Moord op studente in Freiburg toont falen van de Europese politieke elite aan ( video)

Het verhaal zal u bekend zijn, maar toch voor alle zekerheid. Drie jaar geleden wordt de illegaal Griekenland binnen gereisde toen, volgens zijn zeggen, 17 jarige Hussein Khavari door de Griekse politie gearresteerd, nadat hij een Britse toeriste had verkracht en daarna van een rots gegooid. Het meisje  overleefde de val zwaargewond en de dader werd veroordeeld tot 10 jaar gevangenisstraf.

Omdat hij zich in de gevangenis goed gedroeg werd Khavari  al in 2015 vrijgelaten en vertrok naar Duitsland waar hij zich weer als 17 jarige asielzoeker uit Afghanistan uitgaf, terwijl bronnen bij het onderzoek betrokken zeggen dat hij uit Oezbekistan komt, en werd hij als minderjarige ondergebracht bij een familie in Freiburg.

Op 16 oktober dit jaar fietste de 19 jarige Maria Ladenburg om 3 uur ’s nachts van een feestje naar huis, werd door haar moordenaar opgewacht, verkracht, vermoord en in de rivier de Dreisam gegooid.  De politie stelde een onderzoek in en aan de hand van o.a. DNA sporen aangetroffen op een haar in een struik nabij de plek van de misdaad kon Khavari worden gearresteerd.

 1. Waarom liet de Griekse justitie de man al zo snel vrij
 2. Waarom zijn zijn gegevens zoals vingerafdrukken niet in de EU databank ondergebracht
 3. Hoe kon de man na zijn veroordeling doorreizen naar Duitsland en zijn identiteit en verleden verborgen houden
 4. Waarom konden de Duitse grenscontroles de identiteit enz.  van de man die om asiel vroeg niet vaststellen

Duitsland gaf via de minister van BIZa Thomas de Maizière de Grieken de schuld van de moord vanwege nalatigheid. Zij zouden de gegevens van de dader niet in het Europese registratiesysteem hebben geregistreerd. Dit maakte het voor de Duitse immigratieautoriteiten onmogelijk te achterhalen wie zij binnen lieten. De Grieken beweren dat zij de gegevens van de dader na zijn vrijlating wel in het EU monitor systeem Eurodac  hebben opgeslagen.

Wrang is overigens dat de studente actief was als vrijwilligster in een opvangcentrum voor asielzoekers in Freiburg, dus mogelijkerwijze haar dader heeft gekend en dat haar ouders, beide hooggeplaatste EU functionarissen bij de EU in Brussel, mensen hebben opgeroepen eventuele donaties in plaats van bloemen nav. de dood van hun dochter te storten in een fonds om crimigranten te helpen. Een typerend voorbeeld hoe   ver door het geloof verdwaasde mensen kunnen gaan en ieder gevoel voor realiteit missen.

Dit is slechts weer eens  het bekende topje van de ijsberg, want er mag rustig vanuit worden gegaan , dat zich duizenden met name jonge mannen die zich als asielzoekers uitgeven in de EU en ook in ons land aanwezig zijn.  Zich voordoen als een minderjarige is inmiddels een alom bekende truc,  om bij een eventuele arrestatie te ontkomen aan straffen voor volwassenen.

De vraag of een dergelijke moord nog eens kan plaats vinden kan met JA worden beantwoord en is slechts een kwestie van tijd.

Dat het je teweer stellen tegen een aanranding overigens nog tot problemen kan leiden toont het voorbeeld aan van een jonge vrouw in Bordeaux, die haar aanrander met de naaldhak van haar schoen doodsloeg en  zij nu wegens poging tot moord vastzit.

De politieke elite die het probleem heeft veroorzaakt en nog steeds geen adequate maatregelen treft is  mede verantwoordelijk voor de ontstane situatie.  De Duitse bondskanselier Angela Merkel met haar open deuren politiek mag beschouwd worden als  een van de hoofdverantwoordelijken, maar zij ontkent dat economische asielzoekers een groeiend gevaar voor de maatschappij opleveren, terwijl de Duitse politie autoriteiten dit juist tegenspreken.

Belijk en luister naar een zeer interessante bijdrage van de TV zender 3SAT, waarin journalist  Claus Strunz een uitleg geeft hoe het Europese veiligheidssysteem zoals ook in dit geval weer overduidelijk wordt , volkomen faalt


6 Reacties

 1. Outin Theopen zei:

  Indien men dergelijke gebeurtenissen in de toekomst wil voorkomen, dan zijn er twee opties:

  (1) Totale migratiestop en terugkeer van reeds gearriveerde migranten.

  (2) Totalitaire politiestaat om alles en iedereen 24/7 in de gaten te houden.

  Welke optie is aantrekkelijker in de ogen van onze bovenbazen?

 2. John zei:

  Er zijn er altijd die dit goed willen praten, en beweren dat ze dit niet allemaal doen, en “Nederlanders zijn ook geen lieverdjes” en zo.
  Hoe meer van zulk volk er komt, hoe meer van degenen die al hier zijn, ook zulk gedrag gaan vertonen.
  Ze zijn dan immers in de meerderheid, en voelen zich gesterkt door hun grotere groep.
  Dat moslims in diverse landen al mensen het hoofd af hebben gesneden vergeten we makkelijk.

  Las net in de krant: “Dorp koopt huis voor zielig vluchtelingengezin”.
  Nou, als je je eigen land zo weggeeft…
  Wie gaat straks de onroerendgoedbelasting betalen?
  Denk niet die zieligerds.
  Die zien het huis dat ze kregen als iets waar ze RECHT op hadden.
  Net zoals niet moslims extra belasting betalen aan moslims.

  Zag laats ook een oudere Nederlandse vrouw samen met een ‘vluchtelingengezin’ in een kringloopwinkel meubels uitzoeken.
  Geen lach kon ervan af. Altijd die chagrijnige koppen.

 3. Frank zei:

  WEERZINWEKKEND, dat is wat er gebeurd, die linkse kliek is zo overtuigd van hun gelijk dat niets hun te gek is….en de rest….semi links…midden of rechts maakt niet uit …maar iedereen die hier maar het minste vraagteken bij zet…..doet niets!!!! Is er dan GVD niemand die eens wat doet???? Gaan we wachten tot maart?? Dat duurt nog 4 hele maanden, kan heel wat gebeuren in 4 maanden.
  Het principe verdeel en heers wordt gehanteerd, het enige wat daartegen werkt is ….organiseren… mensen kom bij elkaar, of je nu verschillende meningen hebt.. of dat de kop van je buurman je niet aanstaat….het maakt niet uit… één doel en daar met zn allen voor gaan…daarna kan ieder zn weg weer gaan.

 4. Willie zei:

  En die asielzoekers lachen ons vierkant uit; in de regering is domheid tot het hoogste goed verheven. Maar dat heb je met die omhooggevallen onbenullen zonder zelfreflectie en denkende dat ze intelligent zijn (en wij dom) en alleen al op grond van wie ze zijn (behorende tot de heersende klasse en vriendjes en familie van die en die) denken dat wij hen niet zien voor wat ze zijn. Ik weet van verschillende geïntegreerde allochtonen, al sinds de jaren eind ’70 van de vorige eeuw) dat ze ons heel open en naïef vinden en dat wat onze sterkte is – onze verworven vrijheid en rechtstelsel zij misbruiken en zien als zwakte; ook vernomen in Turkije en in verschillende Arabische landen. Kijk maar naar het verschil in recht en strafmaat in die landen en vergelijk dat met de onze. Dan vraag je toch op moeilijkheden; hier worden geen vingers en handen afgehakt, zijn daar de gevangenissen verschrikkelijk en de straffen dito? Dan is dit toch een land om van te watertanden; je kunt vrijwel gerust je gang gaan en wordt je gepakt, nou ja dan is het appeltje/eitje. Ja, ik had diverse connecties en heb daar veel van opgestoken..

 5. Marc zei:

  Het zijn geen migranten, het zijn bezetters. Het zijn landgenoten in de regering die hun eigen bevolking verraden, wie weet voor een paar ton smeergeld. Het gebeurt in alle Europese landen. De regering is niet dom, maar doet dom. Dit gebeurt met opzet. Kijk maar eens op de scholen hoeveel er inmiddels allochtoon is. Alles wordt uit de kast gehaald om enig weerwoord in de kiem te smoren. Collega’s en vrienden denken allemaal hetzelfde over wat er aan het gebeuren is. Over 10 jaar zijn wij Nederlanders de minderheid. Ik kwam in Brussel bij het Atomium afgelopen zomer, tussen de duizenden doekjes en baarden was ik een van de enige blanken.

 6. Bert Bezorgd zei:

  Of van die mensen die zeggen dat dit soort dingen vroeger ook gebeurde maar dat het nu meer in het nieuws komt door het internet en kranten als de telegraaf…. Hoe ver kun je je kop in de grond steken?

Comments are closed.