Het CBS voert de orders van Den Haag uit en de Telegraaf volgt slaafs

Verderop in dit artikel plaatsen wij een foto met een stukje tekst aangetroffen in de Krant van slapend Nederland. Het  deed ons weer eens in verbazing de ogen uitwrijven. Er staat toch duidelijk een ‘Amsterdammer ‘ , terwijl de foto naar ons idee iets geheel anders toont.

Een 18 jarige “Amsterdammer” en frequente bezoeker van een shisha lounge werd vlak bij deze gelegenheid dood aangetroffen. In een Shisha lounge, kunnen bezoekers naast een kopje thee of koffie een waterpijp kunnen huren terwijl zij hun huiswerk maken of een schoolrepetitie voorbereiden.

amsterdammer

Nu zijn er gelijk wat vragen die opduiken. Waarom is het van belang om de stad van herkomst van de vermoorde waterpijp lurker te vermelden ? Was de man uit St. Augustinasga gekomen, wat had er dan gestaan. Maar dit heeft te maken dat Den Haag krampachtige pogingen doet, om alle inwoners van ons land NEDERLANDER te noemen om op deze kortzichtige wijze te trachten een mogelijke tweespalt te voorkomen.

Wat is is er mis mee om het beestje gewoon bij de naam te noemen en te schrijven dat het hier om de zoveelste Marokkaan ging die als veel van zijn leeftijdgenoten op het verkeerde pad was terecht gekomen. Hoe wij op de Marokkaanse afkomst komen van deze lurker?  Hij heet niet Sietse Grafsma, maar Naoufal Mohammadji.

Of gaan de MSM zometeen weer miauwen nadat zij de moeder van de jonge gesproken dat het hierbij om een echt lieve oppassende jongen ging die een   lieve zoon, broer, oom en neef  was. Hij deed  geen vlieg kwaad deed, was altijd vriendelijk was en ontzettend liefdevol, behulpzaam en loyaal. Hij knuffelde dagelijks zijn moeder en vertelde hoeveel hij van haar hield.’  zoals wij in het Parool lazen. En op zijn school waar hij een 4 jarige VMBO opleiding volgde, het Amsterdamse Huygens College, werd prompt een minuut stilte gehouden !

DOODZWIJGEN dit soort mensen, geen podium bieden, niet jammerende familieleden uitnodigen in de eerste beste lijken pikkerij show zoals DWDD of Pauw.

En waar blijft die altijd zo creatieve overheid, als het gaat om de gewone echte Nederlander zaken te verbieden en gelijk met straffen te dreigen, terwijl het zo simpel is om dit soortmaatschappelijke uitwassen in te dammen ?

Het gebruik van een  waterpijp veroorzaakt  een overmatige uitstoot van CO2, dus onze eerste gedachte was, prima zo’n lounge, gewoon vol met “Amsterdammers of Hagenaars, Rotterdammers en zelfs Kerkradenaren”. Dan flink laten puffen, de deur toevallig in het slot laten vallen  en de volgende ochtend de imam langs sturen om wat begrafenissen te regelen, terwijl de buurt de obligate stille tocht houdt.  De vraag van Geert Wilders wordt dan in het kader van de milieuwet keurig opgelost.

Een bovengenoemde inrichting valt namelijk  onder de werking van het Activiteitenbesluit milieubeheer en de bijhorende ministeriële regeling. Dit betekent dat de inrichting moet voldoen aan de voorschriften uit het Activiteitenbesluit en de ministeriële regeling die op de inrichting van toepassing zijn.

Wat is  het probleem om gewoon met het boven geciteerde cursieve gedeelte tekst in de hand  deze lounges in hun geheel te verbieden ?  Of vindt onze toekomstige premier Lodewijk Asscher ( aan welke psychische aandoening lijdt hij ? ) dat niet goed, omdat het in kiezersstemmen scheelt ?

Maar de hoeveelheid klanten zal zeker stijgen, nu blijkt dat Marokkanen, u weet wel afkomstig uit een land waar al jaren een nietsontziende oorlog woedt die de reden is dat zij hun land willen verlaten met stijgende aantal naar ons land komen. Zou u de moeite nemen om even de Duitse media te raadplegen, dan kunt u zien dat Marokkanen het hoogste criminaliteitspercentage op hun naam hebben en dat die cijfers niet echt afwijken van de Nederlandse.

Ons land gaat ten onder als gevolg van de eigen slapheid, het gedogen en de angst om extreem , racistisch of xenofoob genoemd te worden.

Maar niemand die iets zegt als je Groningers stugge lui vindt, Limburgers onbetrouwbaar, Hagenaars hautain. Kennelijk geldt het betitelen van een bepaalde groep ‘Nederlanders ? ‘uitsluitend voor die mensen die nog wel over een helder verstand beschikken en zaken scherp zien.

Trouwens wat hoorden wij vanmorgen op radio Gelderland?  Marokkaan riep dat hij vannacht beschoten was…………….alweer….hoezo?

Update :

Maar de burgemeester van Groningen peter den Oudsten trek zich terecht !!! weinig of niets aan van het politiek correcte gepraat. Wij citeren het Nieuwsblad van het Noorden van hedenochtend :

Hij heeft geen goed woord over voor de zakkenrollende asielzoekers die de binnenstad van Groningen teisteren.

Den Oudsten bevestigt het nieuws van Dagblad van het Noorden dat de binnenstad van Groningen te maken heeft met een groep vooral Marokkaanse asielzoekers die op grote schaal zakkenrollen. ,,Er zijn een flink aantal arrestaties verricht en de gemeente is dit ook aan het analyseren met de politie.’’

Het kan dus ook anders !

 

 

 


11 Reacties

 1. Barbara Marquart Scholtz zei:

  Waarom denken PvdA politici toch altijd dat allochtonen wel op hun zullen stemmen?
  Ik voorzie in de – sombere – toekomst een heleboel moslimpartijen.

 2. Amsterdammertje zei:

  Het is ronduit een belediging voor de echte Amsterdammers, waarvan ik vermoed dat er talloze GN volgen. Het is gewoon tuig en dat al jaren lang zoals ik op de bok van lijn 24 regelmatig mocht ondervinden.

 3. Bert Bezorgd zei:

  Sinds dat er Asielzoekers in Nederland zijn hebben we twee steekpartijen per dag en zeker 1 of twee schietincidenten per dag. Ook ontelbare aantallen verkrachtingen, geweldplegingen, vernielingen, en diefstal zijn tot staatsgeheim verklaard. Onze maatschappij is verpest door deze handophouders.

 4. SouthernComfort zei:

  Een dame als een voddenfee,
  in een busje van VW,
  wil je van het trottoir af racen,
  zal wel een moslima wezen,
  met haar vent in de moskee,

  Amsterdam holadieee!!!

 5. Robert-Panamá zei:

  Het gaat nog veel erger worden. Vele subsahara “gelukzoekers” worden straatbendes die geleid worden door criminele Mocro’s, .Bulgaren en Albanezen. Een soort “Pandillas” zoals in Honduras en El Salvador. Ze worden version van vuur-en steekwapens en dienen dagelijks een vast bedrag aan de bendeleiders te geven, de rest mogen ze zelf houden.

 6. joepiedepoepie zei:

  Nederlanders met migratieachtergrond, Nederlanders met etnische achtergrond of gewoon Nederlanders.

  Het woord allochtoon mag nu niet meer gebruikt worden en de media neemt zoals altijd het voortouw hierin.

  In kranten wordt deze terminologie al gebruikt en zie je het woord allochtoon niet meer.

  Op TV Nieuwsuur en NOS journaal en andere actualiteiten noemen steevast allochtonen nu “mensen met een migratieachtergrond”.

  Op opsporing verzocht was dit al langere tijd gaande, hier gaat het nooit om allochtone daders (90% van de zaken hebben een allochtone d ader) maar een getinte man, lichtgetinte man, man met een noordafrikaans uiterlijk.

 7. bedonderde burger nr 16.000.001 zei:

  Er zijn duizenden en duizenden Nederlanders die lekker verdienen aan meer, meer en meer illegalen en migranten. Zolang deze goorlappen hun gang gaan zal het erger, erger en erger worden. Voor er oorlog uitbreekt zijn zij met de buit naar de VS vertrokken.

  Wij wachten ondertussen op verkiezingen. Ja droom maar lekker verder. We zien wat daar uit voortkomt. Voor Trump is aangetreden zitten ze op CNN al te speculeren op mogelijkheden hoe ze hem gaan impeachen. Soros en zijn volledige fascisten bende zitten plannen uit te broeden hoe ze Trump moeten afzetten.

  Hun idee over democratie is de enige vorm van democratie die deze fascisten toestaan. Dus verkiezingen? Vergeet het maar. Al kiest 80% tegen hen, zij blijven in het zadel zitten. Want zij zijn goed en wij zijn fout, oh ja!

  Middeleeuwse roofridders dat is wat zij zijn! De sheriff van Nottingham met zijn meute huurlingen in opdracht van King John, Robin Hood zal niet winnen, goed wint niet van fout, dat gebeurt enkel in de movies! We hebben vertrouwen gehad in schorem en hebben al verloren, sorry, wen er maar aan….Is dat waarom Sting al vol overgave Inch Allah zingt?

Comments are closed.