2 oktober a.s. ; referendum over toelaten van vluchtelingen in Hongarije+video

Wij zijn toegegeven wat aan de vroege kant, maar mocht u nog Hongaar willen worden  🙂 om aan het voor 2 oktober a.s. door de regering !!! georganiseerde referendum mee te willen doen, om te zien wat in andere landen ( Brexit ) een referendum betekent en hoe een regering zich daar aan houdt, is het een poging waard. Anders voor het resultaat gewoon even GeenNieuws lezen op 3 oktober.

De vraag die de Hongaarse regering haar landgenoten op 2 oktober voor wil leggen is zeer eenvoudig :

Wilt u dat het Hongaarse parlement mag bepalen of Hongarije zich moet houden aan het ons door de EU opgelegde quota binnen te laten ‘vluchtelingen ‘  Antwoord uitsluitend met Ja of Nee

Kijk zo kan het ook en zeker gelet het feit dat Brussel van mening is en dit aan Hongarije heeft getracht op te leggen, dat het land 1.300 vluchtelingen op moet nemen, het quota voor ons land is ruim 7.000 , is het van de Hongaarse regering zeer genereus om hierover de burger te laten beslissen.

Overigens wij moeten hieraan toevoegen dat de uitvoering van de Brusselse plannen, zoals meestal bij ideeën van de EU het geval is, deze al bij voorbaat mislukten. Slechts een paar landen zoals Duitsland , Zweden en uiteraard ons land hielden zich aan de regels, maar bleef het bij een paar honderd toegelaten en vanuit Italië overgevlogen economische gelukszoekers. Nee dan kunnen ze zich in Brussel beter bezighouden met komkommers, stofzuigers en Jonny Walker.

Overigens zijn er zoals u ook in reacties heeft kunnen lezen dit jaar al weer ruim 40.000 cultuur verrijkers binnengelaten en de kans dat er in ons land een referendum over een dergelijk onderwerp komt is even waarschijnlijk als dat Prutte bij zijn hopenlijke afscheid in 2017 u persoonlijk nog allen even 20 biljetjes van 50 euro in de zak komt stoppen of zich laat horen over het Oekraine referendum!

Hier een video van uw toekomstige DANKBARE medebewoners!

 


4 Reacties

  1. watergeus zei:

    hongaren ,tsechen en polen moeten zelf keihard werken om een redelijk bestaan te hebben en die laten niet ongestraft het kaas van hun brood vreten door een stel asiel eisers want dan word het knokken dat kan ik je verzekeren dus word er totaal tegen opgelegde quota gestemd, de ongekozene zgn eu regenten heeft geen notie van de mentaliteit van de burgers van deze landen die zijn nu eenmaal niet zo slap als de bevolking van nederland en duitsland en zweden die alles als een zombie pikken van hun volksverlakkers en als daar toch asiel eisers komen zijn ze snel weer weg want daar kennen ze geen COA en een bijstand regeling.

  2. Ad zei:

    Op grond van diverse verdragen. Waaronder die van Geneve. Hebben alle landen de verplichting (zelf ondertekent) om mensen uit oorlogsgebieden op te vangen en hun asielaanvraag in behandeling te nemen. Ook Hongarije heeft dit verdrag ondertekend.

Comments are closed.