Something is rotten in the kingdom of the Netherlands

Even uw klassieke kennis testen met deze wat gewijzigde zin uit Hamlet van onze collega Shakespeare. Er stinkt dus iets. En wat dat  is zullen wij u uit de doeken doen. In Teheran, toch niet echt bekend staand om zijn liberale klimaat is de verkoop van KERSTBOMEN !!! enorm gestegen. Maar niet alleen  dat , ook de mogelijkheid voor alle  inwoners van deze stad waar zowel christenen als moslims zonder enige problemen hun Kerstinkopen kunnen doen kent dit jaar een hoogtepunt.

Omdat beelden veel meer zeggen dan woorden, en dat is misschien een goed advies aan het adres van een wezenloos voor zich uitstarende ,  met een onduidelijke woordenbrei uitende man, die zoals later bleek het staatshoofd van Nederland te zijn, geven wij u hier de link voor een 28 beelden tonende fotoserie uit een krant uit Teheran , waaruit blijkt dat je kerst rustig met boom en Kerstman kunt vieren, zonder het etiket politiek INcorrect opgeplakt te krijgen.

Dus Willie , misschien wel eens je horizon wat verbreden, hoewel je deze zin wel niet zult begrijpen, want er is maar een horizon en dat is de jouwe en die van je evita,  of nog beter een andere minder politiek correcte influisteraar huren,  want er zijn gelukkig ook nog echte mensen. En hier de voorpagina van de krant :


13 Reacties

 1. Outin Theopen zei:

  De linkse vredesduiven hebben dus gelijk wanneer ze beweren dat moslims en christenen uitstekend in vrede kunnen samenleven in een multiculturele (doch totalitaire) maatschappij: het bewijs is Iran. Dat is een behoorlijk bittere borrel voor ons rechtse reactionairen.

 2. Pauletta zei:

  Op een plein in Amman, de hoofdstad van Jordanië, staat een grote Kerstboom. De malls, (grote winkelcentra), zijn rijkelijk versierd.
  In één straat staat een Moskee, in de volgende staat een Kerk.

  Steeds vaker worden er Nederlanders gesignaleerd in de straten van
  Amman.
  Ze nemen zelfs hun honden mee. Geen probleem!

 3. Theo Hofman zei:

  @ Frank zonder linkse achternaam

  Je kan je beter je linkse Culturele Slopers de beste wensen sturen, dan hier onnozel links en onvoorstelbaar LinksDOM te reageren!

  Kruip asscher in zijn hol, heeft hij er toch nog een verloren stem bij in maart!

 4. Lies zei:

  Laat je niet voor de gek houden door de Iraanse media. Er zitten nog steeds Christenen gevangen en vrouwen hebben niets te vertellen. Kritiek op de regering is niet toegestaan. En wat denk je van alle dreigementen naar Israel toe? Zo kan ik nog wel even doorgaan.

 5. MareJane zei:

  Mooi is dat. Kijk ook naar Aleppo waar men nu ook Kerst heeft gevierd. Niet te zien op de NOS hoor. Probleem in Nederland is dat de echte vluchtelingen blij zijn dat ze opgevangen zijn. Het eisende tuig wat nu binnen is en nog komt heeft niets te maken met vluchteling maar alles te maken met gelukszoekers. Als ze niet krijgen wat ze is beloofd dan krijg je dat gedrag wat we nu links en rechts al kunnen waarnemen.

 6. Kees van S zei:

  Oei, foei, @Theo, toch! (reerug niet goed gevallen?)
  @Frank vraag zich – net als ik! – af waar dit stukje tekst over gaat.
  Dat ’t hier rot en stinkt is bekend. Maar wat heeft dat met Santa Claus in Teheran te maken? Of het h*l van
  Asscher?
  Er moet toch iets in die fles gezeten hebben… 🙂

 7. Sunshine zei:

  Ik neem aan dat iedereen nu onderhand weet dat Zwarte Piet en/of de Kerstman niet het probleem zijn. Het gaat om de culturele markeringen die overal uit de EU verwijdert moeten worden om van alle EU lidstaten 1 homogene massa te maken. Dat is veel makkelijker voor het invoeren van één wereldregering.

  Er komt nog veel meer, tenzij….

 8. hadat zei:

  Dat ze van Europeanen eenheidsworst proberen te maken is bekend, van democratie geen sprake maar van eurocratie?

 9. Frank zei:

  @Theo Hofman
  Jij ook alvast de beste wensen!

  Klein advies…soms kun je beter even nadenken voordat je iemand in een hoek drukt waar die niet in thuis hoort!!

 10. Theo Hofman zei:

  @ Frank

  Als je ook maar een fragment had gezien van zijn verplichtte ritueeltje van dat speciaal voor hem geschreven kerstgeleuter, dan had je ook de entourage wel gezien en had je inhoudelijk het bovenstaanee stuk wel begrepen.

  Misschien zijn we het dan wel eens!

  En natuurlijk ook van mijn kant de allerbeste wensen en wens ik ook jouw twee keer meer toe, dan dat je mij toewenst in het voor ons liggende jaar.

  @ Kees

  Ik begrijp de overeenkomst niet, tussen een slecht gevallen reerug en iets dat in die fles moet hebben gezeten!

  En ja, ik heb er goed overnagedacht en voor de duidelijkheid, lege flessen laat ik wel in de winkel staan.

 11. John zei:

  Vele kerstbomen op openbare plekken worden door “asielzoekers” in brand gestoken, en anderen voelen zich gewoon beledigd door die boom.
  Dat het daar anders gaat hebben we hier weinig aan.
  Maar neem nou alleen de zwartepietendiscussie…
  Alleen al het feit dat je naar hun bezwaren wil luisteren, maakt dat er steeds meer bezwaren te horen zijn.
  Die Willempie (+ overheid) heeft zijn eigen agenda.
  Alsof het een idioot is die niet weet wat er in de wereld gebeurt…
  De meesten van ons worden dom gehouden, en voeren onbewust die agenda uit.

 12. Frank zei:

  @Theo Hofman
  Heb ik gedaan beste Theo!
  Het bovenstaande stukje gaat echter over kerst in Teheran, dat de verkoop van kerstbomen gestegen is en ook had je nog de mogelijkheid om 28 foto s te bekijken.
  Punt is beste Theo, het gaat hier over een land dat overwegend islamitisch is, wel raar hé als je ziet dat hier in Nederland na zwarte piet de kerstman als volgende genomineerd staat om naar de eeuwige jachtvelden gestuurd te worden.
  Vraag van mijn kant is daarom…wat gaat er hier dan fout?? Die kun je zelf wel invullen denk ik..
  En die kwijlebal met zn pampapaard??? Die verdient de eerste prijs voor slechtste ammateur acteur “EVER” het is heel jammer dat er nog steeds teveel mensen zijn die dit soort mensen op een voetstuk dragen.
  Ik lees jou reacties altijd met veel genoegen en had je anders ingeschat..jammer

Comments are closed.