Duitsland verwacht 2016 een half miljoen nieuwkomers, minister BiZa Beieren wil ze terugsturen ( video)

Als alles ‘goed ‘gaat, waarbij het woord ‘goed ‘ in deze context een vreemde betekenis heeft, rekent de Duitse regering dit jaar met een toestroom van een half miljoen asielparasieten, die omdat zij zoals wij eerder berichtten, gasten van Merkel zijn, nooit in het arbeidsproces zullen worden geïntegreerd.  En wat als het niet goed gaat ?

Dat betekent als de onder leiding van Merkel met dictator Erdogan  en mede door George Soros geïnspireerde deal uiteen driegt te vallen ? Dan zullen de gevolgen dramatisch zijn en waren de ruim 1 miljoen handophouders die Duitsland in 2015 bereikten slechts een schijntje van wat onze Nachbarn nog te wachten staat.

In het afgelopen weekend kregen de Duitse MSM de opdracht de getallen van te verwachten asieleisers wat te cometiseren, het zouden er slechts 300.000 zijn, zoals de directeur van de Duitse IND, de BAMF bereidwillig meedeelde en daaraan toevoegde dat zijn organisatie dit aantal wel aan zou kunnen ! Maar de meer kritisch ingestelde media twijfelen aan de door Berlijn bekend gemaakte cijfers en met wat rekenwerk en vergelijken gaat Duitsland naar de half miljoen nieuwe bewoners toe.

En, maakt u zich geen illusies dat ons land gespaard blijft. Telkens weer laten vergelijking van cijfers zien, dat Nederland ongeveer 10% nieuwkomers op gaat vangen van wat er aan de andere zijde van de grens gebeurt, tenzij er harde maatregelen genomen worden, hetgeen een utopie is. Rekent u dus gerust op 50 à 60.000 cultuur verrijkers dit jaar.

De zusterpartij van Merkel’s CDU, de CSU uit Beieren maakt zich reeds lang zorgen, daar het land grenst aan o.a. Oostenrijk , vanwaar met name de sub Sahara professoren en ingenieurs via Italië trachten Duitsland te bereiken. De minister van BiZa Marcus Söder heeft nu openlijk gepleit om niet slechts een paar duizend maar honderdduizenden asieleisers terug naar hun woonlanden te sturen, daar zoals hij zegt, de Duitsers geen multicultureel land willen worden.  In hoe verre hier ook sprake is van de bekende verkiezingsrethoriek laten wij in het midden.

Kijk en luister zelf even naar de TV impressie van N24 door hier te klikken .


6 Reacties

 1. Theo Hofman zei:

  Het is asociaal van het westen om al die hoog opgeleiden hier voor het eigen gewin in het asiel te verlenen, terwijl alle laagopgeleiden daar achterblijven.

  Zo kunnen die arme landen nooit een TOP economie opbouwen!

  Ik zeg het hele zooitje ten behoeve van de opbouw terugsturen, vanuit welke uithoek ze ook women
  Welke helpende hand het er niet mee eens is?
  Ga op staatskosten met ze mee en om die mensen lekker te helpen op hun eigen, o zo geliefde geboortegrond.

  Ja geliefd, als ze eenmaal een verblijfsvergunning in bezit hebben verkregen!

 2. LV zei:

  Bij de symptomen ontstaan alleen eindeloze herhalingen.
  Zoek de oorzaken op en probeer daar wat aan te doen!

Comments are closed.