Prinsjesdag is openbare LEUGENDAG

Maar als u toch nog in sprookjes gelooft, uw beste jurk of pak even naar de stomerij heeft gebracht om a.s. dinsdag op een Haags trottoir te gaan staan wuiven naar een echtpaar dat als geen ander in ons land profiteert van wat er in de begroting voor het komend jaar staat, dan behoort u tot de gelukkig steeds kleiner wordende groep Nederlanders ??? die de buik vol heeft van het Haagse leugenachtige, corrupte en zelfingenomen gedrag.

Het was te verwachten. De verkiezingen komen er aan en zelf Mark Rutte toch wel het een en ander gewend als het om aanvallen van achteren gaat, begint last te krijgen van zijn zitvlak waarin zich  inmiddels zoveel al dan niet er zelf ingestoken veren bevinden dat Mark zo als het met de verkiezingen in 2017 niet lukt, op kan treden als Fakir op een spijkerbed.

Uiteraard gaan wij er allen weer op vooruit, worden wij namens het kabinet nog bedankt dat wij daartoe hebben bijgedragen, een opmerking van Dijsselbloem, die en daar durven wij een weddenschap op af te sluiten niet de moed zou hebben dit  een willenkeurige Nederlander recht in het gezicht te zeggen, waarna het met de loopbaan van de heer Dijsselbloem  definitief  afgelopen zou zijn.

Maar wat ons het meeste opvalt is, afgezien van de honderden boze reacties in de MSM die de zg. uitgelekte miljoenennota details al even naar buiten mochten brengen, het kabinet was immers zelf diegene die het lek had veroorzaakt, dat de Nederlander niets doet.  Terwijl in Italië, Frankrijk, Duitsland boze burgers om welke reden dan ook de straat opgaan het openbare verkeer plat leggen, het kabinet- en kamerleden onmogelijk maken de regeringsgebouwen te bereiken, mopperen wij wat, schrijven een boze reactie en gaan staan wuiven of alles van dichtbij meegenieten als de staatsomroep deze hele belachelijke belediging van de nog gezond denkende Nederlandse burger ook nog eens in geuren en kleuren uitzendt.

Het ‘aaah en oooh’over de getoonde meestal achterlijke outfits en hoeden van de koninklijke ‘lijfeigenen’ die zoals Harry van Bommel die als Kamerlid mede de Nederlandse roversfamilie naar hun plaats mag begeleiden, dit is toch een klap in het gezicht van de burger ? Van Bommel die net heeft bekend gegeven de laatste jaren van zijn werkzame leven nog wel eens iets anders te willen en dus niet meer terugkeert in de Kamer, zou het sieren als hij deze laatste maal eens zou laten zien dat hij ‘ballen’ heeft en tegen Wim zeggen, ‘ hè  gozer , je weet de weg, zoek je eigen plaats maar ! ‘ En daar Wim niet de meest snuggere is, zou je kunnen verwachten dat na wat eeeeh’s  hij dat ook nog zou doen, in de rug gepord door onze Evita , die hem toesist ‘Wieeem dattt kan niet, jij bent de koning en iek de koningin! ‘  Kijk daarvoor zou de schrijver van dit artikel nog wel eens voor de buis willen gaan zitten.

Wat bezielt je trouwens als volwassen vent in een lange witte onderbroek met laarzen naast een koets door de straten te gaan lopen. Kun je dan nog wel met een strak gezicht je straat weer inkomen, terwijl de kinderen roepen ‘mijnheer Jansen , waarom had u uw onderbroek nog aan toen de paarden vasthield of het treeplankje uitklapte ? ‘ Nee, gewoon koets staat stil, je omdraaien en roepen Evita , je weet nu inmiddels wel hoe het moet, dus ik zie je straks wel weer terug , ik ga even de parkeermeter vullen ! ‘ Kijk dat is lef ! En al die gekken in uniform die staan te salueren. Niks salueren, gewoon je  middelvinger opsteken, onder het motto soort zoekt soort !  Dat is de rug rechthouden.

En , want wij lieten ons even gaan, die begroting ? Ach mensen , u weet inmiddels hoe het gaat, leugens, list en bedrog, maar u accepteert het. Als je als CEO van een grote beursgenoteerde tent dit soort ongein uit zou halen, dan was het snel met je afgelopen, gewoon oprotten ! De aandeelhouders, en dat zij wij in de NV Nederland allemaal , zouden je nog net niet met rotte eieren en tomaten bekogelen. Maar let op , a.s. woensdag is het veel gehoorde commentaar, ‘wat zag zij ( Evita ) er toch weer schattig uit, en even, je heel even keek ze naar mij !

‘Nederland, zo langzamerhand een grote open inrichting !gek


18 Reacties

 1. LV zei:

  Overbodige ceremoniële pathos in de Ridderzaal.
  Zoals eeuwen geleden: bij u, over u, zonder u.
  Nu ook nog als verkiezingsstunt. Bah!

 2. Robert-Panamá zei:

  Ik vernam enkele maanden geleden dat alleen al het paleis Noordeinde 200 werknemers op de loonlijst heeft. Is wel een gevecht als je een bureau of stoel wilt vinden om te “werken”. Voor renovatie van de gouden koets en het onderhoud van de Groene Draeck staan er natuurlijk ook een horde mensen op de loonlijst.

 3. Ruud Steunassen zei:

  De bedelaar krijgt de kruimels die van de tafel vallen.
  Zo ongeveer zie ik de troonrede die van de tafel valt en Willem-Alexander, die hem mag voorlezen.
  Maar ze vinden het allemaal plesant, de gekken.

 4. LV zei:

  Alhoewel..
  Volgens een onderzoek van de MSM (hallo?) wil de NL kiezer in meerderheid de afbraak van Rutte ‘liever’ (?) ongedaan maken. Al mag het waarschijnlijk niet teveel inspanning kosten.
  Nou, als alleen Wilders’ programma daaraan beantwoordt zijn we meteen klaar, of niet?
  Helaas, dán beginnen de poppetjes pas te dansen in dit land en stemt iedereen ‘strategisch’.
  Wat dat betekent hebben we in 2012 mogen meemaken. Als slinger van de sloperskogel.

 5. Defixiones zei:

  En dan te bedenken dat ik ook ooit zonder schroom in mijn
  overheid/banken/koningshuis (dienstplichtig) huurmoordenaars-pakkie heb gestaan… Tja, ik was 18 jaar en moest nog wakker worden.
  Hopelijk wordt iedereen die daar nu steeds staat ook nog een keer wakker. (Iédereen, ook die met een infantiel oranje vlaggetje achter de hekken)

 6. Henk zei:

  Wat ben ik blij Defixiones dat ik in die tijd moeilijk te handhaven was.

  Zat om een denkje achter de wacht, weekenden in de kazerne en tenslotte na joyriding met een jeep 3 maanden in Nieuwersluis.

  Ook daar een teringleier!

  Heerlijke gedachte dat ik toen mijn vaderland en het hele koningshuis al verneukte!

 7. hillbilly zei:

  Afschaffen die handel…je hebt er nikx aan…kost alleen maar geld…dat geld kan beter gebruikt worden door bijv. het eigen risico af te schaffen in de zorg zodat mensen weer normaal naar de dokter gaan als ze iets hebben en wat ik mij afvraag is of zij hun “koningsstatus” hebben gekregen dmv de stem vh volk….Als zij niet gekozen zijn door het volk dan zijn ze geen koning. Een echte koning zou er zijn voor het volk….zij en de politiek hebben schijt aan ons..

 8. Toussaint zei:

  De Oranje tokkies, 90% van NL, vinden ’t fantastisch. Daar speculeren de Royals op! In de opmaak naar de verkiezingen moet de Begroting positivisme bevatten. Als ’t stemvee de Vereniging Voor Dieven op 17/3/’17 na zoveel miskleunen en machtswillekeur weer de grootste maakt, kunnen vele sites hun deuren sluiten. Dan heeft NL ’t zelf gewild. De tijd om af te rekenen met dit schorem komt eraan. Gebruik ‘m!

 9. Socrates zei:

  Als overtuigd republikein heb ik geen aandacht voor deze poppenkast. Hoe dom kan je zijn als je een lijstje leugens en bedrog mag voorlezen. Maxi had het al vlot door: “Hij is een beetje dom”.

 10. agj zei:

  onze ouders en grootouders , zullen zich schamen over dit laf / lui volk
  en ons land over geeft aan de moslims`,

 11. René zei:

  Het hele zooitje daar incl die opvreters met hun 1,2 miljoen ze moeten zich schamen dat ze de hardwerkende en de oudere zo laten wegkwijnen opdoeken dat koninklijke zooitje meer woorden heb ik er niet voor

Comments are closed.