Bent u al buiten geweest ? Niet doen ! ( Video)

Tweede kerstdag,  of heet het al lichtjesdag, wij raken het spoor bijster. Maar de vraag blijft, bent u al buiten geweest ? Nee, prima ook niet doen, want dan zou u taferelen mee kunnen maken als de bewoners van een stadswijk van Rome, die hun eigen huis en kantoor niet meer kunnen bereiken. Waarom ? Bekijk en luister naar de video, Italiaans met een keurige Engelse ondertiteling. Veel plezier.


8 Reacties

 1. Ruud Steunassen zei:

  Kreeg vandaag voor station Leiden Centraal gratis soep uitgereikt onder het motto “Compassie”. Het ging uit van christenen en moslims. Het was net zoiets als die moslims die met kerst in Londen voedsel aan zwervers uitdeelden.
  Klinkt allemaal heel mooi, maar ik heb toch meer compassie met Jezidi’s en vervolgde christenen dan met gevluchte tandtechniekers en 17-jarige atoomgeleerden, die hun tengels niet thuis kunnen houden.
  Laat men toch ook wat meer compassie hebben met vrouwen die jong zijn en ’s avonds laat nog willen genieten van het uitgaansleven.

 2. Frank zei:

  Geweldige mensen die Italianen!
  Zonder politiek correkte bla bla bla gewoon zeggen zoals het is!
  Kunnen wij nog wat van leren.

 3. Gradus zei:

  Wat moet dat stinken door al die naar achteren gerichte “stankkanonnen”.
  Heb dan toch een voorkeur voor dennennaalden. Desnoods zelfs voor wierook .

 4. Ytske zei:

  Als ik die arrogante konten naar het westen gericht zie, gaan mijn voeten jeuken om er een rot schop tegen te geven. Ja ik ben daar echt toe in staat, als zo’n idioot mijn weg versperd.

 5. Theo Hofman zei:

  Ik ben inderdaad niet buiten geweest, behalve dan om het afval in de container te mikken!

  Op deze 2e Kerstdag welke door velen, en HEDEN TEN DAGEN in dit land maar liefst door de meerderheid van de AUTOCHTONEN gedoogd benoemd wordt als 1e en/of 2e lichtjesdag, (waarom verkoopt Albert Heijn (nog) geen lichtjesbrood?)) en dat allemaal ten gunste van de groep die met hun kont naar het westen ligt om te bidden (“voor vrede”) , een groep die voor suikerkerbuikenfeest een algehele vrijedag wil afdwingen in een Christelijke samenleving.
  Een Christelijke samenleving die men actief wenst te minimaliseren, lees af te schaffen.

  Voor een ieder die nu maling denkt te hebben aan een Christelijke samenlevening waar hij/zij toch ECHT in leefde, moet maar eens bij zich zelf te raden gaan!

  Kom eens naar Den Haag en ga (jij in je broek met je (een sigaretje rokende ) vrouw een kijkje nemen (schijtebroeken!) in onze Haagse Sharia Driehoek en zijn salafistische samenleving, welke volledig op een democratische (LEES BANGE) gedachtengang ondersteund wordt door die KakkeBroek van een burgemeester j.j. van aartsen!

  Je komt geheel tot leven!

  O ja, gezien alle bezorgdheid gezien het gebruik van zout dient onze schijterige overheid ook te komen met regelgeving voor wat betreft het gebruik van suiker en de geproduceerde suikerhoudende producten binnen de Suikerbuiksamenleving,
  Mede omdat vermindering van het gebruik van suiker de gezondheidszorg financieel ten goede komt!

  Daarom ben ik voor afschaffing van het suikerfeest!
  Het is namelijk heel slecht voor ALLE mensen binnen onze samenleving.

 6. MareJane zei:

  Nog even en dan zijn we op het niveau van Duitsland: http://www.stopdebankiers.com/we-verliezen-controle-straten/
  En met deze slappe en laffe regering zal het hier ook zo gaan. Indien wij Nederland niet voor ons kunnen behouden dan gaan we in snel tempo ook die kant op. Er komt nl. geen eind aan het binnenhalen van de handophouders. Met dank aan VVD/PvdA, D66, Groen Links en wie ben ik nog vergeten van de NSB’ers die ons en ons land verkwanselen?

Comments are closed.