Open brief aan Mark Rutte

Onze lezer C. stuurde ons deze open brief aan Mark Rutte.  Ongetwijfeld zult u zich in veel van de door hem beschreven zaken herkennen. Maar of de ‘premier ‘ dat ook doet, wij wagen het te betwijfelen. Voorlopig !!! kan het graaien, grabbelen en in het wilde weg beslissingen nemen gewoon door gaan.

Wij gepensioneerden zijn nu echt helemaal nijdig, hoe is het in hemels naam mogelijk dat de Eerste en Tweede kamer er mee instemmen, dat als een gezin naar het land van herkomst wil gaan, WIJ, NEDERLANDERS, de vliegreis, de verhuiskosten betalen, en ze dan nog maandelijks € 600,– tot hun dood toesturen!!!!

Wat ging er mis tijdens deze beslissing??
Over de kinderbijslag maar te zwijgen…..

Maar wij stel sukkels betalen de volle mep voor de zorgpremie, we betalen ook de € 385,– eigen risico, terwijl buitenlandse werknemers maar € 69,– per maand betalen en geen eens eigen risico!

Maar het kan nog gekker hoor Mark, dat weet jij ook wel, we geven de man die brand stichtte op Schiphol, waarbij 10 mensen omkwamen, gewoon een schadevergoeding (lees afkoopsom) van € 47.800,– Hij had onterecht vast gezeten hij was maar een illegaal….en die moet je koesteren toch Mark? Want deze mensen protesteren niet tegen het WANBELEID van dit kabinet.

Maar 19 maart brengt de uitslag …. niks huidige politieke partijen ……
Nou Mark, kun je rekenen, reken er dan maar niet op……

En gelukkig blijkt na de verkiezingen….. een keiharde afstraffing voor jou en je zittende wrakhout? Dat D66 , GroenLinks proberen, om in het Turks stemmen te krijgen …….. hoe laag kun je nog zakken? Dus doe mij en de rest van de Nederlandse bevolking een heel groot plezier, pak je koffers en verdwijn uit het Catshuis en neem a.u.b. de hielenlikkers van je regeringspartij mee..

Vooral geen liefs van mij!

Je mag ook jonger dan 65 zijn om dit te lezen…misschien leer je hier nog iets uit ? Hallo allemaal, Een Nederlandse 65 plusser spreekt!!!!!!

Ik heb hard gewerkt sinds mijn 1 4 e . ik maakte 40-en soms tot 90 uur per week, en dat meer dan 45 jaar lang. Ik verdiende redelijk geld, maar had mijn baan of mijn salaris niet geërfd, en ik werkte om dààr te komen waar ik vandaag ben.

Als je de economie bekijkt, lijkt het nu geen goed moment te zijn, gepensioneerde te worden. Maar ik heb geen keuze, ik ben gepensioneerde.

Ik ben het beu, om te horen, dat ik “mijn rijkdom moet verdelen” onder mensen die mijn vorm van werk-ethiek niet kennen.
Ik ben het beu om te horen, dat de regering het geld dat ik verdiend heb, van mij wil afpakken – desnoods met geweld ??
Ik ben het beu te horen dat ik mijn zuur verdiende centjes moet afstaan, aan de 5 of meer kindjes van Ronaldo, Ivanojev, Rachid en Mohamed, die bij hun moeder in het thuisland leven en die hier 900 euro werkloze steun of O.C.M.W. (DWI) opstrijken.
Ik ben het beu , dat men mij vertelt, dat ik mijn levensstandaard moet verlagen, om zodoende de verwarming van de planeet tegen te gaan, terwijl de U.S. het vertikt om de Kyoto-overeenkomst te tekenen, en China meer CO² uitstoot per inwoner, dan heel mijn straat.
Ik ben het beu, verteld te krijgen, dat drugverslaafden zieken zijn en dat ik hen moet helpen, hen ondersteunen en ze medisch laten behandelen, en dat ik zou moeten betalen voor de schade, die zij bij zichzelf aanrichten.

Te velen onder ons, die geen verantwoording voor hun leven en acties nemen, ik ben dat werkelijk beu.

Maar ik ben heel erg blij, dat ik 65 plusser ben…… want…..nu hoef ik mij niet meer verantwoordelijk te voelen, voor wat anderen van deze wereld maken. Ik heb echter wel te doen met de volgende generaties. Deze kreet zal waarschijnlijk niet alom gepubliceerd worden, behalve als wij het zelf doen. Dit is dus uw kans, om het verschil te maken.

Ik ben 65 plusser en deed voluit mijn deel, nu ben ik moe.

C.


11 Reacties

 1. bedonderde burger nr 16.000.001 zei:

  Helemaal mee eens en Mark, ik eis mijn land terug!
  Het land van voor de boeven Den Uyl, Lubbers, Van Mierloo, Terlouw, Van Agt, Wiegel, Kok!

 2. Tonnie zei:

  Besodemieterde burger nr. 16.000.002 zei: Iedere Nederlandse burger hoort deze
  brief te ontvangen in de brievenbus, zodat er eindelijk garen op de klos komt!
  Niks : Rutte derde kabinet
  Niks stemmen 15 Maart 2017
  Zelf zegt ie tegen de marrokkanen als het je niet aanstaat oprotten, nou dat mag hij ook, met zijn hele club want ik vertrouw ze niet. IK BEN ZE BEU!!!!!!

 3. Fenny zei:

  Ons eens zo mooie Nederland van mijn jeugd 50 jaar geleden is helemaal naar de kloten, dat hebben we te danken aan de super linkse elite rakkers van de overheid, en minderheden die onze cultuur vernietigen,maar wel hun hand ophouden.
  Nog even dan is ons eens zo mooie Nederland een derde wereldland.

 4. Gradus zei:

  Dit land is door en door verrot!
  Het kabinet zal er zich wel van bewust zijn dat er niets meer te redden valt.
  Ze gedragen zich als lemmingen: in volle vaart de afgrond in.

 5. Robert-Panamá zei:

  Als je het land helemaal financieel en sociaal kapot en onveilig wil maken, moet je alle “asielzoekers” stemrecht geven. Mooi Kabinet van PvdA, Denk, SP,
  GL en D66. Dan gaat het pijlsnel naar de verdoemenis. De zogenaamde asielzoekers uit b.v. Nigeria, Marokko, Algerije en Albanië organiseren zich in
  kleine straatbendes. Inbraken, plunderingen en vernielingen. Oude mensen mishandelen, vermoorden en bestelen. Albanezen zijn bekende wapensmokkelaars. Vooral het westen is overvol. Ik heb gekozen voor de ruimte. 4 miljoen mensen in een land zo groot als NL en BE tezamen. Ja we hebben hier ook illegalen uit. o.a. Venezuela, Colombia, Honduras, Nicaragua en El Salvador. De meesten werken zwart in de horeca, straatventen en o.a. in de bouw.

 6. Frank zei:

  @robert- panama, maar ze werken wel hé, hier alleen maar lamlendelingen die alles voor niets willen en het ergste is nog dat ze het krijgen ook!

 7. J. Pen senior zei:

  Zijn ze geestelijk gehandicapt, zwakzinnig, blind en doof of is er wat anders aan de hand? Een tiental politieke idioten zullen daaraan kunnen voldoen, maar zoveel personen lijkt me een beetje teveel van het goede. Wat is het dan? Barmhartigheid, naïviteit of gewoon eigen belang? Wat een stel regeringsidioten!

 8. antonio zei:

  Ik woon in een z.g. derde wereld land. Typerend is dat de nieuwe auto’s niet zijn aan te slepen. Logisch, want: wanneer je werkt verdien je geld, werk je hard verdien je meer, dus heb je meer te besteden. Ben je lui en werk je niet heb je geen geld om te besteden. Hier bestaat geen W.A.O., W.W. en wat voor “W” ’s dan ook. Werk betekend bood op tafel, niet werken = honger.
  Daarom zijn hier geen “vluchtelingen” en “migranten”.
  Simpel toch?

 9. onlyyou zei:

  Dat ie mij net in de prepensioen tijd de ouderdomsvoorziening met 2jaar uitgesteld heeft? Moet waarschijnlijk het ene eind met het andere eind aan elkaar knopen? Zou mark ook kunnen knopen?

 10. Arie Kanarie zei:

  Leuker is nog dat in het basispakket van de ziektekosten in 2017 het aanmeten van borsten voor transgenders volledig vergoed wordt,…………. HALLLOOOOO in wat voor compleet ACHTERLIJK land wonen we in godsnaam. Een kerel die tieten wil betaalt ze maar lekker zelf, toch? Maar een AOW-er die meer dan 40 jaar heeft gewerkt ( ja werkelijk gewerkt en niet lanterfanten zoals men werk tegenwoordig pleegt te noemen) mag erop afgerekend worden,..

  Alles is al wegbezuinigd in NL voor de Nederlanders ten faveure van een stelletje hollistisch ingestelde genetisch gemankeerden met een pigmentstoornis,…

  Het is de politieke correctheid die zaken verdoezelt, bepotelt en verkracht,.. noem het beestje bij de naam en veroordeel mensen die het verdommen om zich aan te passen,… nee Nederland gaat zulke figuren nog juridisch verdedigen ook op (let wel) Uw en mijn kosten,.. Maar als jij naar de rechtbank mag (moet) mag je even griffiekosten betalen en de bijkomende advocaat,… tja stomme lul moet je maar geen eigen huis en werk hebben,…

Comments are closed.