Jaarvergoeding 1.5 miljoen voor Amalia een klap in het gezicht van de hardwerkende Nederlander

Terwijl wij ons al boos af zaten te vragen, waarom Amalia als zij 18 wordt een vergoeding ontvangt van € 100.000 om haar onkosten te dekken, blijkt nu dat wij ons vergist hebben, waarvoor excuses en het bedrag moet luiden 1.5 miljoen van de Nederlander in feite geroofde euro’s.  Het bedrag is gesplitst in € 1.232.000 aan personele en materiële ondersteuning (!) en €  263.000 voor een jurkje, een hapje of een snapje, dat naar goede oranje traditie nooit zal worden afgerekend.

Uw redacteur heeft slechts een vraag : hoe kan het zijn dat Nederlanders die nog een normaal snapvermogen hebben dit nog goedkeuren ?

Nog nooit enige prestatie geleverd dan met een verveeld gezicht deelnemen aan het zg. fotomoment, ook al een uiting van de oranje dictatuur die ons land in een ijzeren greep heeft, dankzij de slappe houding van de Nederlandse MSM. Wij kunnen niet anders schrijven dat dit bedrag een regelrechte klap is in het gezicht van de Nederlander, die in veel gevallen al blij zou zijn met een jaarlijks inkomen dat EEN PROCENT bedraagt van wat dit verwende pubertje gaat ontvangen.

Een bevestiging dat ons land het duurste koningshuis heeft in Europa, want ondanks het listig trachten te verbergen van de jaarlijkse kosten zullen deze in 2017 naar alle waarschijnlijkheid de € 120 miljoen overstijgen, daarmee de collega’s in andere landen ver achter zich latend. Maar, zullen diegenen zeggen die het niet met ons eens zijn, je krijgt er ook iets voor terug. Het geeft een gevoel van saamhorigheid en volgens menige expert die een duwtje aan zijn of haar carrière wil geven zou de Nederlandse economie gauw 1 miljard missen als de oranjes zich niet onvermoeibaar in zouden zetten om in reizen over de hele wereld het Nederlandse bedrijfsleven het duwtje in de rug te geven, waarmee wij wereldwijd onze producten af kunnen zetten.

Mogen wij dit onzin noemen ? In  menige handelsmissie waaraan  uw redacteur deelnam, slaakten wij een zucht van oplichting als de dienstdoende oranje zijn of haar hielen lichtte en er  kon worden overgegaan tot het echte zakendoen. Veelal kwamen na een dergelijke missie of beurs de plaatselijke Nederlandse handelsattaches bedelen om informatie, zodat deze door gestuurd kon worden naar den Haag en de kans op promotie weer wat beter kwam te liggen.  De kunst was, deze bedelaars met verkeerde info weg te sturen, hetgeen je dan weer terugvond in een ronkend rapport dat Den Haag je enige maanden later ongevraagd opstuurde, met tips hoe je je handel kon verbeteren.   Het waren stakkers, zielenpoten, die hun zelfrespect volkomen hadden verkwanseld, zoals je dat heden ten dage nog steeds ziet als je veelal mannen met grijze koppen haar en witte onderbroeken naast een koets ziet lopen of treeplankjes uitklappen.

En als slot de weerzinwekkende kreet aan het einde van de troonrede, waar iemand roept ‘leve de koning” en het hele zooitje dan 3 maal hoera roept.

Is de nood voor deze onrendabelen zo hoog dat zij zich zo moeten verlagen ?

 


26 Reacties

 1. Hoeder zei:

  Een monarchie is niet van deze tijd. Om door vererving zoveel macht en geld te krijgen is absurd. Afschaffen dus.
  Daarnaast heeft de familie von Amsberg niets met de Oranjes te maken. Koning Willem leed aan syphilus en kon helemaal geen kinderen verwekken. Mevrouw Wilhelmina is waarschijnlijk een dochter van de de Ranitz.
  Dus nog een reden dit systeem op te blazen.

 2. sandokan zei:

  Deze familie beschikt belastingvrij over vele tientallen miljarden euro’s maar zal nooit iets ‘uit eigen zak’ betalen. Daarvoor zijn de Nederlanders op deze planeet waaronder sommigen die zich graag laten uitkleden.

 3. Jon zei:

  Er is nog wel meer aan de hand met de afstamming van ons koningshuis. Maar men wil geen dna afstaan. Wellicht zouden er dan vreemde dingen aan het licht komen.

 4. Cjuupie zei:

  En zestig procent van ons volk staat nog met vlaggetjes te zwaaien.
  Griezelig gewoon, moet je eens naar dat programma Blauw Bloed kijken, dan valt je helemaal niets meer in. Echt eng!!!!!

 5. Toussaint zei:

  Die snotneus krijgt op haar 18de 1,5 mio belastingvrij,terwijl haar leeftijdgenoten moeten lenen om te kunnen studeren.Zit dan ook met pa+ma in RvS en adviseren zichzelf. Kan t nog gekker?En de tokkies maar zwaaien en klaarkomen op de hoedjes. Wanneer beleeft NL z’n 1789?

 6. T.Hendriks zei:

  Ook hier doe je niets aan , zolang dat corrupte zooitje in de revering zit ! Bank Rutte zak er wel weer een draai aan geven.

 7. Fred Megelink ( JR ) zei:

  Dat het Konings huis invloed heeft op verdragen wat ten goede komt aan het bnp hoor ik wel eens vaker van de voorstanders.Tot in hoever dit waar is heb ik geen idee van ?
  Maar ik ben zelf van mening dat het koningshuis niet meer van deze tijd is,en ook heel goed kan worden vervangen door een republiek
  En het geld dat het koningshuis per jaar krijgen van ons belasting geld vind ik pure diefstal, terwijl vele Nederlanders steeds verder worden uitgekleed.
  En dat er dan vele Nederlanders op koningsdag als een stelletje debielen met vlaggetjes staat te zwaaien vind ik echt te zot voor worden.
  Het koningshuis woord daarmee wel op een heel erg groot voetstuk gezet alsof ze een soort van verheven mensen zijn.
  Maar de gewone werkende burger heeft totaal geen waarde ! maar om extreem veel belastingen van de burger te stelen zijn wij wel goed voor.

 8. attie zei:

  Er is genoeg onvrede over het enorme bedrag dat een 18-jarig alledaags meisje gaat krijgen.Maar de kranten publiceren maar 1 of 2 protestbrieven voor de schone schijn dat ze onpartijdig zijn. Hoe schril is het dan om te horen dat een meisje van het gronings platteland,nu 18, bijna 3 uur moet reizen (fiets bus trein en nog eens overstappen en dan de benenwagen)om een stage te kunnen doen (zeker 5 maanden oplopend tot 2 jaar eventueel}
  omdat er geen basisbeurs in zit voor een mbo-opleiding en ook geen ov-kaart.Er is sprake van een vergoeding,maar die dekt niet de kosten.Zij heeft geen vermogende ouders en de staat stelt kennelijk geen belang in haar.Het is maar een low-class onderdaan.

 9. Jan de B. zei:

  Een koninkrijk voor 5 gram positieve inspiratie!
  Ik heb gelijk, jij hebt gelijk, wij hebben allemaal gelijk, maar alle wegen lopen dood.

 10. Onno zei:

  Ze hebben een Middeleeuwse serie-moordenaars/roof”ridder” mentaliteit. Uiterst diep inspelend op instincten, met liefdevolle dekmantels (de neushoorslachter als oprichter van het WNF e.d.) manipulatief richting de bevolking en iedereen (met misbruik van sraatsmacht) topederend die ze in de in de weg staat of ooit zou kunnen staan.

  Trouwens: de huidige hardwerkende Nederlander is (nog) niet het zwaarst getroffen, maar de eertijds extreem hard en intelligent werkende echte Nederlander, die door dit stelletje narcistisch boeventuig totaal-invalide en kaalgestolen thuis moet zitten en dit aanzien.

 11. Onno zei:

  Zou het trouwens een echte (verantwoordelijke en liefdevolle) keizersdochter betreffen en niet een geslacht van -voor de gevaarlijke stoornis- kenmerkend buitenissig (en in de eigen leugens gelovend: voor feitelijk niet geleverde prestaties) beloningsgerichte psychopaten, die eertijds (niet van adellijke afstamming: NIET!) onherkend via het door proactief geweld (ten einde raad) verkregen ambtenaarschap van de bisschop van Münster de adel hebben geïnfiltreerd en zich daarin merkwaardug voor de STANDENmaatschappij links en rechts en overal klauwend hebben OMHOOGGEWERKT en zich nadien ijskoud hebben voorgedaan als bastaards van Karel de Grote, dan zou een dergelijk inkomen wellicht nog passend en eerlijk verdiend zijn.

  De jaarlijks (!) op te hoesten totale kostenpost (van n.a.w. meer dan 200 miljoen Euro) is voor een klein land als Nederland sowieso krankzinnig moorddadig en zou een dergelijke keizersdochter doen walgen.

 12. Anna zei:

  Als we dit Nep koningshuis met hun moordende, uitbuitende, dicterende en intimiderende tradities met een referendum weten weg te stemmen dan hebben we hun plannen voor een NWO flink getorpedeerd.
  Op koningsdag allemaal de vlag halfstok en deze gasten a la de laatste Tchausesku (of hoe je dit ook maar moet schrijven) dagen uitjouwen om te vertrekken.

 13. attie zei:

  Anna,dat zou mooi zijn,de vlag halfstok.Ik ben in het bezit van een republikeinse vlag,die bij mij die dag wappert.
  En zoals Ceaucescu werd uitgejouwd,eerst zachtjes toen steeds luider,dat was grandioos.Dat was democratie in het echt.
  En toen Marcos op de Filippijnen de tanks op de menigte afstuurde,en de zachtaardige bevolking onverschrokken en met bloemen de militairen tegemoet liep,toen was het gauw gebeurd.Want de soldaten weigerden in actie te komen tegen eigen volk.Marcos verdween met zijn schoenenvrouw (ze had 3000 paar).Einde van een dictator,
  En wat zo mooi was, geweldloos dankzij het volk.

 14. Robert-Panamá zei:

  Dat is een mooi inkomen. Omgerekend ca. 400 EURI per uur (8 uur per dag). Dit is een uur tarief van een goede advocaat. Smoemelen zit in het Latino bloed.
  Daar wordt men in Centraal – en Zuid Amerika dagelijks mee geconfronteerd.
  Ik heb nog geen Oranje Panamá Papers in mijn tuintje zien fladderen.

  Ik denk ook dat Willemsen niet intelligent genoeg is om het theorie examen voor zijn nieuwe vliegbrevet te halen. Ritselen dan maar.

 15. *punt50* zei:

  Robert-Panamá zei:
  “Ik denk ook dat Willemsen niet intelligent genoeg is om het theorie examen voor zijn nieuwe vliegbrevet te halen. Ritselen dan maar.

  Hierover kan ik een lied meezingen!
  Kroonkurk was niet intelligent genoeg -lees: gewoon te dom- om vlieger bij de Luchtmacht te worden. Hijzelf had best wel graag gewild, maar de Luchtmacht hield de boot tijdig op afstand.
  De Landmacht was een beetje te “alledaags” voor het aanstormende strategische genie en daarom werd het maar de Marine.
  Hier werd meneer “dek-officier”. (Onbeduidende functie)
  Maar vliegen zóu en móest hij hoe dan ook.
  Dan maar een -uiteraard gratis, want “échte Oranjes” betalen niet- een brevetje gehaald via de maatschappij van de vader van een vriendinnetje.
  Tegen heug en meug móest de Luchtmacht deze heer alsnog een militair brevet verstrekken en elke verkeersleider en vliegveiligheidsofficier houdt sindsdien zijn hart vast als meneer zijn bolle lichaam weer eens in een Fokker wurmt.
  Hij is een even voor zijn omgeving gevaarlijke en volkomen asociale vlieger als wijlen zijn “grossvater” en niet te vergeten dat andere vliegende stuk onbenul: Pieter Flapoor”.
  Wat betreft de slapend rijk wordende kroonprinses: de intelligentie spat nu al van haar gezicht.

 16. Lies zei:

  Ongeacht of jij en ik voor of tegen het koningshuis zijn, vraag ik me af wat het alternatief is? Rutte als president? Ik moet er niet aan denken.
  De verkiezings soap zoals in Amerika is ook geen reklame.
  Wat we nodig hebben is een intelligente en degelijke regering, maar wie wil nog en wie krijgt de kans?

 17. Flo zei:

  tja.. de nazi’s van oranje. . ze kunnen leven van hun shell aandelen..
  jullie (GN) hadden dat filmpje van hun voorouders erbij moeten plakken met die nazi vlag die wappert aan de mast..
  opdat we het nooit vergeten ,..,
  een fiat of theelicht houder werkt.. een raketwerper heb je nodig… redelijk goedkoop te verkrijgen in noord Afrika.. koningsdag afsluiten met een grote knal.. ipv vuurwerk..
  *droomt verder

 18. Toussaint zei:

  Hitlery of Donald zijn inmiddels ’n soap zonder weerga,maar die kun je na 4j stopzetten. Het Koningschap is ’n levenslange soap waaraan je vastgeklonken zit. Dan toch liever de 1ste. En of je nu wordt geregeerd door bastaarden of dat er ’n call girl First Lady wordt,maakt ook geen bal uit.Het 2de is me liever. Vorige week werd in Parma tijdens ’n schijnHeilige Mis ’n kleinkind van Irene gedoopt en oudste in rang als Hertog van Parma en Piacenza. Bastaard, Hugo Klynstra, de alleroudste, was niet welkom in die Paapse hypocrisie. Bastaarden die zelf bastaarden niet uitnodigen. Zo zijn de Oranje’s!Toussaint

 19. Onno zei:

  Ongeacht of jij en ik voor of tegen het koningshuis zijn, vraag ik me af wat het alternatief is? Rutte als president? Ik moet er niet aan denken.
  ———————
  Ja eertijds wilde de bevolking de psychopate NSB’er Joseph Luns (kennelijk in het kringetje van de USA en Prins Bernhard ‘deep state’ psychopaten beland, gezien zijn NAVO functie) als eerste president van de herstelde republiek. Charmant en biologerend zijn psychopaten kenmerkend wel, maar…..je moet er inderdaad niet aan denken.

  Waarom niet een echt (autochtoon) vorstenhuis, zoals een wettige tak van het doorluchtig geslacht Van Arkel? Heb je een echte vorst, geen ‘erbschleichende’ en anderszins proactief geweldplegend acterende psychopathische Duitse roof”ridder”, die een echt nobel/ridderlijk schild wil zijn voor de zwakken.

  Nee, Nederlanders zijn na meer dan 600 jaar Van Nassau gesjacher en massamoord in deze contreien zo diep gemanipuleerd, dat ze van het (nog) bestaan daarvan niet eens afweten.

 20. Nooitgedacht zei:

  Blijkbaar hebben ze het beter voor elkaar dan U en ik…….
  Intelligent of niet.
  Corrupt of niet.
  Maar vergeet één ding niet, het is dankzij de lafheid van het volk dat dit allemaal mogelijk is.
  Dus, indien U met één vinger naar dat schorem wijst, besef dan dat U tegelijkertijd met drie vingers naar U Zelf wijst.

  Voor meer uitleg omtrent dit gebeuren;
  Herstelderepubliek.com

Comments are closed.