Werd Hillary Clinton een oor aangenaaid ?

Bij voorbaat onze excuses voor het wat voor ons ongewone taalgebruik, maar met een Mokumse achtergrond  is de kreet;” Ze hebben mij een oor aan genaaid” toch wel gebruikelijk en duidt niet om een bezoek aan de plastisch chirurg na en wat uit de hand gelopen vechtpartij.

Eerst wat vooraf .

Hoeveel zg. spindokters en tekstschrijvers denkt u dat er nodig zijn, om een politicus of staatshoofd met echtgenote enigszins intelligent over te laten komen? Van het EU commissie opperhoofd Jean Claude Juncker is bekend dat hij voor zijn zg. State of the Union, ZES tekstschrijvers in beslag neemt, zodat u gedurende de aanloop naar het door alcohol omgeven gebral van 45 minuten, weinig berichten van zijn collega’s zult horen, daar deze tekstschrijvers in vaste dienst bij de EU zijn.

En denk niet dat wat Rutte of ons lieftallige echtpaar, Willy met zijn Pampapaard, uit Wassenaar te berde brengen zelf bedacht is. Dagen en soms weken wordt er geschaafd aan de juiste intonatie, wordt er besproken hoe je tijdens bepaalde momenten van je voorleesvodje moet kijken om de toehoorders toch vooral het idee te geven, dat je meent wat je zegt.

Nog interessanter wordt het, als het presidentschap van de VS het doel is. Zo maar een verkiezingsdebat aangaan, met weliswaar een moderator die wat vooraf bekende vragen stelt , waarop je je kunt voorbereiden. Maar je zult maar tegenover een Donald Trump komen te staan die nog wel eens een uitschieter maakt, en wat zeg je dan ?

Daarvoor werd volgens berichten van o.a. het serieuze persbureau Reuters Hillary Clinton een oortje aangenaaid, zo klein dat je ook vanwege de kleur heel dichtbij moet komen om het te zien. En als Donald zich niet geheel aan de ‘verkeersregels ‘hield, dan kwamen backstage de fluisteraars onmiddellijk in actie om Hillary op een juiste wijze te laten reageren.  Zie de hieronder geplaatste foto van Reuters .

Zou Hillary voor het debat soms even bij ‘Beter Horen’ langs gegaan zijn ?

hil

 


9 Reacties

 1. Flo zei:

  ik zie niks.. ?

  vandaag in de metro.. pvv stemmers stemmen op trump.. een cheap dubbel bash..
  en 65% is voor clinton.. volgens de hond..
  (je ziet gelijk wie er geïnformeerd is qua stemgedrag onder de bevolking..)
  dit gereutel verbaasd me..
  volgens mij toen die neger van een odrama weer werd verkozen 1ste en 2de keer.
  werd er in NL niet gepeild.. wie hier de favoriet was..
  waarom nu wel..

 2. Theo Hofman zei:

  @Flo

  Moet je heel goed kijken!

  Bovendien Flo, plotseling is geen 39 % van de Nederlander voor Europa, maar 46% vóór Europa, omdat mensen de gevolgen van de Brexit ervaren!
  Ik ervaar helemaal niets, wij ervaren niets en ook een Brit ervaart helemaal niet het voorspelde drama.

  Over een halfjaar is hier een meerderheid vóór Europa, daar heb ik geen péiling voor nodig.

  Dom volk vreet elk bericht, als het maar op het juiste moment komt!

 3. toussaint zei:

  Uit 330 miljoen inwoners kunnen de Yanks kiezen tussen ’n patiënte met ’n paedo of ’n sugar daddy met ’n escort lady. Meer smaken zijn er niet.Toch ’n giller van jawelste.Zij geeft haar e-mails niet bloot, hij niet z’n aangiftes. Alle 2 ’n even grote bek en ongeveer even oud, 70 resp.69.Zij blaat dat ze ’n longontsteking heeft en loopt na ’n uur weer vrolijk rond;hij laat Melania plagiaat plegen door de rede van Michelle op te lepelen.Moeten we dit echt serieus nemen? Begint op ’t Romeinse Rijk te lijken,waar keizer Nero 1 van z’n paarden tot staatsadviseur benoemde.Reagan leed aan Parkinson en Nancy regeerde ’t land en de wereld,maar niet voordat zij de sterrenwichelaars had geraadpleegd.Denk dat Hitlery,mocht zij ’t worden, ingewandenschouwers gaat consulteren.Bill heeft daarin al veel ervaring opgedaan.

 4. William Zeikspier zei:

  We staan letterlijk aan de vooravond van een wereldwijde systeemcrash en burger opstand.
  Nog een 6 maand, misschien 1 jaar dan is het gebeurt.
  En met het constan demoniseren van rusland in de media momenteel denk ik dat met hillary het conflict tegen rusland wel gaat beginnen, getuige ook de vele youtube filmpjes van amerikaans leger materiaal op treinen dat overal in europa richting oostblok word gezien!
  Ik vertrek binnenkort wel fijn naar zuid amerika als het zover is.

 5. Sé Paratist zei:

  Wel erg vreemd als Wilders stemmers voor Trump zouden kiezen….
  Trump en Wilders zijn de twee tegenover elkaar staande partijen (alleen dan in een ander land).
  Maar verder uit elkaar dan Trump en Wilders kan je het eigenlijk niet vinden…
  Trump is beter te vergelijken met een Pim Fortuyn, die tegen de elite was. Die elite is ook bang voor Trump, omdat hij zó rijk is, dat ie (in tegenstelling tot Clinton) niet te koop is…..
  Wilders wordt betaald door de elite. Wie betaalt, die bepaalt…..
  Wilders past dus beter in het rijtje Clinton, Obama, Bush, enz……

Comments are closed.