Leon de Winter ; de islam is het fascisme van de 21ste eeuw, de film die u niet mocht zien (video)

De meningen over Leon de Winter lopen uiteen en daarom zullen wij ons niet in deze discussie mengen. Maar het kan hem niet ontzegd worden, dat hij zijn mening over de islam goed kan vertalen in woorden of zoals nu in het geschreven woord in zijn boek Geronimo. De Duitse zender Phoenix zond vrijdag een interview uit dat Michael Krons met De Winter had en dat zeker de moeite waard is om beluisterd te worden.Bij deze dus, want los van het feit dat wij in ons land interviewers van het kaliber Krons met het bekende zaklantarentje moeten zoeken ( en dan nog) , de vaderlandse MSM zich niet snel  zullen wagen aan het uitzenden van dergelijke gesprekken, waardoor de Gutmenschen weer onmiddellijk de straat op moeten om te protesteren, zullen wij het moeten doen met de media vanuit het buitenland.

Overigens is er niets mis met de term ‘fascisme’ want het is de definitie van een regeringssysteem dat de belangen van de natie boven die van het individu stelt, hetgeen als je de islam onder de loep neemt zeker van toepassing is!

Veel luister en kijkplezier.


4 Reacties

 1. Gerrit zei:

  Wat een ongelooflijke pedante en irritante man die de Winter. Constant de interviewer in de reden vallen, veel praten en weinig zeggen, constant om de hete brei heen draaien. Begrijp dat je bang bent voor een fatwa, maar zeg dan liever niks. Islam krijgt de opdracht uit de koran de hele wereld te veroveren, en alle Joden en Christenen en een ieder die de islam niet aanneemt met het zwaard te doden, ONTHOOFDEN. Doelstelling is een wereldwijd kalifaat met de shari wetgeving als hoogste autoriteit. Het rijk van de antchrist,punt! Zie je wel, helemaal niet moeilijk om het samen te vatten in klein kadertje.

 2. Ron Blauw zei:

  TTIP/CETA = fascisme.
  De Winter: ingehuurde haatzaaier;
  ‘vergeet’ gemakshalve de (belangrijkste) helft van het verhaal te vertellen …

  http://johnpilger.com/articles/why-the-rise-of-fascism-is-again-the-issue
  22 Jihad Training Camps in the US – FBI Refuses to Take Action:
  http://madworldnews.com/22-jihad-camps-fbi/
  http://xevolutie.blogspot.it/2013/04/272-fetullah-gulen-and-his-jewish.html

  Haatzaai De Winter kan er niet omheen dat de islamisering van de EU, prioriteit is van de Europese Commissie. In handen bij de omstreden Federica Mogherine, die zeer dik is met ‘LGBT’ Fran Timmermans – ook uitgesproken pleitbezorger van de islamisering van de EU.

  Dat de EU fascistisch is, is idd. niet te ontkennen.
  Dát horen we de stemmingmaker/haatzaaier dan weer niét zeggen.

 3. Jan de B. zei:

  Aanhanger van Israël met othodox-joodse genen zet de Islam weg als ultranationalistisch/faschistisch?
  Meneer De Winter is rijp voor de politiek!

Comments are closed.