Test uw kennis : schat leeftijd minderjarige migranten uit Calais .

De zieligheidsindustrie zette weer haar beste beentje voor. De ‘jungle ‘van Calais die al sinds een half jaar !!! binnenkort ontruimt zal worden, u ziet in Frankrijk lopen de klokken wat langzamer dan  in sommige andere EU landen, waar afgewezen migranten linea recta retour gaan naar het land waar zij de EU zijn binnengekomen, zal een aantal van haar “jeugdige” inwoners kwijt raken.

Volgens allerlei onduidelijke hulporganisaties zouden zich in de ‘jungle ‘ongeveer 400 minderjarigen bevinden, die allen naar Engeland willen. Dan volgt het bekende verhaal van zielige al op 8 jarige leeftijd bij voorbeeld Afghanistan ontvluchte jongeren die daar door de Taliban vervolgd zouden worden en let op zoals een weliswaar 14 jarige Afghaan vertelde via Griekenland, de toen nog geopende Balkan route naar Finland zou zijn gevlucht om vandaaruit via Zweden, Denemarken, Duitsland, België in Calais te zijn aangekomen. De kosten voor deze reis werden betaald door zijn oom, die reeds 14 jaar in Engeland woont en daar een pizza afhaal restaurant heeft.  En in het kader van gezinshereniging heeft deze jongen ‘recht ‘op  toegang tot het VK.

Inmiddels is gebleken dat een groot deel van deze minderjarigen net zo minderjarig is als Sinterklaas, maar onder druk van de zieligheid bepleiters toch moet worden binnen gelaten.

Hoe kun je bepalen of iemand inderdaad minderjarig is, iemand die de handboeken van o.a. George Soros goed bestudeerd heeft en uiteraard alle identificatie documenten kwijt is.

In principe is dat voor iedereen met wat mensenkennis gemakkelijk net zo als  het bepalen uit welk land iemand komt. Het verschil tussen een Eritreeer of een Ethiopiër is duidelijk zichtbaar net zoals een Marokkaan en een Algerijn. En wat de leeftijd betreft is er een leuke internettool die als basis kan dienen en die wij u hier laten zien.

De Afghaanse crimigrant met capuchon die u hier ziet, beweerde 17 jaar te zijn, maar de Google tool  geeft voor zijn leeftijd 27 aan.  Probeert u het zelf maar eens uit, ofschoon bv. het hebben van een baard zoals een van onze redactieleden bemerkte hem op 60 jarige leeftijd opeens 73 schatte en zonder inmiddels die baard nu 66, terwijl hij de 70 is gepasseerd.

Hier de “jongen” gefotografeerd tijdens zijn aankomst deze week vanuit Calais in Engeland, nogmaals volgens opgave 17 jaar…….

croydon……. en hier het resultaat van Google

croydon-2

U ziet , zeer eenvoudig en wilt u het thuis proberen dan even naar How-old.net en u kunt uw vrouw verrassen door te zeggen dat zij er uitziet  als een 35 jarige jeugdige bloem, want Google liegt immers niet ?

Maar de Britse immigratiedienst greep terug op een oud probaat middel om de leeftijd te bepalen, namelijk via het gebit dat nooit liegt als het gaat om te zien hoe oud iemand is. Dat zorgde onmiddellijk voor oproer bij de zieligheid bepleiters die kans zagen een verklaring te krijgen van de Britse tandartsen federatie, die verklaarde dat het mensonwaardig zou zijn om voor dit doel, het bepalen van de leeftijd van een migrant een gebitscontrole door te voeren en dat de federatie haar leden adviseert hieraan niet mee te werken.

Kennelijk hebben, maar ook dat is inmiddels bekend, de aanhangers van de zieligheidsindustrie zich beter georganiseerd en ‘bewapend’ , dan de vele verontruste burgers, die qua meningsuiting als los zand aan elkaar hangen.


6 Reacties

 1. joepiedepoepie zei:

  Gemiddelde leeftijd is rond de 32 jaar, het zijn dus echt jonge kinderen.

  Als je kijkt naar hun gemiddelde IQ dat op het niveau is van 10 jarigen dan klopt dat eigenlijk ook wel.

 2. Wakker Worden !!! zei:

  Met dank aan Killary komen d’r nog tientallen miljoenen vanuit en via Turkije !!! Dus pray for Trump !!!

  WikiLeaks: Hillary Clinton wil Turkije buiten EU om aan TTIP toevoegen
  Xander 22-10-2016 17:50- in Algemeen Nieuws, Economie, EU, Immigratie, Maatschappij, NWO-Complot, VS
  Gehackte mails: Hillary wil als president wereldwijd vrij verkeer van goederen en personen invoeren, wat betekent dat Amerika en Europa tientallen miljoenen economische migranten zullen moeten accepteren

  Als president wil Hillary Clinton Turkije hoe dan ook aan de EU opdringen.

  Uit een nieuwe serie door WikiLeaks gepubliceerde gehackte emails blijkt dat Hillary Clinton als president van plan is om wel degelijk het omstreden TTIP vrijhandelsverdrag –waar vandaag in Amsterdam tegen wordt gedemonstreerd- met de EU te ondertekenen, en daarna buiten de Europese parlementen om Turkije eraan toe te voegen. Hierdoor zal de islamistische Turkse dictator Recep Tayyip Erdogan nog veel meer macht over de lidstaten van de Europese Unie krijgen dan nu al het geval is.

  Amerika’s voormalige ambassadeur in Brussel schreef dat Erdogan gepikeerd zou zijn omdat Turkije niet in de onderhandelingen over het TTIP wordt betrokken. Erdogan zou erop aandringen om Turkije er alsnog aan toe te voegen, en het IMF manipuleren om nog meer miljarden in de kwakkelende economie van het land te steken.

  Volgens The Express zullen deze ‘schokkende onthullingen woede veroorzaken in Europese hoofdsteden’, en dat terwijl steeds meer politici het door Brussel gewenste Turkse lidmaatschap toch al niet meer zien zitten, omdat Erdogan zijn land als een ware dictator is gaan regeren, en zich aan vrijwel niet één afspraak blijkt te houden.

  ‘Na het verdrag de Turken toevoegen’

  Hillary Clinton paait de publieke opinie door te suggereren dat ze als president het TTIP wel eens zou kunnen blokkeren. Achter de schermen blijkt ze –zoals met alle gevoelige onderwerpen het geval is- totaal andere plannen te hebben. Uit de gelekte privé emails komt naar voren dat ze juist een groot voorstander van het TTIP is, en zelfs wil toewerken naar een wereldwijd vrij verkeer van goederen en personen. Dat laatste houdt in dat Europa en Amerika onbeperkte aantallen migranten zullen moeten toelaten.

  In een email aan Hillary’s adviseur buitenlands Beleid, Jake Sullivan, schreef de oud ambassadeur voor de EU, Stu Eizenstat, dat Clinton als president het TTIP gewoon door zal laten gaan. ‘Turkije is boos niet bij de onderhandelingen te zijn. Ze zijn bang om markten in Europa en de VS te verliezen. We kunnen hen niet toevoegen, maar we moeten hen duidelijk maken dat ze na het verdrag kunnen toetreden.’

  ‘Mijn droom: Open handel en open grenzen’

  In tal van duur betaalde toespraken voor Wall Street topmanagers heeft Hillary Clinton gezegd dat het opheffen van de grenzen tussen landen één van haar belangrijkste doelstellingen als president zal zijn. Tijdens haar verkiezingscampagne houdt ze haar aanhangers echter het tegenovergestelde voor, omdat ze weet dat vrijhandelsverdragen en open grenzen, waardoor de Verenigde Staten (en Europa) overspoeld zullen worden door tientallen miljoenen economische gelukszoekers, erg impopulair zijn.

  ‘Mijn droom is een hemisferische gemeenschappelijke markt met open handel en open grenzen, ergens in de toekomst en met zo groen en duurzaam mogelijke energie, waardoor we groei aanjagen en iedereen een kans geven,’ citeerde Tony Carkk, research directeur van haar campagne, Hillary Clinton. Daarom wil ze zoveel mogelijk barrières voor het vrije verkeer van goederen en personen permanent opheffen.

  Trump wil banen terughalen naar Amerika

  Het globalisme heeft in de Verenigde Staten juist een verlies van miljoenen banen veroorzaakt, die allemaal naar lage lonenlanden werden verplaatst. Donald Trump doet het erg goed onder deze werkloze en meestal sterk verarmde mensen, omdat hij belooft de weggesluisde banen weer naar het land terug te brengen.

  Ook op basis van het laatste pakket gehackte emails kan de conclusie worden getrokken dat Hillary Clinton het Amerikaanse volk voortdurend voorliegt en bedriegt, en ze als president op alle belangrijke beleidsterreinen een totaal ander beleid gaat voeren dan ze nu aan hen belooft.

Comments are closed.