeerd over hun vakantiebestemming van dit jaar. het zou dus zou maar kunnen dat onze vakantietip ze te laat in hun villa in Marokko of op de camping in Frankrijk bereikt, maar wij willen toch een poging wagen.

Beste Jos en Achie, wij van GeenNieuws reizen nog al wat af en horen en lezen dan wat er zoal in vreemde landen die overigens helemaal niet zo ver van jullie veilige bastions in den Haag en Rotterdam liggen, gebeurt. Zijn jullie nog aan het uitrusten van de zware taken die op jullie schouders rusten, zit je nog na te denken over de sombere visioen weer naar huis te moeten en daar de rol van  respectievelijk  gedoger van alles wat in een ordentelijke stad niet mag maar wel gebeurt en de sterke man van Rotterdam te spelen, dan hebben wij hier een tip:

Achie, stap niet in de overbeladen Mercedes of BMW met matrassen en andere huisraad op het dak gebonden om terug te rijden naar Nederland, maar ontmoet Jos in München. Jos, voor jou een peuleschil, de vouwcaravan achter de Dacia Duster en je bent in een paar uur ook in die Beierse hoofdstad waar de multi culti  rijkdom je met vlagen tegemoetkomt.  Dan laten jullie beide de families even achter, ga b.v. leuk even shoppen in het Olympia winkelcentrum, dat dankzij de Nationale Garde die Angela Merkel in wil stellen weer absoluut veilig is, waarbij Achie let wel dat je dochters niet met die bengels van Jozias in aanraking komen, want zoals wij in de media lazen, geen niet moslim jongens bij mijn dochters. De islam moet rein blijven.

Dan stappen jullie samen in een auto, tuffen even door naar Wiener Neustadt en hebben wij een afspraak voor jullie geregeld met loco  burgemeester Schnedlitz aldaar, die zoals jullie in de bijgaande verklaring op zijn website kunnen lezen, alle Turkse vlaggen die Turken voor hun huizen hadden opgehangen hebben laten verwijderen !

Schnedlitz reicht es: “Dieses Gedankengut hat bei uns nichts verloren – Werbung dafür ist nicht tragbar!“
 
Nachdem auch in Wiener Neustadt mehrere Erdogan Sympathisanten türkische Flaggen aus dem Fenster oder vom Balkon gehängt haben, reicht es dem freiheitlichen Wohnstadtrat Bürgermeister-Stv Michael Schnedlitz:“ Ich habe die Verwaltung beauftragt mit den Mietern in Kontakt zu treten, damit diese umgehend die türkischen Flaggen abnehmen. Der Großteil der Flaggen wurde entfernt. Andere reden – wir handeln.“
 
Seit Mittwoch ist die „Service und Technik“ dabei, mit den Bewohnern in Kontakt zu treten um Flaggen abmontieren zu lassen. Schnedlitz begründet den Schritt so: „Die Flaggen stehen nicht im Einklang mit der Hausordnung. Auch viele Genossenschaften ziehen mit. Wir werden auch hier weiter ansetzen.“
 
Speziell für die Bewohner in den Gemeindebauten hat der freiheitliche Wohnstadtrat eine klare Botschaft. “Wer bei uns in einer Gemeindewohnung wohnen will, der hat unsere Regeln und unsere Werte zu akzeptieren. Wer Erdogan unterstützen will, kann gerne ausziehen. Wir haben ohnehin genug Personen auf der Warteliste, die eine Wohnung benötigen. Die Entwicklung rund um die Türkei und die Unterstützung der Entwicklung in Wiener Neustadt lehne ich kategorisch ab!“ so Schnedlitz abschließend

Wat, geen goed idee ?  Verstoten tegen de vrijheid van meningsuiting ? Kom op, mannen , jullie weten toch beter. Vlaggen doe je slechts op de dagen dat de overheid dat ook doet, met vooruit een uitzondering als een van je kids is geslaagd voor een examen, maar dan is het mooi geweest.

Kijk, dan zijn jullie pas burgemeesters naar ons hart, maar dat laatste zal jullie wel zo een zorg zijn, want echt politiek correct is deze oplossing om die Turken gewoon even te wijzen op hun plaats in onze maatschappij natuurlijk in jullie ogen niet.

En daar gaat  het jullie  uiteindelijk om.


7 Reacties

 1. Flo zei:

  kap eens met dat duits copy pasten of zet er een vertaling onder.. alsjeblieft.. ik kan bier en eten bestellen in het duits.. en tegen het barmeisje zeggen dat ze knap is.. 🙂 thats it.,.

  en er staat alleen een boete op als je (in NL) de vlag buiten hangt op dagen dat er geen officieel verlof voor is.. maar dat geld alleen voor onze vlag..
  heb even gezocht maar verder zijn er geen restricties..

  beetje zoals de bomberjasjes vroeger waar geen nederlands vlaggetje op mocht op je schouder..

  TOEN was het al aan de gang..

  en die 2 kanslozen gaan er niks aan veranderen,, alleen maar verergeren.

  ME afsturen op nederlandse betogers in geldermalsen no problem,.,

  moslim rellen in denhaag (cq platbranden) .. no problem,.

  dat zegt al genoeg..

 2. telelezer zei:

  He Flo, gewoon ff door de “Google Translate” halen.Je krijgt dan een weliswaar wrakke en gammele, maar wel begrijpelijke vertaling

 3. Marcus02 zei:

  Flo, ik zou eens een ander snufje gebruiken en kijken wat het wordt, ik sluit mij aan bij Telelezer ofschoon dat natuurlijk enige moeite vereist.

  Verder raadpleeg de site van je vrienden van de Belastingdienst, goud voor beleggingsdoeleinden is vrij van BTW, anders in België kopen en tenslotte :

  Het bezigen van andermans vlag verdient geen aanbeveling. Officieel ingestelde vlaggen, door welke autoriteit ook, bezitten dezelfde status als de vlag die in Nederland gevoerd wordt. Dat wil zeggen dat als u meer dan één vlag gezamenlijk wilt voeren, deze van eenzelfde stof vervaardigd moet zijn, van eenzelfde formaat, en aan een vlaggenmast van eenzelfde lengte gehesen of uitgestoken te zijn.
  Daar komt nog bij dat het uitsteken of hijsen van vlaggen van mede-leden van de Verenigde Naties op grond van een der internationaal aanvaarde bepalingen verboden is. Zowel de Verenigde Staten als Zwitserland (geen VN-lid) staan erom bekend, dat zij rigoureus het misbruik van hun vlaggen, waar ook, tegengaan.
  De Nederlandse wetgeving voorziet hier amper in, maar er bestaan verscheidene plaatselijke politieverordeningen, waarbij het gebruik van andere vlaggen dan gemeentelijke, provinciale, Nederlandse (en eventueel Oranje- en pauselijke) vlaggen verboden is.

  In Engels sprekende landen zeggen ze ‘engage brains before putting fingers in action “, even Googlen 🙂

 4. Theo Hofman zei:

  Het bestaan en aangroei van salafisme binnen de gemeente Den Haag keurt Jozias goed, hij vindt het behoren tot de democratie in dit land en zeker binnen zijn stadsgrenzen.

  Dat er binnen het salafisme geen plaats is voor enige vorm van democratie is deze burgemeester niet aan het verstand is te brengen en dat zelfs, ondanks de mening van de AIVD.

  Nu is er binnen de gedachtengang en het handelen van jozias zo en zo geen ruimte voor democratie, dus het verband tussen salafisme en zijn democratie is gauw gevonden!

  Wij in Den Haag weten onze plaats wel.
  Autochtonen demonstreren met vergunning op het Malieveld en één stap van het gras af en je krijgt een klpa in je nek.
  Allochtonen demonstreren zonder vergunning wanneer ze willen en als voorbeeld, het ene moment staan voor twee rij dik opgestelde politie en het andere moment staan ze in de hal van de tweede kamer, zonder dat er één klap valt!

  Dus Turken en Marokkanen weten heel goed hun plaats in Den Haag!

 5. Ruud Steunassen zei:

  Ik heb ook nog een tip voor de heren Van Aartsen en Aboutaleb.
  Vergeet niet het licht uit te doen.
  Anders doet Wilders het en dat gunnen we hem toch niet?
  Hebt u de grasmaaier ook veilig opgeborgen?

 6. Ron Blauw zei:

  Beter is, beiden hoeven helemaal niet meer terug te komen. Ontslagen. Gemeenteraad kotst ze uit. Ze mogen permanent op vakantie, naar Erdoganistan, als het niet anders kan – desnoods op kosten van de zich scheel betalende belastingbetalers.
  v. Aartsen is eigenlijk nooit ergens competent in gebleken. Als min. LNV was die zak een ramp, als min BuZa tenenkrommend incompetent, de Haagse Politie staat berucht om zijn buitensporig gewelddadig optreden.

  Ik doe het graag voor de helft van wat die gasten binnenharken. En beter. Alle moskeeën die vanuit het buitenland of door verdachte subversieve elementen worden gefinancierd moeten in mijn stad dicht, desnoods afgebroken. De racistisch gevlag – uiteraard verboden, en de vlaggeraars vervolgen; als zij de voorkeur geven aan terugkeer naar hun Turktopia – ook prima. Die vrijheid krijgen ze, ik ben de verkeerdste niet.

  Dit wil ik die ‘k*t’Erdoganisten nog onder hun neus wrijven:
  denk eerst verschrikkelijk goed na, voor welke cultfiguur je geestdriftig gaat staan vlaggen! Erdogan en Hitler hebben meer overeenkomsten dan via een coup aan de macht gekomen:

  Noot redactie : ingekort wegens off topic

Comments are closed.