Breaking News : Regering van Angela Merkel wil dat Duitsers voor 10 dagen noodvoorraden aanleggen

Wij hadden gedacht u deze zondag te laten genieten van het vanochtend geplaatste artikel Les precieuses ridicules – ze zijn terug. En hoe !, en toen gebeurde er dit :

In de zondagsuitgave van  Frankurter Allgemeine Zeitung verscheen vanochtend het bericht, waarvan je denkt dit kan niet waar zijn. Echter het is geen fictie maar keiharde waarheid. De Duitse regering onder leiding van Angela Merkel, waarbij wij eerder zouden willen voorstellen het woord ‘leiding ‘te wijzigen in ‘lijding ‘ zal a.s. woensdag over een nu nog 69 pagina tellend concept  civiele verdediging beslissen, waarin staat :

De Duitse bevolking wordt aangeraden voor een periode van 10 dagen een voedsel en drinkwater voorraad aan te leggen voor het geval dat de overheid niet meer in staat is, de toevoer van voedsel, water enz. te garanderen !

Dit is voor het eerst sinds   de koude oorlog, dat de bevolking hiertoe wordt opgeroepen !

Voor het hele bericht klik hier.


28 Reacties

 1. watergeus zei:

  ik denk dat men nu pas in de regering van Duitsland bang geworden is voor stevige aanslagen en volksopstanden die het land volledig plat kunnen leggen maar het zijn dezelfde mensen in de regering die dit gecreeerd hebben door het paard van TROYE binnen te halen die dat nu aanbevelen .waar de burger die zijn ogen open had hun allang voor gewaarschuwd had waar nu pas de frankfuter algemeine mee naar buiten komt kon je in de onafhankelijke artikelen zoals geen nieuws die brengt en nog andere sites al een jaar geleden dit aan zien komen daarom was ik al voorbereid daar heb ik de regering merkel en rutte niet voor nodig maar ik houd hun wel verantwoordelijk voor de chaos die ze door hun beleid samen met de eu regenten hebben laten ontstaan dus merkel is ten onder gegaan met dat wier schaffen das en sleept miljoenen burgers door haar beleid mee de afgrond in

 2. jw zei:

  lees eens wat NOSTRUDAMES jaren geleden heeft geschreven dan had u dit zien aankomen maar op dat moment was u druk met u zelf en nadenken was gewoon niet aanwezig .nu kunt u ook nagaan waarom er niks is gedaan met het referendum maar u had een paar dagen vrij en naar mij komt de zonvloed dus slaap lekker verder.

 3. joepiedepoepie zei:

  Voor 10 dagen?

  Het beste wat je zou kunnen doen is in mijn beleving een cursus overleven op de noordpool volgen bij de eskimo’s, leren een iglo te bouwen en daarna subiet verhuizen naar een van de meest afgelegen delen van de noordpool.

 4. Arie Kanarie zei:

  Tja en hoe zit het met de zelfverdediging dan, als men standaard levensbehoeften niet meer garandeert hoe zit het dan met de veiligheid ??? Ik zie het niet gebeuren dat ik een moslimextremist met een blik bruine bonen op andere gedachten krijg namelijk,…….. Waar is het recht op het hebben van wapens dan?? Laat ik hierbij heel duidelijk zijn dat de monopolie tot geweld bij de overheid ligt, maar in de tussentijd dat er iets speelt en je wordt daadwerkelijk betrokken in een geweldssituatie (en die kan heel snel ontstaan tegenwoordig) hoef je 112 niet te bellen,… die vinden het namelijk met de grootst mogelijk aan aanneembare waarheid geen prioriteit als je met de dood bedreigt wordt. Zo ver zijn we al gezonken,… te ver.

 5. Monique Rakhorst zei:

  Denk dat bonen ons niet gaan redden iets aanschaffen om onszelf te verdedigen wel maar een beetje extra eten en drinken in huis is geen slecht plan!!

 6. Jules van Rooyen zei:

  Beste mensen, laat U niet opjutten ; angstaanjagende nieuwsberichten om de angstpsychose aan te wakkeren onder de Duitse bevolking. Kijk naar de veronderstelde gegevens. Grote voorraad wapens ontvreemd uit Amerikaanse kazernes in Duitsland. Ik weet er wat meer van af. Voor dieven nagenoeg onmogelijk in een VS basis. Dat zijn geen NL politie bureaus. Enkel mogelijk door de lokale commandant op aanwijzing van de geheime diensten. Mocht dit zo zijn, dan valt het masker af van de Merkel regering bestaande uit voornamelijk ex-communisten en zoals Merkel zelf, waarschijnlijk nu ook lid van de vrijmetselaars sekte. Maar of zij nu al openlijk oorlog gaat voeren tegen de eigen bevolking, in een verkiezingsjaar, lijkt mij niet waarschijnlijk.

 7. Robert-Panamá zei:

  JW. Nostradamus voorspelde dat er weer problemen met de Moslims zouden komen en dat ze uiteindelijk in Duitsland verslagen worden. Dat heb ik al heel lang geleden gelezen. Geen probleem hier in Boquete met voedsel. Mijn overbuurman is groothandelaar in groenten. Fruit groeit aan de bomen.
  In ons wijkje hebben we eigen bronwater. Geen verwarming of A/C nodig. Bijna iedereen heeft bij ons dichtbij kippen. Dan nog een extra probleem o.a. in Nederland met de golfstroom zwarten uit Afrika. Inbraken, berovingen, moord en doodslag.

 8. Gerda Berend zei:

  Heeft daar allemaal niets mee te maken,laat je niet in met negatieve berichtgeving ,kijk eens op de Side wakkeremensen,daar lees je wat er aan de hand is.Positiviteit gaat boven negativiteit uit ,licht is sterker dan het donker

 9. Solo zei:

  Het zondagse ‘Leitmotiv’ van GeenNieuws gaat heus niet verloren door dit bericht, want ook onze angst is ‘ridicuul’.

 10. Solo zei:

  Vroeger noemden ze zoiets een maatregel of advies in het kader van de ‘burgerbescherming’. Dat het uitgerekend nu pontificaal door het opperhoofd van de kansel wordt verkondigd heeft waarschijnlijk een bijkomende reden.

  Oorlogsdreiging, aanstaande financiële crash, politiestaat of zomaar een hamster-oppeppertje voor de economie?
  Bovendien moet er ‘Für alle Fälle’ een veilig verblijf voor de regering komen (soort ‘Führerbunker’?)

  ‘Quatsch, pure bangmakerij’, zeggen sommige Duitse kranten, waarmee de regering Merkel het volk niet wil voorbereiden, maar wil afleiden van de quintessence: haar eigen falen, in alle opzichten..

 11. Theo Hofman zei:

  @Gerda Berends

  Vroeger gingen er mensen fanatiek langs de deuren om Godswoord te verspreiden, tegenwoordig zie ik ze meer slenteren door de wijk en maar wat leuteren met elkaar voordat ze aanbellen.
  Vroeger wisten ze dan ook dat als ze aanbelden, dat er een blank persoon de deur open deed.
  Tegenwoordig en zeker in de stad is dat niet meer het geval en hebben ze lijstje met de huisnummers, waar ze wel en waar ze ZEKER niet kunnen aanbellen.

  Maar Gerda Berends doet het (ook) vanachter haar toetsenbord en wijst ons op zo’n Gods-site.
  Ik ben daar even gaan kijken en het artikel wat net is geplaatst, ik zou zeggen Gerda, vertaal dat in het Arabisch en verspreidt dat onder de “bootvluchtelingen” !
  Het gaat over, wees een vrij man , zonder aan oude gedachten vastgeroest te zitten.
  Nou, als er één groep is die aan eeuwen oude gedachten vastgeroest is blijven zitten, dan zijn het wel deze figuren en hun nog te verwachten nareizende Pinquins!
  Dezelfde “vluchtelingen” die jullie geloofsgenoten overboord hebben geflikkerd en voor dat tuig hebben jullie zondags in jullie kerken en thuis zitten bidden voor een behouden vaart, voor wie onderweg was en /of een beter leven alhier in het westen, gefinancierd op de eenzelfde wijze als het Bijbelse verhaal van de twee broden en de zeven vissen, nl. het kan niet OP!

  Nu is de onvermijdelijke Wir schaffen das nicht mehr toestand in Duitsland (dus ook hier) op handen is, o.a. die Deutsche Bank staat nu op springen met zijn bijna 1300 miljard aan uitstaande derivaten en u reageerde met, ga naar die site en bekijk het positief en je ziet het licht!

  Maar kunt u dit artikel van GeenNieuws ook plaatsen op die site van u plaatsen, om uw geloofsgenoten MISSCHIEN iets van de echte wereld te laten weten.
  En geloof mij, als het moment daar is, zijn er voor u en uw geloofsgenoten echt geen twee broden en zeven vissen beschikbaar en uw broeders en zusters laten elkaar gewoon barsten!

  Zo gaat, gewoon op zijn Hollands!

 12. Gradus zei:

  Tja…. Als álles brandt, brandt stront ook! Ik vrees dat er geen houden meer aan zal zijn.
  Dan maar naar de Noordpool. Daar wonen overigens óók veel Duitsers met hoge laarzen aan hun poten. (SS-kimo’s)

  Ik hoop dat de “Gutmenschen” van onze regering er aan zullen denken dat onze ongebreidelde instroom van “Culturele Aanwinst” uiteraard voorrang krijgen in de diverse supermarkten absoluut politiek-correcte voorrang krijgen bij het inslaan van geitenballen, zorgvuldig gereinigde geitendarmen (u kent de seksuele voorkeur van de aanhangers van Erdogan) en kamelenbulten.

  Geachte redactie: het staat u volkomen vrij op dit volkomen intolerante commentaar te plaatsen of niet.
  Ik moest het even kwijt!
  ( Wát er ook gebeurt; je kunt er maar beter meteen om lachen, want nadien doe je het tóch.)

 13. Henk zei:

  Beste Theo Hofman,

  Een meesterlijke reactie, recht voor de hufterige Christenknar van die O ZO GELOVIGE Gerda Berend!

  Dit soort mensen zijn in mijn ogen dezelfde waanzinnigen als die zandhappers uit het zuiden en misgun dit soort geloofswaanzinnigen minimaal het licht in hun ogen.

  Voor dit soort mensen heb ik grote minachting en neem van mij aan; IK SPREEK UIT ERVARING!

 14. Henk zei:

  Beste Geen Nieuws.

  Om welke, voor mij onverklaarbare redenen, is mijn reactie op de reactie van de voor mij zeer gerespecteerde bovenstaande Theo Hofman verwijderd.

  Het betreft hier een reactie van Theo Hofman op de voor mij zotte gedachten en leefwijze van de Christen TROELA Gerda Berend zei. (Geen Nieuws 21 augustus 2016 at 22:17)

  Gelieve uw antwoord openlijk te plaatsen op uw site!

  Noot redactie : modereren kan soms een uur duren uw reactie is geplaatst

 15. Henk zei:

  Geachte Geen Nieuws,

  Mijn oprechte excuses voor mijn veel te snelle uitlating betreffende verwijdering van mijn reactie.

  Veel succes toegewenst met uw site!

  Noot redactie : graag gedaan en bedankt voor uw compliment

 16. Robert-Panamá zei:

  God heeft de wereld in 6 dagen geschapen. De 7e dag is hij gaan rusten. De mens naar zijn evenbeeld geschapen? Hij is dus blijven rusten en een puinhoop achtergelaten van vechtende, moordende en rovende mensen massa’s.Maar dat is de schuld van de Duivel (Satan). God de almachtige is er dus niet in geslaagd de Duivel zijn nek om te draaien. Allah, God, Jehovah, Griekse Goden, Romeinse Goden? In vele gevallen is religion een big business, die het paradijs belooft na de dood. Beter nog het paradijs verkoopt tegen beetling, zoals aflutter verkopen om je zonden kwijt te schelden. IF ONE COULD REASON WIT RELIGIOUS PEOPLE THERE WOULD BE NO RELiGION.

 17. Amsterdammertje zei:

  Gerda, het is door uw soort mensen met een totaal onvermogen om de harde en soms nare realiteit onder ogen te zien, dat de wereld en in het bijzonder Nederland dat wij gezamenlijk hebben opgebouwd vernietigd wordt.
  U doet mij denken aan de ‘gebroken geweertje ‘domoren, maar goed zij konden nog naar de binnentrekkende Duitsers zwaaien. Het zal mij benieuwen of u dat ook doet naar de 150.000 Afrikaanse asieleisers die staan te trappelen om bij u te komen logeren. Ik hoop dat dat laatste gebeurt en daarna Gerda spreken wij elkaar weer.
  Ga achter het aanrecht staan !

 18. Gradus zei:

  Toen God op de zesde dag de mens had geschapen en zag dat dit hem niet zo heel goed gelukt was, barstte de duivel in lachen uit!
  Ergo: óók het lachen is dus een uitvinding van de duivel. 🙂

 19. zei:

  ‘Gerda’ krijgt hier flink van onder uit de zak vanwege haar reactie over positief en negatie, over licht en duisternis. Ten onrechte.

  Ik ben zelf allergisch voor mensen die bij zowat elke gebeurtenis (als een soort bovennatuurlijke verklaring) een toepasselijk geacht stukje tekst uit de Bijbel opdreunen. Maar hier gaat het om een literair hoogstandje uit het ‘Laatste Evangelie van Johannes’, door veel gelovigen beschouwd als kernwaarheid van hun geloof in de Allerhoogste. Terzake:

  “En het Licht schijnt in de duisternis, en de duisternis heeft het niet begrepen.”

  Een klein kaarsvlammetje verdrijft de duisternis, ook in letterlijke zin, iedereen weet dat. In overdrachtelijke zin staat het vooral voor de ‘hoop’ op de Belofte van Jezus Christus dat hij die in Hem geloven zal verlossen uit dit duistere tranendal.

  Categesche lijkt hier misplaatst, maar is dat niet, als we werkelijk menen wat hier zo vaak wordt geroepen in de richting van andere, ‘achterlijk’ genoemde godsdiensten en culturen: ‘ónze normen en waarden berusten op onze christelijke cultuur’.

  @Robert-Panamá: ‘geloof’ en ‘religie’ zijn niet identiek. Ongelovigen denken vaak hun gelijk te halen uit de vraag: “Waar is nu jullie God? Waarom laat hij dat toe?” Ook voor hen zal het duidelijk zijn: wij leven niet in Gods wereld, maar in de wereld van de antichrist. Gelovigen (behorend tot een menselijke religie of niet) hebben, zoals hierboven verteld, niet alleen de hoop, maar de zekerheid, dat Hij ons zal verlossen en binnenvoeren in zijn Rijk. Zij weten ook dat het einde van de antichrist niet lang meer op zich zal laten wachten. De tekenen waren nog nooit zo duidelijk.

 20. onlyyou zei:

  Laat de ark van Merkel aanrukken, kunnen de migranten de vluchtelingen ontvangen, en zijn we veilig?

 21. yvonne zei:

  Dat er iets aan de hand is , is duidelijk.
  Duitsland doet niet voor niets die oproep aan het volk.

  En je kan je kop wel in het zand steken en positief kijken en denken?
  Maar dan zie je de realiteit niet meer.

  op een andere website werd ik ook al overvallen door een persoontje die vind dat ik het mezelf zo moeilijk maak en positief moet blijven?

  Ik leef in de realiteit en probeer zoveel mogelijk uit te zoeken.

  Het is heel vreemd dat er net allemaal wapens zijn gestolen uit een militaire
  opslag onder het oog van mariniers en seals?
  Ineens werkt er niks meer?

  De deutche bank staat op klappen.

  De russen verslaan ISIS of nu wel DEASCH genoemd , Amerika komt weer een poppetje naar buiten om te roepen dat er russen gedood moeten worden in syrie als straf (staat ook in de deutsche nachrichten)

  De anti EU vlek wordt steeds groter en er is net een minitop geweest met merkel -renzi en hollande Premier of president wil ik deze lui niet noemen.
  Roepen nu weer voor meer meer meer EU.

  Turkije die weer handelt met de russen na de vermeende coup.

  De beurzen die aan jogo doen op en af , bijna crasch maar die wordt kunstmatig in stand gehouden.
  De derivaten en swaps van goldman sachs zijn al geknapt . daardoor ontslaat men nu weer honderden mensen in de ABN en AMRO bank.
  Anders hebben deze misdadigers geen winst genoeg.

  Met alles wat ik net heb opgenoemd en in de krant heeft gestaan , kom ik
  snel tot een paar opties.

  1 Of er wordt een hele grote valse vlag neergezet in duitsland met wapens natuurlijk die net zijn verdwenen.

  2 De beurs klapt volledig in.

  3 De duitse bank gaat onderuit

  4 Ze beginnen nu met aanvallen op rusland en verwachten dat de russen terug slaan.

  Dit is mijn visie wat ik er van denk.

  Buitenlandse websites hebben het ook over de oproep van merkel aan de bevolking om in te slaan.
  Ook die reacties eronder liegen niet.

 22. Solo zei:

  @yvonne: goed bezig! Niets gebeurt tegenwoordig ‘zomaar’. Alles hangt met elkaar samen, er staan binnenkort nog echte klappers op het programma, reken maar. Het barst van de symptomen van een voortwoekerende, ongeneeslijke ziekte.

  Target is natuurlijk financieel-econimisch. Iedereen kan er wel een stuk of wat aanwijzen. Maar dat het systeem nu echt op zijn laatste benen loopt blijkt wel het meest uit het feit dat dat lenen profijtelijker is dan uitlenen of in bewaring geven (sparen). Al ruim éénderde van van de obligatiemarkt staat wat dat betreft onder water. D.w.z. dat beleggers met de zekerheid van verlies krediet geven aan overheden, banken, bedrijven. Soms zelfs al aan particulieren. En dat moet worden betaald voor deposito. Dit tast de kern van het klassieke kapitalistische basis(handels- en verdien-)model aan. Het kapitaal vlucht – voor zover mogelijk – naar ? meer riskante vormen van beleggen, maar echt ‘consolideren’ of veiligstellen van bezit is er niet meer bij.

  Natuurlijk eindigt het oerverloze geëxperimenteer met de geldpolitiek in een enorme crash, dat staat al lang vast. Omdat er gewoon niet voldoende liqiditeit (= echt geld in kas) is tegenover de nog steeds groeiende schulden en verplichtingen. De verhoudingen groeien nog meer scheef door een stagnerende wereldeconomie.

  Alles lijkt hier pais en vree, maar plots – zomaar in een zonnig weekend – zitten de geldautomaten op slot ten teken dat D-day is aangebroken. Óp naar een nieuw systeem. Zou dat deze keer eens zonder een wereldoorlog mogelijk zijn? Ik waag het te betwijfelen.

 23. Aquila zei:

  Proficiat vanwege het feit dat jullie nieuws plaatsen dat door de mainstream media in Nederland en België totaal genegeerd wordt. Als de Frankfurter Allgemeine stront aan de ventilator verkondigt dan is het uitermate raar dat stoepkranten als Het LaaGste Nieuws en zusters dit niet spuien. Dus kan er wel eens echt dikke stront aan de knikker zijn in deze hete nazomer van 2016. De schaduwspelen aan de Turks-Syrische grens kunnen als een zandstorm zo snel overwaaien tot een Europees conflict indien een Turkse tank ook maar één Russische missile vreet want dan komt NATO Article 5 tot werking… Een week of zo later valt ons haar uit.

Comments are closed.