Jean Claude Juncker en EU ambtenaren geven zichzelf 3.3% salarisverhoging voor falend gedrag

De 55.000 EU onrendabelen aangevoerd door Jean Claude Juncker hebben nog net voor de kerst een aardig presentje onder de kerstboom gekregen. Niet van de Kerstman, voor zover die in politiek correct Brussel nog van de moslims in de EU mag blijven bestaan, maar gewoon door ja te stemmen en deze verhoging te ontvangen met TERUGWERKENDE kracht vanaf juli 2016.

Maar het zou de EU niet zijn indien zij niet ook gelijk met een verklaring komen voor deze salarisverhoging. Het gaat om een gemiddelde salaris verhoging van onrendabelen in alle EU landen en… een compensatie voor de verhoging van de kosten voor het levensonderhoud in Luxemburg en België, want zoals u uit de volgende cijfers kunt zien, is het de eindjes aan elkaar knopen voor Juncker c.s.

Dit jaar vanwege die terugwerkende verhoging toch nog een schamele € 5.181 bonus voor Juncker, te besteden bij de lokale slijterij, waarna zijn  basis inkomen voor 2017 met € 10.362 zal stijgen naar het astronomische bedrag van € 324.377 per jaar hetgeen b.v. 90% hoger is dan het jaarinkomen van de Britse premier May of onze eigen student kunsthistorie.

Maar daar blijft het niet bij. Juncker kan toch moeilijk onder de brug gaan slapen en ontvangt  € 48.657 huisvesting bijdrage en om gewoon eens een extra borrel te pakken nog eens € 17.017 onkostenvergoeding.  Dat betekent bijna 4 ton voor een man die het op alle fronten heeft laten afweten, die dreigde indien de Brexit er zou komen af te treden, dat ook zou doen als zijn maatje Kapo Martin Schulz, de voorzitter van het EU parlement naar Berlijn zou verdwijnen, maar die na al deze loze kreten gewoon bleef zitten.

En aan het einde van zijn verwoestende loopbaan krijgt Juncker herinrichtingskosten die …… € 416.284  bedragen plus vanaf zijn 65ste als hij nog niet aan een alcoholvergiftiging is overleden een jaarlijks pensioen van € 69.336 per jaar.

En, om u gerust te stellen, indien u zich zorgen maakt over de rest van het politieke wrakhout dat door de gangen van de EU gebouwen dwaalt, zich zelf afvragend wat zij nu weer eens voor leuke dingen voor de geplaagde EU burger kunnen bedenken, ook voor hen is zoals wij reeds vaker schreven ruimschoots gezorgd.  Tel daarbij op de vele uiterst goed betaalde nevenfuncties die zoals o.a. bij die man met die spleet tussen zijn voortanden Guy Verhofstadt oplopen tot 1.5 ton, of onze Hansje van Balen die het voor 1 ton doet, dan begrijpt u, van een crisis hebben ze in Brussel nog nooit gehoord!viezerik

 

 

 

 


8 Reacties

 1. check zei:

  Waarom denken jullie dat deze totale nutteloze en pure charlatans daar zitten ? Om de belangen van de burger en land te behartigen ? Diegene die dat geloofd moet heel dringend langs een psychiater, die is van heel ver van het padje af. Het zijn pure zakkenvullers en vooral zakkenrollers die er zuiver en alleen maar zitten om eigen zakken te vullen. Nooit eens wat behoorlijks bereikt alleen maar slap lullen, stoken en de boel vreselijk tillen. Heb nog een aardige lees maar eens hoe het in corrupt baggerland gaat niet anders en die worden door onnozele burgers straks weer gekozen. wel vlaggen en klappen hoor als ze straks weer alles beloven als het maart is. Mafkezeennnnnnnnnnnnn
  http://www.elsevier.nl/nederland/blog/2016/11/waar-blijft-de-ontmanteling-van-lobbystaat-nederland-406137/

 2. onlyyou zei:

  Uiteraard zeggen ze geen neen hiertegen, wordt het niet eens tijd dat erhier ook eens zwaar bezuinigd, net als bij bankenelite gaat worden?

 3. *punt50" zei:

  Dat dat godvergeten stuk (reserve-) “hoofdofficier” van een van B. er óók bij zit is totaal geen verrassing. Zijn koffers zullen vast wel al gepakt zijn -samen met die van Evita & Kroonkurk BV.
  Ze zullen pas weer met veel bombarie op het toneel verschijnen en verwelkomt worden als “s’Lands Redders” als de bevolking totaal uitgemergeld is en nog niet eens meer in staat zal zijn om van meel een provisorische grens aan te leggen.
  Voor van B. geen probleem en die andere heeft het al in de genen.

 4. Frank zei:

  Alweer geld geleend bij Repelsteeltje?? …ze weten toch??…”magic always comes with a PRICE”

 5. Barbara Marquart Scholtz zei:

  Dit is toch wel de bloody limit! En Brussel heeft ook al aangekondigd meer geld van
  de lidstaten te eisen nu door de Brexit de Britse afdragt vervalt en de begroting anders niet meer klopt.
  Ik zou zeggen: je past je begroting maar mooi aan. De EU is t.g.v. de Brexit een heel
  stuk kleiner geworden en kan dus met minder geld (en ambtenaren) toe.

 6. Toussaint zei:

  Ongelooflijk dat die dronkenlap, kettingroker en kale schedel likker (BaH!) nog niet is gewipt. Zelden zo’n aanfluiting meegemaakt; staat menig x op z’n benen te waggelen. Zijn ontbijt schijnt louter uit Courvoisier te bestaan (interview in Lux. krant toen hij er nog M-P was). Heeft ’t mini boerenstaatje in 20 jaar omgetoverd tot ’n 1ste klas belasting=oplichters paradijs ten koste van heel de EU,wiens Cie hij nu voorzit. Dat interesseert meneer geen biet: schijt aan de eenwordingsgedachte als hem dat convenieert. Blij dat de EU met hem aan ’t roer razendsnel naar de bodem afzakt. Kleineert Trump door te schetteren dat deze niet weet waar België ligt. Alsof die prul al 50 staten v/d VS zou kennen.

 7. formidabele zei:

  De brutaliteit ten top?
  Net als Dijkstal voor de jaren van 2007(het grote dieptepunt) wist hij ook een salarisverhoging van 30.000 euro voor kamerleden te realiseren?
  Wat te denken slagers keuren hun eigen vlees???
  Kabinet moet weer nog volgen, omdat ze het zoooooo goed doen?

Comments are closed.