Tweepartijenstelsel in Amerika ontmaskerd, top van de republikeinen willen Hillary als president.

Tweepartijenstelsel in Amerika ontmaskerd,  ook top republikeinen willen Hillary als president. Meerdere Amerikaanse alternatieve websites zoals o.a. Zero Hedge verkondigen dit al tijden, maar de Amerikaanse burger geloofde het niet.

De Republikeinse en Democratische politici zijn één pot nat. Het tweepartijenstelsel in Amerika is maar schijn en slechts bedoeld om de bevolking de suggestie en het gevoel te geven dat je mening door de politiek verwoord word als je op die/of die partij stemt, in het Amerikaanse geval ofwel democratisch (links) ofwel republikeins (rechts)

Democratie is een illusie, democratie is een systeem dat bedoeld is om de bevolking in een land het gevoel te geven dat ze vrij zijn, het gevoel te geven dat de bevolking zelf kan uitmaken hoe het land geregeerd wordt. Maakt één (of een combi) van door het volk (demos) gekozen partijen (de kratos) er een potje van, dan stemt het volk 4 jaar later op een andere partij of partijen om de voorgaande te straffen voor hun wanbeleid.

Op die manier denkt het volk dat zij bepalen wie er regeert en hoe er geregeerd wordt, hoe vreselijk fout is dit gedacht en hoe vreselijk wordt iedereen in elk democratisch land op aarde bedrogen.

Want in werkelijkheid gehoorzamen alle politici en alle politieke partijen in elk democratisch land aan de zelfde machtselite.

Dit betekent dat alle politici en alle politieke partijen vanachter de schermen aangestuurd worden door een machtselite, een klein groepje van supranationale (boven landen staande en niet tot één natie behorende) personen (noem ze de illuminatie, bilderbergers, freemasons of wat ook, het maakt eigenlijk niet uit).

Een feit is, is dat dit groepje mensen (ongeveer komend uit 13 families) in ongeveer 300 jaar bijna 75% van alle geld, bedrijven en bezittingen op aarde heeft vergaard. Dit groepje mensen is achter de schermen onder andere eigenaar van alle centrale banken in de wereld (want centrale banken lijken eigendom van de overheid in hun land maar dit is dus totaal niet waar overheden hebben slechts een minderheidsbelang in hun nationale centrale bank).

Middels het instrument van de Fiat geldcreatie en dus het creeëren van geld (steeds verder oplopende schuld aan particulieren en overheden) is het deze groep gelukt om vanaf 1913 (oprichting FED) hun macht en rijkdom exponentieel uit te breiden en te vergroten, en hierdoor is deze illustere groep psychopaten erin geslaagd om alle overheden in haar macht te krijgen.

Dit kleine groepje bepaalt en regiseert alles wat een overheid doet, in Alle Europese landen, in de VS en ook in landen die zogenaamd onze tegenstanders zijn (Rusland en China) trekt dit groepje aan de touwtjes, dit lijkt raar omdat Rusland en China toch onze tegenstanders zijn, maar deze groep heeft alle kanten van alle conflicten in handen en dit al meer dan 100 jaar.

Waarom willen deze republikeinen op Hillary stemmen?

De republikeinen willen nu op Hillary stemmen omdat Trump niet lijkt te willen dansen naar de pijpen van de machtselite. Trump wil bepaalde Libertarische en vrije markt georiënteerde maatregelen nemen en geeft ook aan dat hij tegen militaire inmenging is in arabische landen en dit is niet wat deze machtselite wil. En omdat alle politici in de VS van welke kleur of overtuiging ze ook zijn, werken voor dezelfde broodheren kunnen ze het daar niet mee eens zijn want je bijt niet in de hand van degene die je voedt.

Belangrijke Republikeinen noemen de meningen en overtuigingen van Trump ,  “brutaal, inhoudelijk onsamenhangend en autoritair.”

Dat is vreemd !  Trump heeft ook herhaaldelijk aangegeven dat hij de macht van de overheid wil gaan inperken (veel succes daarmee, dat gaat hem nooit lukken maar dat terzijde), dit betekent dus minder macht voor de overheid hetgeen automatisch betekent meer vrijheid voor de Amerikaanse burgers.

Nee,  als er één autoritaire presidentskandidaat is dan is het Hillary Clinton wel, zij is waarschijnlijk de meest dictatoriale en op macht beluste presidentskandidaat die de VS ooit heeft voortgebracht. Dit komt deels door haar psychopatische en sociopatische geestesziekte (op internet kun je googlen wat Hillary in de 35 jaar dat ze in de politiek zit allemaal gedaan heeft, hierbij vergeleken zijn de daden van vele seriemoordenaars slechts kinderspel), en deels komt dit door het feit dat zij en haar echtgenoot  Bill al bijna 40 jaar in het centrum van de macht van de VS zitten.

Macht corrumpeert maar absolute macht corrumpeert absoluut. Dit gebeurt bij op het oog volstrekt normale politici  en bij psychopaten die in een hoge machtspositie terecht komen gebeurt dit in een overtreffende trap.(Kijk naar Merkel).

Dus eindelijk is het politieke systeem in de VS officieel geimplodeerd, eindelijk is het naar buiten gekomen dat er geen partijen zijn in de VS. Er is slechts één partij één oorlogszuchtige, technocratisch-corporatisch, anti-democratische, globalistische partij en de democraten en republikeinen zitten in één en hetzelfde kamp. De tegenstellingen zijn slechts voor de bühne, een illusie bedoeld om de bevolking het gevoel te geven dat ze ergens voor kunnen kiezen.

Want het zou heel raar overkomen als beide partijen officieel precies hetzelfde meningen, beleid, overtuigingen etc zouden verkondigen, dan zou de bevolking direct in de gaten krijgen dat ze voor het lapje worden gehouden.

Nu echter dit gebeurt in de VS zullen mensen die nog nadenken (minderheid) dit zich ook gaan realiseren maar het maakt de machtselite niets meer uit want hun NWO is bijna een feit ze worden steeds brutaler en verbergen steeds minder hun doelstellingen.

Dit is trouwens ook een les die we in Nederland moeten leren, wat in de VS gebeurt en de manier waarop in de VS de politiek is georganiseerd en werkt is in Nederland precies indentiek.

Ook in Nederland zijn alle politieke partijen en alle politieke verschillen en overtuigingen slechts schijn, slechts bedoeld om ons het gevoel te geven dat we met onze onvertuigingen en gevoelens terecht kunnen bij een partij.

Ze werken allemaal voor dezelfde heer, ook in Nederland

En wilt u het nog eens op een andere wijze verwoord nalezen klik dan hier voor een artikel uit de Boston Globe.

Joepie


10 Reacties

 1. Robert-Panama zei:

  Je kunt in de VS voor Pepsi of Coca Cola kiezen. De ene iets zoeter dan de andere. In mijn woonland precies hetzelfde.

 2. joepiejee zei:

  Dit spectakel van kandidaatschap creeren is niks als toneelspel
  Hier gaat de ulliminatie achter schuil?

 3. HarryW zei:

  Een van de kenmerken van een psychopaat is dat hij-zij nooit fouten zal toegeven omdat het besef daarvan ontbreekt icm arrogantie.
  Past dus op elke politicus.

 4. Tonnie zei:

  Net als bij ons Schijndemocratie.
  Dat kandidaatschap moet maar eens afgelopen zijn een jaar lang zeveren wie het beste kan liegen en bedriegen.
  Als wij nou eens zo slim waren en dit noooooit meer op TV brachten,zijn we van die poppenkast ook weer verlost.
  Gatver…

 5. zei:

  ‘De machtigste man (of vrouw) van de wereld’ is niet meer dan een exponent van de macht in zijn (of haar) land.
  Dat was honderd jaar geleden ook al bekend.

  Een bevlogen verkiezingsretoriek (als Obama die er, als een soort Messias, zelfs de Nobelprijs voor de Vrede mee in de wacht sleepte) en vervolgens doodse stilte en een beleid als een getrouwe kopie van zijn voorgangers.

  Toch blijft het spannend om – net als op de renbaan – in te zetten op het paard met de mooiste manen.
  Want een stukje show en entertainment willen we absoluut niet missen.

  Is er een alternatief?

 6. Sé Paratist zei:

  Ja, triest hè Ge…
  Obama de Nobelprijs voor de vrede….
  Die crimineel is nog meer (valse) oorlogen begonnen dan die Bush…
  Aan de andere kant… In ’33 was ene Adolf Hitler ook genomineerd…
  Zegt natuurlijk ook wel iets over die zwaar overschatte Nobelprijs voor de vrede…..

 7. guy53 zei:

  Democratie=dictatuur van 50%+1. Alle gezaghebbende bladen:weg ermee.In 1938 plaatste Time Hitler als Man of the Year op haar voorpagina. Een 1/2j later viel hij Polen binnen en begon WOII. Op je eigen oordeel afgaan en vergeet MSM. Hillary beweert op te komen voor armen,zwarten en Latino’s,maar wordt gespekt door Wall St,’t grootste en blankste machtsbastion op aarde. Maakt niet uit of je door de hond of kat wordt gebeten.Trump is vers en heeft ten minste nog ’n lekker wijf. De Clintons hebben hun portie al gehad in de 20ste eeuw en zijn niet om te pruimen.Laat ze appeltaarten gaan bakken en van haar 2 kleinkinderen genieten ipv als ’n krijsende en liegende diepvrieskip rond te reizen.

Comments are closed.