De droom van de zieligheidsindustrie laat Europa 400 miljoen Afrikanen verzorgen

Als u niet van cijfers houdt, lees dit artikel dan niet. 400 Miljoen en over een 20 jaar 800 miljoen zielige sub Sahara bewoners die wij voor het gemak negers zullen noemen, willen in principe naar Europa. Daar is het goed toeven en de gevraagde tegenprestaties zijn nul, ofschoon de Duitse dominee president Joachim Gauck juist de nieuw aangekomen inwoners van zijn land oproept,  om zich actief met hun nieuwe vaderland bezig te willen houden. Maar een dominee gelooft  wel vaker in sprookjes!!

Dominee Gauck  (76) die gelukkig volgend jaar verdwijnt om dan door de socialist,  nu nog minister van BuZa Steinmeier te worden opgevolgd, doet dat wat u iedere dag in de MSM tegenkomt. Zalvende woorden gebaseerd op ,’ sla mij op deze wang, dan keer ik u ook de andere toe,’ zijn het ‘Leitmotiv’ van Gauck, een levensgevaarlijke benadering van de gigantische vluchtelingeninvasie in zijn land en de rest van Europa veroorzaakt door een eveneens volkomen de realiteit kwijt zijnde dominee dochter  Adolf Merkel.

Geloof maakt meer kapot dan u lief is , zullen wij dan maar zeggen.

Het gemiddelde inkomen van sub Sahara bewoners bedraagt net nog geen 2 dollar per dag en geen wonder dat veel van hen hun land willen verlaten. Wordt er niets aan deze verhuiswens gedaan, dan zullen er in 2050 bij een bevolking van 2.2 miljard Afrikanen, 800 miljoen klaar staan om te verhuizen naar een continent waar 450 miljoen gastheren en – vrouwen mutsjes voor ze gaan breien, hun dochters aanbieden en collega’s van Gauck u op het hart drukken deze nieuwkomers te omarmen.

Merkel heeft zich voorgenomen de geschiedenis van Afrika te wijzigen, maar zoals de ‘koloniale historie’ van de Duitsers aantoont, is de Duitse inmenging in andere landen nooit echt een succes geweest.  Wat bombardementen, kampen, en 41 miljoen doden direct en indirect, dit was en is nog steeds de Duitse visie hoe Europa en de wereld er uit dienen te zien!

Tijdens haar recente bezoek aan een aantal Afrikaanse landen beloofde Merkel geld, maar nadat het Westen reeds 70 jaar, elk jaar miljarden in ‘Afrika ‘pompt,  oplopend tot heden ten dage  ongeveer 60 miljard en de resultaten nihil zijn, toont dit de wereldvreemdheid aan  van een Duitse  dictator kanselier in het bijzonder en dat van de Duitsers in het algemeen.

‘Geef ze geen vis, maar een hengel,’ luidt vrij vertaald een oud Chinees gezegde, maar zelfs al zouden er miljoenen ‘hengels’ in Afrika worden verdeelt, dan nog wijst de ervaring, dat het niets wordt met het onderhouden , laat staan laten groeien van een eigen economie, waarvoor de handen uit de mouwen moeten worden gestoken.

Een typerend voorbeeld : Aan het einde van de Noord – Zuidkoreaanse oorlog midden jaren ’50  was het inkomen van een gemiddelde Zuid Koreaan gelijk aan dat van een Ghanees dus een verhouding van  1 op 1. In 1987 was dat veranderd in 10 op 1 en in 2015 bedroeg de verhouding 20 op 1 , m.a.w. verdiende een gemiddelde Zuidkoreaan 20 keer meer dan zijn Ghanese tegenhanger.  Plaats daarbij nog de kanttekeningen dat Zuid Korea volledig door de oorlog was verwoest, een fractie van de financiële hulp ontving die het onder Britse koloniale leiding Ghana jaarlijks ontving. De Britten vertrokken en het was net als in alle andere sub Sahara landen afgelopen met de welvaart, zoals wij dat momenteel ook zien gebeuren in Zuid Afrika.

Nog als de dag van gisteren, herinneren wij ons een gesprek einde jaren ’60 met een missionaris in het toenmalige Rhodesië en tegenwoordige Zimbabwe. ‘Zodra wij ons omdraaien, laten ze ( de negers) alles uit hun handen vallen en is het ‘back to the trees’ . Deze man die iedere dag trachtte er iets van te maken kan naar huidige maatstaven toch wel als ervaringsdeskundige  worden betiteld, iets dat van het overgrote merendeel van politici en zieligheidsindustrie medewerkers absoluut niet gezegd kan worden. Een kort bezoek, het liefst in een gecharterde executive jet, wat leuke opnames voor thuis, vraag het maar aan Liliane Ploumen , Bert Koenders, Dronken Pronk en ze kunnen het u bevestigen.

Overigens een zelfde situatie treft u aan op de diverse Caribische eilanden.  En als afsluiting, tijdens de school Olympiade voor leerlingen won in de afdeling reken en -wiskunde Korea met 613 punten tegenover Ghana 331.

Wat wij trachten duidelijk te maken is dat ondanks de wereldvreemde oproep van Gauck en een zelfde soort houding bij de medewerkers van de zieligheidsindustrie, dit alles onder het toeziend oog van de politiek, dat  het nooit iets zal worden met de integratie van sub Sahara bewoners ! Blijven helpen terwijl zoals o.a. de situatie in Zuid Afrika toont en in het recente verleden die in Zimbabwe en andere Afrikaanse landen is slechts jezelf voor de gek houden.

Dat de politiek dit met ijver doet is duidelijk en de slachtoffers zullen uiteindelijk niet in Afrika wonen, maar in Nijmegen, Gouda, Ede of elke ander willekeurige plaats in Nederland of Europa.

De grenzen moet zoals dat ook elders op de wereld wel kan, potdicht. De huidige wetten t.a.v. immigratie moeten geheel worden herzien en aangepast aan de huidige tijd.

En dat lezers kan zeker, mits een politieke leiding in een land daartoe aangespoord door de burgers.

Maar helaas woont u  niet in een dergelijk land !

aase


4 Reacties

 1. only you zei:

  Vrees dat er andere doeleinden mee gediend worden, waarom dan na meer dan 70 jaar missiewerk er in de ontwikkelingslanden nog geen deugdelijke beleid gevoerd kan worden en het neokolonialisme nog steeds hoogtij voert? Nwo hebben slecht hun werk gedaan of is dit al opzet ?

 2. andre zei:

  je moet kijken wie er na alle oorlogen en een crisis hier en daar al eeuwen aan de macht zijn. Dan is het wel kort door de bocht om de duitsers de schuld te geven terwijl het brits nederlands koningshuis met rothschild als aasgier
  1) de franse revolutie hebben gekocht omdat frankrijk te sterk was
  2) napoleon op het podium hebben gehesen om alles waar goud zat te jatten en land te verdelen in controleerbare stukken
  3) wwo 1 heeft getriggerd omdat duitsland te sterk werd want georg siemens van deutsche bank de bagdad bahn rond had en het suez kanaal hierdoor niets meer waard werd en zuidwest afrika de lucratieve diamant mijnen bezat.(namibie) met louis coutermans in de hoofdrol met de antwerpse diamanthandel en de laatste verbannen duitse keizer wilhem2 die het valse nichten clubje rothschild het nakijken gaf
  4) hitler zn opleding in engeland heeft gehad en zn bloed geld uit amerika kreeg om zn wwo 2 te bekostigen
  5) iran (perzie) werd afgesloten aan het begin van het petrolium tijdperk

  en nederland nu het overschot aan melkkoeien danzij brussel een pen door de kop gaat schieten zodat ze vooral geen nut elders of een aanvulling mogen geven…van ja rothschild en het brits nederlands koningshuis…….

  en dan heb ik het nog niet eens over azie en australie

 3. Solo zei:

  Wij hebben geen vishengels gestuurd, maar scheepsladingen condoooms. En – inderdaad – geld, veel geld.

  Maar iedereen die tot drie kan tellen weet dat de ‘liefdadigheid’ van de witte man zelden gratis is en dat zijn geld nimmer de behoeftigen (heeft) bereikt die geen belasting betalen en dus letterlijk nergens recht op hebben.
  Jammer van de onnodig grievende toonzetting.

  De ontwikkelingen die de mens – hoe en waar dan ook – in gang heeft gezet zijn intussen onomkeerbaar geworden. De oorzaken kunnen worden verdraaid of zelfs ontkend, het beschermt niet tegen de gevolgen ervan.

Comments are closed.