Vechtende Turken en Koerden leggen centrum van Wenen in puin(video)

Afgelopen zaterdag was in de binnenstad van Wenen een situatie te zien, die vele Oostenrijkse getuigen beschrijven als pure oorlog. Een groep Turken en Koerden raakten met elkaar slaags en zo werd o.a. de “Konditorei  Aida’ een van de meest bekende traditievolle uitgaansgelegen-heden in Wenen volkomen geruïneerd.

Iedere zaterdagavond demonstreren Turken op de Stephansplatz in Wenen, hetgeen deze keer leidde tot een reactie van Koerdische Turken, waarna de 2 groepen met elkaar slaags raakten. De politie van Wenen  verschuilt zich achter het feit dat er recht van demonstreren geldt, hetgeen door de bevolking van Wenen al tijden steeds sterker wordt bekritiseerd, daar de binnenstad van Wenen voor bezoekers en zij die daar zaken hebben een No Go area is geworden.  De bevolking heeft dan ook geen begrip meer voor dit zg. recht, waarbij opgemerkt wordt dat dit recht kennelijk wel voor Turken bestaat, maar niet voor de eigen bevolking, iets dat u bekend in de oren zal klinken.

Maar naast soortgelijke demonstraties in talloze Duitse steden, gaat het ook in ons land verkeerd, nu blijkt dat GASTARBEIDERS ! van Turkse afkomst ook al op scholen voor hun kinderen gaan discrimineren tussen Turken, Gülen aanhangers en Koerden, hetgeen met name op scholen natuurlijk tot zeer gevaarlijke situatie leidt, waar uiteindelijk kinderen het slachtoffer van kunnen worden.

En de overheid doet zoals gewoonlijk….. niets. Ja wat holle frasen, wat geklets, maar nu eindelijk eens een punt maken en zeggen nu is het afgelopen, wetten hier wetten daar, zo gaan wij in Nederland niet met elkaar om en om de lafbek uit Rotterdam te citeren ‘als het je hier niet bevalt rot je maar op ‘, dat lezers is slechts het lot dat echte Nederlanders beschoren is, als zij de vinger op willen steken en ook eens hun mening kenbaar willen maken.

Wij kunnen slechts blijven herhalen dat hier geen sprake meer is van toeval , maar opzet. En los van het feit dat u dit falen van de overheid moet betalen, zijn de politieke dienaren mede ingehuurd om te waken voor uw veiligheid en welzijn.

En beide komen ernstig in het gedrang.

 


9 Reacties

 1. Henk zei:

  Gisteren durfde een Rotterdamse wethouder ( waarschijnlijk PvdA ) ijskoud te beweren dat de scholen er straks bovenop moeten zitten en het gesprek met de ouders moeten aangaan.
  Wat een idioot ! Zij zelf hebben de problemen geïmporteerd en weten er niet mee om te gaan en dan doen alsof het een taak van de meester of juf is om deze problemen uit te praten. Schandalig l

 2. Onlyyou zei:

  VS en Europa halen die ellende zelf in huis, of dit een gevolg is van globalisatie of een of andere complottheorieën? Nexit lijkt mij de enige oplossing?

 3. jw zei:

  gisteren ook gezien Rutte en zijn schoot hondje over de rest van de meelopers maar niet te praten,En waar had hij het over het buiten land zal wel verkeerd weessen maar hij word net als de rest toch egt betaald van het belasting geld van de burgers en die worden door hem en de rest gewoon dood gezwegen .Schande dat deze mensen ook nog hopen dat ze naar de verkiezing nog terug mogen komen .Blijkbaar hebben ze dit mooie land nog niet genoeg kapot gemaakt.

 4. Bosschenaartje zei:

  Is dit dan een demonstratie waar mensen met elkaar op de vuist gaan. Demonstreren laten we dat werkwoord eens proberen goed te vertalen. Volgens mij betekent het begrip demonstreren het tonen, laten zien waar je voor staat. Ik heb niet het idee dat demonstreren staat voor geweld en vernietiging. Dus blijkbaar maakt een demonstratie heel wat ingehouden agressie los. Of word een demonstratie gebruikt om eens lekker wat van die agressie te ventileren. Nu ik het woord goed besnuffel zie ik dat het woord Demon er een onderdeel van is. Ah nu begrijp ik het demonstreren is om de demonen op te roepen. Eren zit er ook in. Demon str Eren. Zou dat iets zijn via een demonstratie worden de demonen geeerd door op de vuist te gaan. Zouden de demonen dat zien als een soort offer wat er ter ere van hen geopenbaard word middels deze geweldadige manier van openbaring. Neen, ik houd het toch maar meer bij de vredelievende verklaring. demonstreren is het in het openbaar tonen van je gezindheid. De rest is bull shit.

 5. guy53 zei:

  Gebruikmakend van Westerse verworvenheden zetten ze de strijd uit ’t moederland voort in W-Europa. Ze passen zich niet aan maar grijpen wel de vrijheid aan om de ander kopje kleiner te maken. Heeft iets zeer dubbels. Het probleem is thans buiten proportioneel groot en Mark wuift nog immer alles weg.Over Merkel zijn we uitgesproken. Dat 1/2 communistisch, 1/2 Christelijk-Evangelisch gedrocht van 62 heeft afgedaan. Als de Moffen haar in 2017 her verkiezen, roepen ze wederom ’n Totalen Krieg over zich en ons af. Moffrika schijnt ’t nooit te (willen) leren. Niemand v/d 83 miljoen staat tegen haar op. Hebben we eerder meegemaakt.

 6. Bosschenaartje zei:

  artikel : demonstreren moet met een hoofdletter en de zin zou moeten zijn Demonstreren is het in het openbaar op een vredevolle manier tonen van welke gezindheid je bent. De rest is gewoon bullshit.

 7. Arie Kanarie zei:

  De hand die je voed moet je niet bijten zeggen wij westerlingen, een moslim schijt gewoon waar hij van vreet,……. een heel groot verschil.

 8. Jimmy zei:

  Dat immer logge ambtenaren apparaat zorgt ervoor dat er nu niet naar behoren wordt gereageerd na de plotselinge coupe aanslag in Turkije.

  Omdat niet alleen hier Turken wonen maar ook in de andere EU landen moet dit probleem in Brussel worden besproken, die bepalen de richtlijnen en ondertussen laten ze de boel .

  Dat Wenen de demonstraties schijnbaar niet kan verbieden ivm met de verstoring van de openbare orde levert mij een tandenknarsend gevoel op. Het zelfde gevoel krijg ik bij de aanpak in ons eigen land. Pak die aangiftes op en maak er een prioriteit van ipv op de stapel leggen omdat er een wiethokje ontmanteld moet worden. Bekeur elke toeterende Turk , arresteer de mensen die ramen ingooien of op andere wijze de orde verstoord. Betreurenswaardig de aanpak van de nationale politie, had dat nationaal weggelaten dat werkt niet, alle regels , alle richtlijnen verstoren de communicatie.

  Nu moet uiteindelijk de politiek / regering de politie aansturen dat schiet lekker op …

  Ik weet zeker dat er escalaties als in Rotterdam gaan toenemen. En het gaat nog o zo lang duren dat het een daadwerkelijke prioriteit wordt want Brussel is er nog niet uit .

  Ik mag hopen dat het leger niet ingezet moet worden, die Turken gooien met stenen en 50% van onze jongens hebben geen helm . Nee eerst sparen voor Brexit verlies en niet te vergeten het beste jongetje van de klas blijven aan de hand van Frau Merckel

  Ik hou die moffen maar in de gaten, zij zijn (weer) de baas, hebben zich na 45 kunnen onthouden van oorlog voeren want wir haben es nicht gewust maar nu er ook aanslagen worden gepleegd op hun landsgebied kunnen zij zich niet meer verschuilen . Plots gaan zij dubbele paspoorten aanpakken Plots zetten zij meer asielaanvragers uit Plots worden de richtlijnen van asielaanvraag bijgesteld Plots mogen zij zich weer laten gelden, barmhartigheid zijn zij voorlopig nog verplicht maar ga nu geen aanslagen plegen .. .. Het enige houvast wat ik nog heb dat zij het inderdaad gaat schaffen wat had zij trouwens anders moeten zeggen . Duitsers sluiten voorlopig geen massa’s mensen uit, in dit geval de moslims dus. Nu maar hopen dat zij versnelt hun voornemens in uitvoer gaan brengen.

Comments are closed.