Welkom in de Islamitische Staat Duitsland. Duitse media woedend ( 2 x video)

Dat was een regelrechte aanval tegen het land, waarvan de bewoners en zeker de regeringsleider nog steeds geloven aan het bestaan van de “Ubermensch’ , een woord dat het u sinds enige tijd kunt vervangen door ‘Gutmensch’ , geïnspireerd door Angela Merkel met haar welkomst cultuur  en de kreet ‘wir schaffen das .’

‘Gisteravond toonde het WDR 7 uur journaal een film die in Duitsland voor verontwaardiging zorgde, hetgeen door een deskundige ook nog eens aan de  wat trager van begrip zijnde Duitse kijkers werd toegelicht, waarbij wij u de verzekering kunnen geven dat dit om miljoenen gaat, voornamelijk geïnspireerd door zowel de katholieke als ook de protestantse kerk , plus een regeringsleider die hen oproept met Kerst gristelijke liedjes te gaan zingen vergezeld van een blokfluit geluid, waardoor de crisis minder hard aankomt.

De Amerikaanse site “Secure America” heeft sinds enkele dagen een video op YouTube geplaatst die wij u hier laten zien en waarin jihadi’s en moslims welkom worden geheten in de ‘Islamitische Staat Duitsland ‘ en ondanks het feit dat het hier mede om een promotiefilm ging voor Donald Trump, die Angela Merkel terecht er van beschuldigt, debet te zijn aan de stortvloed van moslims die nog steeds de EU binnen blijven komen.

Hoe durfden de Amerikanen was de toon in het WDR 7 uur journaal ‘Aktuelle Stunde ‘, waar regelmatig Trump als het beeld van de Amerikaanse cowboy domheid wordt betiteld. Net als in ons land, waar met name het linkse deel van de bevolking en de politiek stond te juichen , toen bekend werd dat de VS zomaar een gekleurde president zou krijgen en nu ingehouden staat te trappelen om een vrouw deze plaats in te laten nemen, waarbij het hoogtepunt kan worden een gekleurde vrouwelijke president ( Michelle Obama ) over 4 jaar menig linkse Nederlander in extase zal brengen.

Goed eerst de film van Secure America met de uitnodiging om de islamtische staat Duitsland te komen bezoeken , gevolgd door de url aanklikken met het deel van het WDR Aktuelle Stunde journaal waarin de verontwaardiging wordt gespuid.

WDR Aktuelle Stunde

Dat Duitsland en dan met name de Duitse bondskanselier Merkel gewoon een marionet is aan de draadjes van de Amerikanen en met haar verderfelijke politiek niet slechts haar land , maar de ook de omliggende buurlanden in een chaos heeft gestort, dat dringt kennelijk niet door in de Teutonen hersenen.

Lees hier wat er werkelijk gebeurd, OOK IN ONS LAND!

 

 

 


10 Reacties

 1. Henk zei:

  Vandaag op de website van HLN.BE

  OOSTENRIJK Een Somalische vluchteling (18) is maandagochtend een ziekenhuis in de Oostenrijkse stad Innsbruck binnengedrongen waar hij probeerde een patiënte te verkrachten. De jongeling is opgepakt.
  Het incident gebeurde ’s ochtends vroeg in de psychiatrische afdeling van het Universitaire Ziekenhuis van Innsbruck (Tirol). De aangevallen vrouw (29) kon op haar kamer op de noodknop duwen, waarop een verpleegster kwam aangelopen. Zij slaagde erin de man van de patiënte weg te trekken en de politie te waarschuwen. De Somaliër is opgepakt en zit in de cel. De politie maakte geen verdere details bekend.

  Oostenrijkse media maakten zaterdag ook melding van een geweldsdelict met een jonge Afghaanse vluchteling in de stad Möding (deelstaat Neder-Oostenrijk). De 19-jarige stapte de praktijkruimte van een psychologe binnen en bedreigde haar met de dood. De jongeling gebaarde dat hij haar de keel zou oversnijden. Toen agenten hem probeerden in de boeien te slaan, werd hij nog agressiever. De weerspannige Afghaan werd met veel moeite in een politievoertuig gezet. Hij klopte verschillende keren met zijn hoofd hevig tegen het raam van de politiewagen. Hij is overgebracht naar de gevangenis van Neustadt.

  Dit zijn maar 2 voorbeelden, maar bedenk wel dat je elke dag legio van deze gevallen tegenkomt in het VERZIEKTE Europa!

  De grote gore klootzakkken die dit moslim-onkruid hebben binnengehaald moeten z.s.m. opgepakt worden en afgemaakt worden!

 2. Jack Terrible zei:

  Discriminatie???

  Een paar maanden geleden zag ik langdurig een licht getinte jongeman in zijn auto zitten ’s avonds op de parkeerplaats voor mijn flat. Ik heb onopvallend zijn nummerbord gelezen, onthouden en thuis opgeschreven. Voor het geval dat mij of iemand anders wat naars overkomt. Dan heeft de politie een aanknopingspunt. Verleden week zag ik een blanke jongeman langdurig in zijn auto zitten ’s avonds op de parkeerplaats voor mijn flat. Die vertrouwde ik en schreef zijn nummerbord niet op.

  Zo doet de politie ook. Mensen die licht getint of donker gekleurd zijn worden beter in de gaten gehouden en gecontroleerd. Omdat veel van zulke mensen natuurlijk wetsovertreders en criminelen zijn. Veel meer dan bij de blanken.

  Dan kunnen de gekleurde mensen wel moord en brand schreeuwen dat ze gediscrimineerd worden… maar dat lokken ze zelf uit.

  De oorzaak is dat veel van zulke mensen onder het barbaarse islamitisch juk leven wat totaal andere regels en wetten heeft dan het Nederlandse Gerecht.

  Veel van mijn schilderijen zijn anti-islamitisch. Van blanke mensen heb ik niet zoveel te vrezen. Die vinden mijn kunstwerken verschrikkelijk of ze moeten erom lachen. Maar die doen me over het algemeen niks. Islamitische mensen vinden mijn kunstwerken normaal gesproken afschuwelijk. En wensen me het graf in. Ik ben al vaak voor ze gewaarschuwd. Daarom moet ik dus vooral voor hen oppassen. Daarom houd ik licht getinte en gekleurde mensen scherp in de gaten… omdat moslims bijna allemaal licht getint of donker gekleurd zijn.

  Jack Terrible

 3. joepiejee zei:

  Saoedie-Arabie kan tenminste nog bogen op authensiteit?De regels wotden streng nageleefd!
  Hier worden ze met handen en voeten overtreden?

 4. Bert Bezorgd zei:

  Stem vooral op de zittende politiek dan blijft deze situatie in stand, of zoals ik verwacht, word, de situatie alleen maar erger. Mensen, elke politieke partij wil, deze situatie in stand houden, behalve de PVV.

 5. Purple Haze zei:

  de elite is bezig om de soevereiniteit vd de europese landen kapot te maken…grenzen open, asielzoekers/vluchtelingen erin. Straks bestaat er geen Duitsland, Nederland, Belgie etc etc meer…dan is t allemaal 1 Europa. Alles wordt onder het kopje Europeaan gezet. Een munt, een nationale politie, een volkslied en vlag. papieren geld afschaffen, RFID chip …en zo worden de mensen tot slaaf gedegradeerd…al dan niet door middel van oorlog. De overheden zijn bezig om ellende en chaos te creeren in Europa..en later zullen zei als ” reddende engel” optreden. Alles gebeurt met een reden wordt weleens gezegd…

Comments are closed.