Worden Duitsland en de EU geregeerd door een krankzinnige Angela Merkel ? ( video)

Goede politiek, voor zover die bestaat , is op het juiste moment, de juiste beslissingen nemen. En dat het daar in de afgelopen tientallen jaren aan ontbreekt mag wel met enige zekerheid gesteld worden. Het opvallende is dat een politicus die niet datgene doet wat wij in de inleiding schrijven en zeker in Europa nooit om zijn of haar daden wordt afgerekend. Hij of zij verdwijnt even in de luwte, geniet van een ruime compensatieregeling om daarna in een andere positie weer door te gaan met zijn/haar verwoestende activiteiten.

Zo ook de bondskanselier van Duitsland Angela Merkel, beter bekend onder de kreet ‘ Wir schaffen das’, waarmee zij de deur wagenwijd openzette voor iedere burger uit welk land dan ook die meende aanspraak te kunnen maken op asiel, hetgeen wederom betekent volop misbruik maken van alle regelingen en voorzieningen van een nieuw moederland zonder daar iets tegenover te hoeven stellen.

Niets tegen echte vluchtelingen, in tegendeel, maar opvallend is wel dat die echte vluchtelingen in de hoop dat zij ooit na het afnemen van het geweld in hun land van herkomst, onderdak zoeken dichtbij hun vaderland, ook al is dat vaak onder mensonterende omstandigheden. Maar als wij de groepen meest jonge goed gevoede en geklede jongemannen zien die uit de Middellandse Zee worden gevist door bereidwillige ‘taxi diensten’ of zij die op een andere wijze naar de noordelijke EU landen komen, dan vragen wij ons af, ‘zijn jullie niet nodig jullie land te verdedigen tegen, en dan mag u de partij zelf invullen, want dit zal afhankelijk zijn tot welke groep je behoort. Maar niets is minder waar en de gevolgen kunt u iedere dag lezen en zien in voornamelijk de alternatieve media, die nog wel het echte nieuws durven te brengen.

Duitsland heeft Angela Merkel, die bezeten is van het ‘goeddoen syndroom’.

Op Duitsland drukt een zware last, en die moet worden goedgemaakt, Duitsland moet nog steeds boeten voor misdaden uit het verleden en voeg daar nog een vleugje gristelijke naastenliefde aan toe en voilà u heeft de haast manische gedrevenheid van de Duitse bondskanselier om de deuren van haar land en daarmee van veel EU landen open te zetten voor een groep mensen, die slechts in weinig gevallen tot echte vluchtelingen geteld kunnen worden, maar wel het onveiligheidsrisico van de lokale bevolking verhogen.

Burgers die zich oprecht zorgen maken en de zoals in het filmpje getoonde dood normale Duitse mevrouw die de bondskanselier daar een eenvoudige vraag over stelde, worden overrompeld met een woordenvloed die zoals de commentator dat beschrijft afkomstig kunnen zijn van een waanzinnige .


8 Reacties

 1. Fenny zei:

  Merkel weet niet eens of kijkt er voor weg wat er met de Duitse politie gebeurt met al die vreemdelingen in Duitsland, de vreemdelingen hebben schijt aan alles in hun gastland, het land dat ze voedt
  Lees het boek “vrouw in het blauw” noodkreet van een politieagente, maar zo gaat het hier in Nederland ook , het vooral NIET mogen optreden tegen vreemdelingen van hoger hand.

 2. onlyyou zei:

  Die mensen zijn opgevoed zonder enige gêne, zo makkelijk leven ze in de goot maar als de weg is voorbereid schuwen ze deze niet?

 3. Ruud Steunassen zei:

  Merkel is niet waanzinnig. Zij weet heel goed wat ze doet.
  Het is geruststellend voor haar dat mensen denken dat ze waanzinnig is. Dat is namelijk een cliché. Het is makkelijk gezegd, maar heeft verder geen inhoud. Iedereen kan het wel beweren, zelfs de mensen met het laagste i.q. roepen dat de ander gek is.
  Het wordt een andere zaak als mensen massaal gaan roepen, wie zij is en wiens belangen zij behartigt en dat geheimhouding van haar plannen die de levens van honderden miljoenen mensen diepgaand beïnvloeden genoeg reden is om de doodstraf of levenslang tegen haar te eisen.

 4. Rob zei:

  De kans is groot dat de duitsers anders dan 70 jaar geleden, geallieerden troepen nodig hebben om dit kwaadaardige gedrocht ten val te brengen. Ditmaal doen zij het zelf.
  Te hopen is ook dat Merkel geen pistool en/of cyaankali beschikbaar heeft waardoor zij het strafproces wat haar ongetwijfeld wacht, zal kunnen ontlopen.

 5. Bert Bezorgd zei:

  Het plan is simpel de bewuste vernietiging van Europa door het volpompen met criminele buitenlanders. Kijk voor de lol ook eens hoeveel vluchtelingen de USA heeft opgenomen in vergelijking tot de EU. Een bewust plan!

 6. vladi zei:

  Merkel is de dochter van hitler en vouwt haar handjes uit respect op dezelfde manier.

  de EU is das vierter reich.

  fff

 7. Henk zei:

  Beste blanke Nederlanders,

  Ze zijn werkelijk helemaal gek geworden in deze achterlijke wereld!

  Allereerst op deze pagina is een video te zien dat die moffenteef Merkel echt helemaal gek is: “Merkel ist wahnsinnig Kanadisches Fernsehen liefert Beweise” en wat dacht je van de volgende tekst:

  Enkele experts stelden vorige week dat Hillary Clinton soms bizarre, aan waanzin grenzende gedrag erop wijst dat ze een psychische stoornis heeft en een sociopaat is, die een totaal gebrek aan empathie voor de medemens heeft. Haar vreemde ticks en idiote reacties voor de camera’s zijn mogelijk het gevolg van een bloedpropje in haar hersenen.

  En deze ongevoelige, ijskoude en letterlijk krankzinnige vrouw, die er overduidelijk geen enkel probleem mee heeft om tegenstanders uit de weg te laten ruimen, zal en moet van de Amerikaanse elite ten koste van alles de opvolger van Barack Hussein Obama in het Witte Huis worden. En daarmee de controle krijgen over duizenden kernwapens.

  Misschien dat mensen die het nogal overdreven vinden dat we al geruime tijd waarschuwen dat de Derde Wereldoorlog een ‘zekerheidje’ is als Hillary inderdaad via stembusfraude het Witte Huis in wordt gefrommeld, nu toch eens achter de oren gaan krabben.

  Tja, en wij hebben Kutte!

 8. Johan zei:

  ik heb een vraag voor mevrouw Merkel – ook na 10 jaar presteerden de Oost Duitsers nog lang niet zo veel als de West Duitsers – hoe lang zal het duren tot Syrische vluchtelingen voldoende presteren om hun eigen kost te verdienen – en waarom zullen sjiiten en soeniten die nu bij elkaar in een opvangcentrum zitten hun oorlog stopzetten – wij weten zelfs niet waarom zij oorlog hebben met elkaar

Comments are closed.