400 crimigranten bestormen Spaans-Marokkaanse grens en komen EU binnen ( video)

Misschien dat wij dit artikel moeten openen met de vraag ‘wilt u meer, meer, meer , Afrikaanse crimigranten, zoals de 400 die vanochtend het 6 meter hoge grens afscheiding tussen de Spaanse enclave Ceuta en Marokko tot verrassing van de Spaanse grensbewakers bestormden en kans zagen hiermee hun eerste voet op EU grondgebied te zetten.

Deze vraag zou ons ongetwijfeld een compliment opleveren van 3 Nederlandse rechters, waarvan diegene die het vonnis tegen Wilders mocht voorlezen zijn zenuwen nauwelijks onder bedwang had en het water om zijn keel te spoelen niet aan te dragen was. De zoveelste spagaat voor de Nederlandse rechterlijke macht, wel een voor iedereen begrijpelijke uitspraak doen, of zoals vandaag weer het hoofd laten hangen richting een kleine drammerige minderheid.

Volgens de Spaanse autoriteiten moet er tot het jaar 2000 worden teruggegaan om een dergelijke massale bestorming van de grensafscheiding te hebben meegemaakt.

20% Van de personen die het vandaag lukte Spaans grondgebied en daarmee de EU te bereiken zijn inmiddels spoorloos en de Spaanse autoriteiten verwachten dat zij net als de andere crimigranten zullen trachten illegaal met de dagelijkse ferry boot verbinding tussen Ceuta en het Spaanse vaste land, echt Europa te bereiken om daarna grotendeels door te reizen naar de noordelijke EU landen, waar Mutti Merkel hen met de blokfluit zal verwelkomen.

Het Spaanse Rode Kruis heeft 103 van dit TUIG in behandeling, voornamelijk vanwege snijwonden veroorzaakt door het op het hek aangebrachte prikkeldraad.

Vertegenwoordigers van de zieligheidsindustrie hebben ook dit maal weer kritiek op Spanje dat volgens hen de asieleisers die Ceuta bereiken niet humaan genoeg opvangt. Met name Amnesty International klaagt over de harde behandeling van zijde van de Spaanse grensbewakers.


6 Reacties

 1. bedonderde burger nr 16.000.001 zei:

  HET IS OORLOG
  En wat doe je in een oorlog?
  Dan ga je de vijand vertroetelen.
  Je gaat welkoms liederen instuderen.
  Je gaat de vijand met bloemen opwachten
  Je biedt de vijand vrouwen en kinderen aan om zich mee te vermaken.
  Je biedt hen uitkeringen en huisvesting, gratis zorg en onderwijs.
  Ja, dat is het, dat doe je in een oorlog met de vijand.
  Hoe kan het zijn dat de Duitsers WW 2 hebben verloren?
  Golden er toen soms andere regels met betrekking tot oorlog?
  Neuh!

 2. friese canadees zei:

  Zwarte tuig schreeuwt mosa, mosa…. wat -beautiful young girl-

  (vgl.nederlands -meisje-)
  betekent en de video laat duidelijk zien wat ze daar mee van plan zijn.

  Pacem para bellum, nederiglanders!!

  U zaait/heeft gezaaid/ en zal nu tzt oogsten:

  Succes met uw “verdediging”

  vr.gr uit west canada

 3. onlyyou zei:

  Zou een salvocanon, dat geregeld losse flodders afschiet, niet afschrikken?
  Zo worden kraaien geweerd, die dreigen de oogst te benadelen. ?

Comments are closed.