Turkije is knooppunt van IS en ondersteunt tevens de IS terreur ( video)

Gedurende de jaren 2014 t/m 2020 zal de EU een totaal bedrag van bijna  € 4,5 miljard  overmaken naar Turkije,  niet voor de huisvesten van vluchtelingen, maar om het land te helpen met de voorbereiding tot de toetreding tot de EU. Dat betekent gemiddeld ruim 700 miljoen per jaar.

Ondanks het feit dat er met stijgende verbazing en afkeer gekeken wordt naar een land waar door dictator Erdogan alle democratische regels en principes met voeten worden getreden, inmiddels heeft Erdogan 170.000 zg. tegenstanders laten arresteren, ontslaan of op een andere wijze monddood weten  te maken, blijft Brussel ingegeven door de angst voor chantage rustig doorgaan met het betalen van astronomische belangen. Zou men dat niet doen, is de angst dat Erdogan de miljoenen asielzoekers die in zijn land in vluchtelingenkampen verblijven of rondzwerven de goede raad zal geven hun heil te gaan zoeken in de EU. Daar heeft de EU ondanks alle wollige woorden over uitbreiding van de grenscontroles geen antwoord op. Ten aanzien van het bewaken van de EU buitengrenzen heeft Brussel zoals u weet een veel te grote broek aangetrokken.

Arte TV een samenwerkingsverband tussen de Duitse TV zenders ARD,ZDF en de Franse zenders France 2 , 3 en M6 heeft een indrukwekkende reportage gemaakt waaruit overduidelijk blijkt dat Turkije de ISIS steunt en de Turkse grenssteden die tegen Syrië aan liggen, knooppunten zijn voor het werven en selcteren van ISIS strijders en het bevoorraden van hun strijdkrachten.

Ondanks dat veel Turkse burgers en politici hier overduidelijke bewijzen voor hebben en dit bij de Turkse autoriteiten regelmatig aankaarten, bagatteliseren deze  de informatie en reageren niet of nauwelijks, dit zeer tot de frustratie van diegenen die de autoriteiten waarschuwen. Er is hier dus sprake van medewerking geven aan ISIS.

Wij waarschuwen u, het is een 3 kwartier durende film die ook deze week nog weer eens op de buitenlandse TV te zien was, maar u zeker zal verbazen indachtig het eerste deel van dit artikel.


3 Reacties

 1. JdeB zei:

  Symptomen van ons eigen buitenlandbeleid en het ontbreken van een eensgezinde Europese vluchtelingenstrategie?
  Worden o.a. de handels- en olieoorlogen in Azië en Afrika niet gestopt, dan betaalt Europa een nog veel hogere prijs.

 2. onlyyou zei:

  Bij uitsluiting van de afspraak, kunnen we er van verzekerd zijn meerdere migranten binnen te krijgen, dat hadden ze toch overlegd?

 3. Bert Bezorgd zei:

  Ik heb deze film bekeken en voor mij is dit persoonlijk niets wat ik niet al wist of vermoedde. Het is zo overduidelijk op te maken uit het handelen van Erdogan. Ook in Nederland is Erdogan actief met 15 staatsmoskeeen en Denk die onlangs iemand inhuurde om zogenaamd hartfilmpjes tegen Sylvana Simons te laten maken om in de belangstelling te komen. In Nederland is de VVD en PVDA voor het toetreden van Turkije, en dus voor IS.

Comments are closed.