Ramp bedreigt Nederland

En, ofschoon de MSM hier slechts zijdelings over schreven en het waarheidsgehalte dus altijd twijfelachtig is, gingen wij op pad en blijkt het inderdaad waar te zijn. Zoals de Amerikanen gewaarschuwd werden voor de komst van de tornado Katrina, willen wij u bij deze waarschuwen voor een naderende ramp, die een tornado bij verre overtreft

Liliane Ploumen kennelijk rekening houdend met het feit dat zij niet meer als Minister van Onheilszaken terug zal keren in een komend kabinet, de vraag die in feite al beantwoord is, omdat wij ook de PvdA niet meer terug zullen zien, heeft aangekondigd dat zij namens de partij in de Tweede Kamer wil plaats nemen om daar met een roos in de hand, de belangen van de vertrapten der aarde te vertegenwoordigen.  Zie hier haar bericht op Facebook en als u hier klikt ziet u gelijk wat reacties van oude rode dromers die nog steeds in het onmogelijke geloven.

PloemVeel jonge mensen opzoeken, Liliane dit is Nederland, waar je niet zoals in je favoriete landen in donker Afrika met wat  door ons betaalde spiegeltjes en kralen mensen kunt paaien.

Van jonge mensen horen wat zij vinden van de toekomst van Nederland ? Wij zijn niet zo jong meer, maar zouden de jongeren willen adviseren, kijk uit voor Liliane, want dat mens is nog nooit in een eerste leugen gestikt, zelfs niet in een meervoud daarvan, ze is een soort klein natuurwonder net als alle andere politici.

En tenslotte een advies voor Ploumen zelf en wij citeren Pim, ‘ mens ga achter het aanrecht staan, daar hoor je thuis’ in de hoop dat de PvdA zich niet meer in een kabinet zal  vertonen.

Een zaak moeten wij Ploumen echter nageven, het mens is realistischer in haar opvattingen over een verdere loopbaan in de politiek dan veilingmeester Pechtold, die heeft aangekondigd dat indien hij geen ministerspost krijgt in een komend kabinet, hij de politiek zal verlaten. Op zichzelf een zegen voor het land, maar los van de verkiezingsretoriek weinig realistisch, want de kans dat D66, de geen vlees geen vis partij mee mag gaan regeren is niet waarschijnlijk.


13 Reacties

 1. watergeus zei:

  Als ik Ploumen zou tegenkomen in verkiezingstijd dan hoeft ze aan mij niets te vragen ,maar ikzelf heb een vraag aan haar wat het mij als belasting betaler gekost heeft die vier jaar dat zij minister van onheilszaken buitenland was ,en van de rest van de tweede kamer zoals de vvd ,cda ,d66 gl, en de christelijke partijen dus de kunduz kliek weet ik wat die mij gekost hebben dat was een AOW gat van zeven maanden ,huurverhogingen en zorgverhogingen en uniformering loonbegrip die niet gecompenseerd werd en al die koopkracht dalingen vind ik ook niet terug in de koopkracht plaatjes van het CBS die verdoezelen ook alles dus ik word liever niet meer aangesproken door jullie leugenachtige politicie in verkiezingstijd die toch altijd hun eigen agenda uitvoeren en later alleen maar SORRY zeggen voor het vier jaar bedonderen en uitkleden van ons burgers.

 2. Theo Hofman zei:

  Redactie, als jullie het slechts houden bij “ga achter het aanrecht staan, daar hoor je thuis” , beschikt dit mens over te weinig huishoudelijke kennis om te beseffen wat er van haar verwacht wordt!

  Straks ziet ze zich al staan in zo’n nostalgische buutredeners-ton in de veronderstelling dat ze campagne zal gaan voeren vanachter dat aanrecht.

  Met name bij haar benadrukken, dat het de bedoeling is dat ze vanachter dat aanrecht, heel veel en heel vaak moet koken en dat af en toe die poten aan iets verbranden erbij hoort!

 3. Gradus zei:

  Dit (steenkool-) zwart-berookte melkmeisje uit het “donkere zuiden” had er beter aan gedaan om haar vader als melkboer(-in) op te volgen.
  Méér schade dan wat uit de altijd-kleffe vingers gegleden melkflessen had zij in de rest van haar leven niet kunnen veroorzaken.

 4. Gradus zei:

  Oude voorspellingen, historische kalenders en moderne wetenschappers wijzen allemaal naar de huidige tijd: de ons bekende cyclussen komen klaarblijkelijk tot een eindpunt. Wat dat betekent is nog niet duidelijk. Omwentelingen, rampen, misschien zelfs het einde van onze wereld en de overgang naar een nieuwe? Vast staat dat wij leven in een tijd van radicale veranderingen, en het is van groot belang om te doorgronden waar die vandaan komen. Patronen in de tijd zijn meetbaar en voorspelbaar. Dat biedt de mogelijkheid om in te grijpen: er is een keuzepunt!

  Gregg Braden.

 5. onlyyou zei:

  Heel verstandig als ze orde op zaken stellen in eigen land dan teveel tegen de VS aan te leunen?
  Laat buitenland met rust is geen overdreven feit?

 6. Bert Bezorgd zei:

  Ik denk dar het handig is nu ter sprake te brengen hoeveel miljarden er “verdwenen” zijn onder het bewind van Ploumen. Ze beschadigen als in en in corrupte lieden is broodnodig voor de groep “enge” stemmers die zich nergens in verdiepen behalve studio sport en Idols.

 7. J. Pen senior zei:

  Liliane dit is Nederland, waar je niet zoals in je favoriete landen in donker Afrika met wat door ons betaalde spiegeltjes en kralen mensen kunt paaien.

  Ja hoor. Met waardeloze stukjes blik dan wordt je ridder van oranje Nassau. Zo wordt een groot lakeienleger gecreëerd!

 8. LV zei:

  Liliane als apocaliptische tornado? ’t Gaat zeker waaien, maar dan op een andere manier. Tussen de brievenbussen van belastingontwijkende multinationals en oligarchen op de Zuidas.
  Waar blijft Rutte dan met zijn ‘vestigingsklimaat’ + kredietwaardigheid? Linke soep, ook voor de andere partijen. Eén verkeerd woord op het verkeerde moment en dit landje kan zich aansluiten bij de periferie. Dankzij de EC van Juncker, echte kenners van het metier.

 9. formidabele zei:

  Aan die ramp komt nu met de aankomende verkiezingen een einde, nu deze regerende partijen het belastinggeld aan hun favorieten te hebben besteed?

 10. Onschuldige Bijstander zei:

  Wat hebben een tapir en een olifant met de globalisering te maken? Lol ze weet zichzelf mooi te omschrijven, wat een stuitend gedrocht, volgens mij not 100% human

 11. Gradus zei:

  Hans zei: 30 augustus 2016 at 21:25
  “Dit land wordt geregeerd door Imbecielen en Graaiers”!

  ….én door gefrustreerde muurbloempjes!

Comments are closed.